gözünüzaydın canım inş kucağına almakta nasip olurTam tahmin ettiğim gibi görümcem hamileymiş :)
Ay nasıl sevindim ya gözlerim doldu resmen.
Tüp bebek tedavisi gördüğünü öğrenince yanında gökçeyi sevmekten çekiniyodum.
Allahım aratmadı iyiki daha fazla.
Ay inşallah sağlıklı dünyaya gelir göküşüme kuzen geliyo
konuşacak şey mi kalmamış kadında :/ töbe töbe ya cidden bazı insanlara hayret ediyorumBazı insanlar çok acımasız gerçekten annemin apartmanda bir komşusu var Eceden bir ay büyük çocugu var başka bir komşu daha var bu komsu da benim arkadaşımın görümcesi çocugu olmuyor diger komşu bu kadına gidiyor oturmaya neden çocuğun olmuyor senin mi olmuyor kocanınmı diye soruyor sohbet arasında çocugu olmayan kadın birşeye gülüyor diğer kadın aaa çocuğun olmuyor ama gülebiliyorsun diyor kadıncağız da ne yapayım olmuyorsa oturup aglayım mı diyor ya bu kadar mı gerizekalı olur bir insan zaten kadın böyle tuhaf annemler görüsmüyor bu kadınla artık
moralini bozma eğlenmene bakve regl oldumneden ben neden bugün
yarın gidip kendime kıyafet almam lazımdı kardeşim haftaya evleniyor ama bu şişmiş koca göbekle nasıl olcak bilmiyorumDiş olabilir canım biz her diş dönemi sabahlıyoruz
Ayy canım sen bence yarın evde ayaklarını uzat iyice bir dinlen
bende birinin ahını almış olmalıyımHadiiişaşkınım ne diyeceğimi bilemedim..
bende ilk kez bu kadar kontrol edemiyorum kendimiKızlar son günlerde kilo almaya başladım tartıya çıkasım gelmiyor Allah ne verdiyse mideye indiriyorum biraz dikkat etcem artık
moral kalmadı tadımda yok inşallah çalgı çengi modum değişirkonuşacak şey mi kalmamış kadında :/ töbe töbe ya cidden bazı insanlara hayret ediyorum
moralini bozma eğlenmene bak
ellerine sağlık canım sana afiyet olsun o zamn :))Geçen igde görmüştüm elma cipsini. Gökçe belki yer diye yaptım ama hayatta yutamaz bunu. Allahtan tadı güzel olmuş ben yerim en azından.
Denemelere doymuyorum
göüzünüz aydın canım :)Tam tahmin ettiğim gibi görümcem hamileymiş :)
Ay nasıl sevindim ya gözlerim doldu resmen.
Tüp bebek tedavisi gördüğünü öğrenince yanında gökçeyi sevmekten çekiniyodum.
Allahım aratmadı iyiki daha fazla.
Ay inşallah sağlıklı dünyaya gelir göküşüme kuzen geliyo
Ya sorma canım ben gündüz pek yemiyorum ama akşam olunca yatana kadar uzun zaman oluyor yiyiyorum tatlı yiyiyorum daha çok ondan galibayarın gidip kendime kıyafet almam lazımdı kardeşim haftaya evleniyor ama bu şişmiş koca göbekle nasıl olcak bilmiyorum
bende birinin ahını almış olmalıyım
bende ilk kez bu kadar kontrol edemiyorum kendimi
moral kalmadı tadımda yok inşallah çalgı çengi modum değişir
ellerine sağlık canım sana afiyet olsun o zamn :))
Biraz durup dönersin canım inşallah uyumuştur Mira dakardeşimle konuştuk şimdi bize geçmiş mira çok huysuzmuş zar zor yeni uyutmuşlar oysa annem bişi dememişti sanırım aklım kalmasın diyeymiş iice sıkıldım sözde eğlenmeye gidiyorum bir saat kalıp dönücem bu gidişle
Çok güldüm yaEşim kafayı yiyecek yakında tam 3 çocuklu bir ev bizimki bugün evi paspas yapıyordum Ece babasının terliğini paspas kovasına attı terlik ıslandı götürdüm banyoya koydum eşim işten gelince terliği alıp giymiş ayağına çorapları ıslanmış ne oldu benim terliğime diye sordu bende ece kovaya attı dedim kafayı yicem arkadaş diye söylendi dün akşamda Ece su dökmüş bastım çorabım ıslandı aldım peteğin üstüne koydum sabah kalkınca sıcacık giyerim dedim sabah kalktım çorabım yok yerinde aradım bulamadım başka çorap giydim kim aldı benim çorabımı diye sordu büyük oglum sabah okula giderken ben giydim dedi ayy gülmekten karnım ağrıdı yok arkadaş yok delircem diye homurdandı durdu kendisi çoraplarının ıslanmasına çok sinirlenir normalde de neye sinir oluyorsa onu buluyor
ovv ip el emeği göz nuru diyosun :))Süprüzümün ipucunu verim size :)
Yanlardan görünen de diğer süprüzüm :)Eki Görüntüle 1722145
Aynen el emeği göz nuru 5 yıl kullanım garantiliovv ip el emeği göz nuru diyosun :))
vallahi ip ucu olmus canim ama azicik daha gosterseydin ya merak ettim hediyemiSüprüzümün ipucunu verim size :)
Cok komikti canim birde esimin esyalari cok kiymetlidir cok prensiblidir kendisi sinir oluyor boyle seylere:)))Çok güldüm ya
ovv ip el emeği göz nuru diyosun :))
Evde iki erkek daha varken çorap disiplini kurulamazCok komikti canim birde esimin esyalari cok kiymetlidir cok prensiblidir kendisi sinir oluyor boyle seylere:)))
bende geeçn gün sorcaktım eşim istedi vermyim diye yapmadım :)Kızlar bebişlerinize hiç patlamış mısır verdinizmi bu akşam biz yerken ece çok istedi ben de korktum ama beyaz ağızda yumuşayan kısmından verdim bayağı yedi ama kontrolsüz veremedim boğazına kaçar diye
ben beyaz kısımlarını veriyorum canım. Gökçe çok seviyo mısırı. Kabuklu kısmını yemez zatende boğazlarına kaçabilir dediğin gibi. Ama diğer tarafı hemen yumuşuyo zaten ağızda gökçe iyice eritip yiyoKızlar bebişlerinize hiç patlamış mısır verdinizmi bu akşam biz yerken ece çok istedi ben de korktum ama beyaz ağızda yumuşayan kısmından verdim bayağı yedi ama kontrolsüz veremedim boğazına kaçar diye
Süprizlerimiz benziyo gibi :)Süprüzümün ipucunu verim size :)
Aynen canım ayak numaraları da aynı birde deodorant kavgası yapıyorlar arada bir esim iderali kullanıyor oglum çok sıkıp bitiriyor ondan sonra babasınkini kullanıyor o da kızıyor patlamış mısırı önce deneyeyim dedim birsey olmayınca sert olmayan kısmından verdim canımEvde iki erkek daha varken çorap disiplini kurulamaz
bende geeçn gün sorcaktım eşim istedi vermyim diye yapmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?