2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Merhaba.. Bugun gezerken tesadufen gordum eski konumuzu. Bircogunuz dogurmus bazilariniz suanda hamile ama ben o gunleri cok aci sekilde hatirliyorum maalesef. Bu mesajlari yazdiktan sonra doktora gittik once ben muayene oldum hic bi sıkıntı yoktu . oh dedim demek ki onumuzdeki ayı bekleyebilirim artik. Ertesi gun esimin sonuclari çıktı. Azosperm.. Kocaman bi sıfır.. Yıkıldık.. Nasıl olur yanlistir heralde kime gitsek nerden ogrensek derken bir yil daha gecti. Henuz bi tedavi gormedik. Evlilikte de 3 yilimiz bitti eylulde. Simdi burayi okuyan eski arkadaslar olursa, onlardan dua istiyorum. Kucaklarinda ya da karinlarinda bebisleriyle burayi okuyan canlar :) dua edin nolur hersey yolunda gitsin ben de anne olayim.. Hepinizi kocamaaan opuyorum:KK68:
Canım arkadaşım okuyunca gözlerim doldu buraya üye olup insanların dertlerine ortak oldukça sadece kendim içi birşey istemeye içim hiç elvermedi yer gök dua ile deyip herkese dua ettim tanıdığım tanımadığım hepimize bundan sonra ayrıca dualarimdasin yaşamayan bilemez, Ne deyip seni mutlu umutlu etsem bilemedim sevgiyle kal ,sağlıkla kal,canım Allah'ımın izniyle İNŞALLAH EN KİSA ZAMANDA GEBE KAL sağlıkla sihhatle doğur büyüt AMİNNNNNNNNN

Canım arkadaşım okuyunca gözlerim doldu buraya üye olup insanların dertlerine ortak oldukça sadece kendim içi birşey istemeye içim hiç elvermedi yer gök dua ile deyip herkese dua ettim tanıdığım tanımadığım hepimize bundan sonra ayrıca dualarimdasin yaşamayan bilemez, Ne deyip seni mutlu umutlu etsem bilemedim sevgiyle kal ,sağlıkla kal,canım Allah'ımın izniyle İNŞALLAH EN KİSA ZAMANDA GEBE KAL sağlıkla sihhatle doğur büyüt AMİNNNNNNNNN
Amiinn.. Cok tesekkur ederim :) sen kavusmussun minigine. Saglicakla kucagina al,buyut insallah..

Back