Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varim canim kismetse aralik 8 transfer olucak herhalde benim araligin 3 de kontrolum var ogun kesinlesir tamMERHABA ARKADAŞLAR ARALIK AYINDA DONDURULMUŞ EMBRİYO TRANSFERİ YAPTIRACAK OLANLAR GELİN BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM BELİRTİLERİMİZİ PAYLAŞALIM. KAÇINCI GÜN EMBRİYOSU TRANSFERİ YAPILDI YAZMAYI UNUTMAYALIMMM....![]()
Ben ekim 22 adet oldum ignelere basladim kasimin 2 toplama islemi oldu ama kasimi 7 de ne olxuysa kanama basladi once leke sandim sonra devami geldi ilk ikigun yogun oldu diger gunler leke tarzi oldu doktoru aradim korkulacak birsey yok dedi adet olarak gormedi kanamayi ama bence adetti ilaclarin etkisiyle bence erken oldum 17 gun arasi oldu adet olmasaydi bugun ayin 22 hicbirsey yok adet agrilari bile yok bilmiyorum artik saligunu doktora gittim esterefom verdi suan onu kullaniyorumOH ya birisi var nihayet tekim sanıyordum ne zaman adet oldun canım ben hala adet olmayı bekliyorum da aralıkta transferim yapılacak iki tane beşinci gün üç tane üçüncü gün embiryom var seninkiler ne durumda
Araligin 3 randevu verdi benim 5 dondurulmusum var 5.gun embriyisu aklima takilan simdi eyer ayin 7 kanamam adetse benim araligin 7 kadar tekrar adet olmam gerekmiyormu ya doktora gidince sorucam ama kafaya takiyorum araligin 7 kadar adet olursam transfer nasil olcak of ya kafam alak pullak ilk defa boyle oldum diger uc tup bebekte boyle birsey olmamistim hayirlisi artikBen varim canim kismetse aralik 8 transfer olucak herhalde benim araligin 3 de kontrolum var ogun kesinlesir tam
Prageston hap vermisti opudan 5 gun sonra kullanmaya basladim onu kullan 10 gunde bittiyor dedi sonra adet olucaksin dedi o hapi kullandigim gun iste o kanama oldu normalde hapin bittigi gunden sonra olmam lazimdi yani hap gecen pazar bitti olmadim doktorda gel dedi e2 bakti basladi hormonlarin baskilanmis dedi esterefomu verdi normalde doktora gittim gunler olmaliydim adet olmadim gunu ugunune normalde adet olmam bi kacgun erken olurum bilmiyorum simdi hapi kullaniyorum ayin 3 bi gelse iyice sorucam herseyiCanım evet aralığın yedisine kadar adet olman gerekiyor doktorum bana adet olana kadar randevu vermedi adetin ilk günü kullanmam için estrofem diye bir ilaç verdi adetin ilk günü geleceksin dedi sana adet olmadan neden randevu verdi benimde aklıma o takıldı
Diyorum ya ilk defa bende bu ilaclari kullandim daha onceki tedavilerimde kullanmamistimBana hiç öyle bi hap vermedi valla canım kafam karıştı benimde
Acibadem maslak sen nerde goruyorsunSen nerde tedavi görüyorsun
Hayirlisi olsun canim rabbim yuzumuzu guldursun insallah pozitif gormeyi nasip etsin insallah rabbim bizedeBahçeci de görüyorum ben
Arada bilgilendirelim birbirimizi gerci ben araligin 3 kadar doktora gitmiycem suan tek yaptigim esterefom kullaniyorm doktora gidince bilgi veririm insallah guzel haberler verebiliriz dua edelim birbirimizeBahçeci de görüyorum ben
İnşallah canım birbirimize güzel haberler veririz bende adet olana kadar doktora gitmeyeceğim ama habersiz bırakmayalım birbirimiziArada bilgilendirelim birbirimizi gerci ben araligin 3 kadar doktora gitmiycem suan tek yaptigim esterefom kullaniyorm doktora gidince bilgi veririm insallah guzel haberler verebiliriz dua edelim birbirimize
Merhaba canım doktora gittin mi merak ettim seniArada bilgilendirelim birbirimizi gerci ben araligin 3 kadar doktora gitmiycem suan tek yaptigim esterefom kullaniyorm doktora gidince bilgi veririm insallah guzel haberler verebiliriz dua edelim birbirimize
Yok canim daha gitmedim saligunu estrofem bitiyor carsanba gidicem sen ne yapiyorsun ne asamadasinMerhaba canım doktora gittin mi merak ettim seni