2014 de ikiz bebekleri olacaklar

Kucukmucize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
241
4
68
Ankara
Merhaba arkadaslar 2.5 yıl ugraslarimizin ve ağlamalarin sonucu Allah bize de bebek nasip etti.hemde 1 değil 2 tane.bende ikiz annesi olacağım inşallah . bugün kalp atislarini duydum.nasil bir mutluluk öyle. Gercekten Allahın bir mucizesi onlar.Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin.ikiz annesi olacaklar varsa aranizda deneyimlerimizi burdan paylaşalım. Herkese iyi aksamlar.bu arada 7 haftalik hamileyim ben

Hayırli olsun.Bende 5 yıldan sonra aşılama sonucu ikizlerime hamile kaldım. Çok güzel bi duyguymuş.Rabbim isteyen herkese versin.Hiç bir evi evlatsız bırakmasin.

Yeni ikiz anneleri yok mu ya.diger topikler ilerde biz daha yolun basindayiz.yolun başında olan anneler yokmu neler yasiyorsunuz.benim hic istahim yok.midem cok bulaniyor ve uykusuzluk var:(

Arkadaşlar merhaba, biz de dün ikiz bebek müjdemizi aldık. Geçen hafta gittiğimizde tek kese görmüştüki cumartesi gün übir kesemiz daha çıktı ortaya:)) Biri şu an 6+3 diğeri 6+1 haftalık. Allah inşalalh hepimize tamamına erdirsin, yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)

Arkadaşlar merhaba, biz de dün ikiz bebek müjdemizi aldık. Geçen hafta gittiğimizde tek kese görmüştüki cumartesi gün übir kesemiz daha çıktı ortaya:)) Biri şu an 6+3 diğeri 6+1 haftalık. Allah inşalalh hepimize tamamına erdirsin, yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)

Hayırlı olsun canım sevinmissindir. KIZLAR hic gelen yok buraya diger topiklere mi gidiyosunuz yoksa:( neler yasiyosunuz anlatsaniza.ben hala iştahlı yiyemiyorum.bulantilarim devam ediyo.buzdolabinin kapisini acamiyorum. Bide mide yanmalarim var.bu arada ben grip olamustum.grip gexti ama öksürük devam ediyo.bazen sürekli oksuruyorum.bisey olmaz demi.son olarak sizdede bi üşüme bi terleme oluyo mu. Yoksa ben hasta oldugum icin mi öyle

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=626466

sevgili arkadaslar 1238 sayfalik hamile topigi anket olarak gorulen 22 sayfalik anneler topigine sigamadinizda neden yeni actiniz gelin orada beraber yazisalim hem bolunmesin konu hemde deneyimli arkadaslarin tamami orda siz burda yanliz kalmayin daha ii olmaz mi sizcede:34:

Back
X