2014 Hastane,Doktor,Doğum ücretleri

sinemtuba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
191
6
38
35
Merhaba hanımlar
Ben yeni hamile olduğunu öğrenen biriyim ve bir tane doktor bulup sürekli ona gitmek istiyorum
Bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var benim gibi hastane doktor arayışında olan anne adayları için önerilerinizi tecrübelerinizi bekliyorum
Bir de doğum ücretlerini biliyorsanız gittiğiniz hastanenin onu da paylaşırsanız sevinirim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok mu gittiği hastaneyi doktoru paylaşacak arkadaş ?

Merhabalar canim benim oncelikle Allah tamamina erdirsin.konu başlığı baska bolumlerde ayrintili olarak varoldugundan cevap yazmamis olabilirler. Siteyi biraz karıştırırsan doğum hastane ücret konularinda baska topic oldugunu görebilirsiniz. Sevgiler

Teşekkür ederim canım Allah razı olsunn :) Yeni üyeyim çok fazla bilmiyorum o yüzden baktm buldum biraz ama tarihleri eskiydi yeni güncel bulamadım yine de yardımın için cvp verdiğin için teşekkür ederim :)

Doktorum Hasan YILDIZ.... BORNOVA da Maya kliniği.. Doktor Hasan YILDIZ ...Tecrübe,,,,,Alçakgönüllülük ,,,,Hastaya yoğun ilgi hepsi doktorumda var iyi olan ne varsa ....ne zaman arasanız ulaşırsınız ,,,,,Doktorunuzu paylaşın diye bağırıyorsun Paylaştım işte bağırma geçmiş olsun

Son düzenleme:

Senden de razi olsun aaslinda birkac tane var bunlarin en aon yazilanlarini bulmak icin en soldaa bir sayısından başlayıp devam eden ve ileri anlaminda > işareti bulunuyor oradan en sona tıklayınca en son yazilanlari buluyorum bende uyeligimden aylar sonra anlamistim.birkac tane birden baslik açik bu konuyla ilgili hatta..ben nacizane senin isini gorur mu bilemiyorum muhit olarak sisli de özel muayenehanesi olan korkut arslan i onerebilirim..ben gecen yil hatri sayilir paralar dokup ayni senin bakis acina sahip bir gebeydim ama gttgm yer benin bebegm icin gerekeni yapmadi ve olu bebekle haftalarca dolastm..ardından korkut beyi buldum super bir dr ama onceki dr ile sikayetci oldum .eger istemem sisliyi dersen vital hospital didem hn veya ayni hastaneden dalga bey isimli bir dr cok öneriliyor. Dguma gelince de yine vital hospital uygun..bir onceki yazimda dedigim gibi son tarihlileri arastrirken görmüştüm normal 450 szryan 1450 muayenesi de sanırım 30tl di. Daha iki gun once yazmislardi..tekrar tebrik eder hayirli haberlerini beklerim..

O kadar güzel yazmışsın anlatmışın ki çok teşekkür ederimmm bazılarına cvp vermek çok zor gelmiş anlaşılan duyarlılığın insanlığın için Allah razı olsun
Seninde zor zamanların geçmiş doktordan dolayı işte bu yüzden doktor çok önemli sen çok iyi anladın beni bu konuda bebeğin için çok üzüldümm Allah yardımcın olsunn Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin her kim evlat sahibi olmak istiyosa onlara da.
Geçenlerde kahverengi lekelenmem oldu acile gittim ve erkek doktora muayene oldum bi de alttan muayene oldum hem çatala oturdum hemde alttan ultrosanla kendimi çok kötü hissettim ben ne bilim utanıyorum erkek doktordan rahat hissedemiyorum kendimi ama vital hospitaldaki bayan doktoru bi denerim.
Tekrar çok teşekkür ederim :)

Oncelikle iyi doktorlar geneldr erkek olurlar bende seninle ayni dusuncede oldugumdan hatiri sayilir bir bayan doktora ozelden muayene oldum.o doktor zaten bu kotu deneyimleri yasatti senden ricam asla utanma erkek doktordan.ve gittigin dr dan emin olmadan asla muayene bile olma..eger madden sorun olmuyorsa uzak yakin demeden kotu deneyimler yasamadan korkut beye git derim..henuz yeni hamileliilerde yani bebek uc aylik olasiya kadar ben dahil anne adaylari hangi doktora gittiklerini pek umursamiyorlar..halbuki kritik donem zaten rahme dustugu andan itibaren ilk uc ay..hic sebebsiz kaybetttim ben bebeklerimi cunku..sonrasinda bende esimde pisman olduk..maddi olarak ve mesafe olarak bize uygun diye gittigm doktor beni olumden dondurdu hakkimi helal etmiyorum ki zateb atıldı görevden ama bize ne care..olan oldu..budurumda genis arastrmalar sonucu korkut aslan i buldum..benim durumumu cogu kisi yasiyor biliyorum..doktorlar karşısındaki anne adayının duygularını anlyamayabiliyolar.tum bunlar gercekten önemli siz ve sizin gibi degrrli anne adaylari icin..bana kalirsa hamileligini keyif ve guven içinde yasamak onemli...benim deneyimleyebildigim bu canim benim.tum bunlara ilaveten bilgim oldukca sana yardimci olabilmek adına nerede yasadigini söylersen yada ozel saglik sigortan olup olmadigini ben sana forumda okudukça bilgi verebilirim.ben beli

Belli konulara o hamilelik geçmişinde n beri abonelik olusturdgumdan gunluk olarak haberdar ola biliyorum ..mail olarak geliyor hergun yeni bir deneyim doktor dogum konuları ve dogum ucretleri açısından. .bir cogunuda avrupa yakasında deneyimlemis biri olarak ben vital didem hn dan yada dalga beyden hic sikayet okumadim duymadim bir yildir...unutmadan birde bakirkiyde camlik hastanesi nde varujan bey var..ben umdugum gibi gelisirse gebelik varolursa onu dusunuyorum veya korkut beyi..simdilik hayirlar diliyorum ve ayrica yeni gebeysen ve mide bulantısı yanmasi yasarsan ilac kullanmak yerine sari leblebi denemeni oneririm..nitekim buna istinaden verilen ilaclar maalesef anneyi rahatlatsa bile bebegi rahatsiz ediyor. ..simdilik sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…