2014 DIYETISYEN ONERILERINIZ.

tugcepoyraz0513

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
5
0
1
İstanbul
Kizlar cok ama cok acil bana diyetisyen önerilerinizi bahsedin cnku artik diyetisyen arastirmaktan biktim 22 yasindayim 92 klym 158 by evlym ve bi oglim var artik bu kilolarla hic mutlu degilim ve resmrn piskolijim altus oldu avrupa yakasi cok iyi bir diyetisyen e ihtiyacım var

Bende anadolu yakasında diyetisyen araştırıyorum tabi ücreti makul olmalı 15 kilo fazlam var bilgisi olan lütfen yazabilir mi?

buraya yeni üye oldum veee bayıldım zayıflamaya çalıştığım içinse tabiki diyet ilgi noktam.... Ben tavsiye ile Hatice koçak a gittim çok tatlı pozitif ve çok hırslı kilo verdirme konusunda benden hırslı vallahi ama siz araştırın derim benim içime sindi çok sevdim.

ne kadar zamandır gidiyorsunuz?
kaç kilo verdiniz?

balıklı rum hastanesinde değil mi?

evet canım balıklı rum hastanesi tek diyetisyen zaten tatlı sert bir bayan ve telini veriyor istediğiniz zaman arayın diyor geç cvp verdiğim için özrü dilerim malum çocuk olunca zor oluyor ben 2,8 kilo vermişim 2 haftada 2.5kg yağdan hemde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…