2014 Eylül Anneleri Ankara

ErayDoruk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
20
2
3
42
Selam kızlar, 29 Eylül'de doğum yaptım. Eylül anneleri çocuklarımızın gelişimleri ve gereksinimleri ile ilgili burada buluşalım. Benim çoook Yardıma ihtiyacım var sanki. 2. Çocuğum olmasına rağmen resmen reset atılmış beynime herşeyi unutmuşum.

Allah bağışlasın ben de 7 eylulde doğum yaptım ilk bebeğim deneyimim yok

Benim bebeğim bugün itibariyle gaz problemine başladı. Hobaaa dıyorum başkada lafım yok ki(((

günaydııın :) benim kızım da çok gazlı rezene veriyorum ben bi de bolca bisiklet çeviriyoruz geçmiş olsun

Merhaba, ben de 1 eylül de doğum yaptım. Bebeğim sadece 2,5 ay emdi. Şimdi tamamen birakti, ne yaptıysam fayda etmedi nasıl üZgünüm anlatamam . Emziriyorsaniz gerçekten kiymetini bilin. Resmen içim acıyor . bebegimi kucagima alip. Memeye yaklastirinca bile ağlama krizine girip kıpkırmızı oluyor, bir günde böyle oldu aniden. Doktorumuz 4 ay da ek gıdaya başlarız o zaman dedi. Cok mutsuzum (

hayırlı olsun bebişiniz .bi psikolog arkadaşımın dediğine göre memeyi bırakan bebekle beraber duşa girerseniz emmeye başlıyormuş. ben de kızımla arada beraber duşa giriyorum suyu görünce acıkıyo hooop memeye atlıyo denerseniz belki işe yarayabilir..

Tesekkurler, Bir de öyle deneyim ama zannetmiyorum inşallah alır. sonucu yazarım size, sagolun

Benim oğlumunda kaka problemi var 15 gün yapmadı doktor fitil verdi onunla yaptı şimdi yine 4 gün geçti bekliyoruz

Merhaba, ben de 2 eylülde doğum yaptım şu an 4.ayımızın içindeyiz.Bebeğime sadece anne sütü veriyorum, geçen haftadan beri kızımın yanında yemek yiyemiyoruz kendisi de istiyor,ağzını şapırdatıyor.Ek gıdaya başlasam mı karar veremiyorum.Sizler ne zaman başlayacaksınız?

6. ay dolmadan ek gıdaya geçilmemesi gerek. Şapurdatması normal çünkü sadece emme güdüsü var

Teşekkürler mesajın için. Ben de biliyorum, doktorumuz da 6.ayı bekleyelim diyor ama kuzum yemeklere atılınca dayanamıyorum.Geçen dayanamayıp elma dilimi verdim ağzına öyle iştahla emdi ki anlatamam ama sonra bir süre memeyi istemedi korktum artık vermem dedim.

Bu arada sağlık ocağından vegaferon verdiler 4.ay başla diye doktorumuza sordum iki gün önce kontrolü vardı bir yaşına kadar 8 damla ver dedi.Sizler de kullanıyor musunuz?

Bende 11 eylülde doğum yaptım kızım oldu kızımın emmesi gayet iyi ama ben yavaş yavaş ek gıda vermeye başladim çünkü bazı doktorlar 4.aydan sonra uygun goruyorlar evde yapılmış yoğurt,muz ve gaz yapmayan sebzelerden pure yapıyorum azar azar veriyorum

Allah bağışlasın kızınızı...Ben de başlamak istiyordum ama bir süre daha bekleyeceğim emmeyi bırakmasını istemiyorum.

Benim oğlumunda kaka problemi var 15 gün yapmadı doktor fitil verdi onunla yaptı şimdi yine 4 gün geçti bekliyoruz
kızım iki gün yapmadı beni afakanlar bastı sadece anne sütüyle mi besleniyo

merhaba , ben de 7 eylülde doğum yaptım bu haftasonu pediatristimiz ek gıdaya başlayabileceğimizi söyledi. yoğurt yayla çorbası sebze çorbası ve meyve suyunu önerdi. ama kızım anne sütü kadar sevemedi henüz hiçbir şeyi

Bu arada sağlık ocağından vegaferon verdiler 4.ay başla diye doktorumuza sordum iki gün önce kontrolü vardı bir yaşına kadar 8 damla ver dedi.Sizler de kullanıyor musunuz?
ferrum verdiler bize 5 damla kullanıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…