2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
gözünüzaydın canım inş kucağına almakta nasip olur

Kızlar son günlerde kilo almaya başladım tartıya çıkasım gelmiyor Allah ne verdiyse mideye indiriyorum biraz dikkat etcem artık

konuşacak şey mi kalmamış kadında :/ töbe töbe ya cidden bazı insanlara hayret ediyorum

ve regl oldum neden ben neden bugün
moralini bozma eğlenmene bak

Diş olabilir canım biz her diş dönemi sabahlıyoruz
Ayy canım sen bence yarın evde ayaklarını uzat iyice bir dinlen
yarın gidip kendime kıyafet almam lazımdı kardeşim haftaya evleniyor ama bu şişmiş koca göbekle nasıl olcak bilmiyorum

Hadiii şaşkınım ne diyeceğimi bilemedim..
bende birinin ahını almış olmalıyım

Kızlar son günlerde kilo almaya başladım tartıya çıkasım gelmiyor Allah ne verdiyse mideye indiriyorum biraz dikkat etcem artık
bende ilk kez bu kadar kontrol edemiyorum kendimi

konuşacak şey mi kalmamış kadında :/ töbe töbe ya cidden bazı insanlara hayret ediyorum

moralini bozma eğlenmene bak
moral kalmadı tadımda yok inşallah çalgı çengi modum değişir

Geçen igde görmüştüm elma cipsini. Gökçe belki yer diye yaptım ama hayatta yutamaz bunu. Allahtan tadı güzel olmuş ben yerim en azından.
Denemelere doymuyorum
ellerine sağlık canım sana afiyet olsun o zamn :))

göüzünüz aydın canım :)
benimde arkadaşım 2 yıl önce kürtaj olmak zorunda kalmıştı ve o günden beri de çocukları olmuyordu aşılama falan yapıldı olmadı. onun yanında şuda hamileymiş demeye çekinir olmuştum. geçen hafta aradı kendiliğinden hamile kalmış nasıl sevindim anlatamam. bşrde hanımefendi hamile olmadığndan o kadar eminmişki annesinin zoruyla kan vermiş ve sonuca bakmadan çantasına koymuş gene annesi zorla baktırmış sonuca

Ya sorma canım ben gündüz pek yemiyorum ama akşam olunca yatana kadar uzun zaman oluyor yiyiyorum tatlı yiyiyorum daha çok ondan galiba

kardeşimle konuştuk şimdi bize geçmiş mira çok huysuzmuş zar zor yeni uyutmuşlar oysa annem bişi dememişti sanırım aklım kalmasın diyeymiş iice sıkıldım sözde eğlenmeye gidiyorum bir saat kalıp dönücem bu gidişle

Eşim kafayı yiyecek yakında tam 3 çocuklu bir ev bizimki bugün evi paspas yapıyordum Ece babasının terliğini paspas kovasına attı terlik ıslandı götürdüm banyoya koydum eşim işten gelince terliği alıp giymiş ayağına çorapları ıslanmış ne oldu benim terliğime diye sordu bende ece kovaya attı dedim kafayı yicem arkadaş diye söylendi dün akşamda Ece su dökmüş bastım çorabım ıslandı aldım peteğin üstüne koydum sabah kalkınca sıcacık giyerim dedim sabah kalktım çorabım yok yerinde aradım bulamadım başka çorap giydim kim aldı benim çorabımı diye sordu büyük oglum sabah okula giderken ben giydim dedi ayy gülmekten karnım ağrıdı yok arkadaş yok delircem diye homurdandı durdu kendisi çoraplarının ıslanmasına çok sinirlenir normalde de neye sinir oluyorsa onu buluyor

Çok güldüm ya
Süprüzümün ipucunu verim size :)
Yanlardan görünen de diğer süprüzüm :)Eki Görüntüle 1722145
ovv ip el emeği göz nuru diyosun :))

Kızlar bebişlerinize hiç patlamış mısır verdinizmi bu akşam biz yerken ece çok istedi ben de korktum ama beyaz ağızda yumuşayan kısmından verdim bayağı yedi ama kontrolsüz veremedim boğazına kaçar diye

Cok komikti canim birde esimin esyalari cok kiymetlidir cok prensiblidir kendisi sinir oluyor boyle seylere:)))
Evde iki erkek daha varken çorap disiplini kurulamaz
bende geeçn gün sorcaktım eşim istedi vermyim diye yapmadım :)

ben beyaz kısımlarını veriyorum canım. Gökçe çok seviyo mısırı. Kabuklu kısmını yemez zatende boğazlarına kaçabilir dediğin gibi. Ama diğer tarafı hemen yumuşuyo zaten ağızda gökçe iyice eritip yiyo

Evde iki erkek daha varken çorap disiplini kurulamaz
bende geeçn gün sorcaktım eşim istedi vermyim diye yapmadım :)
Aynen canım ayak numaraları da aynı birde deodorant kavgası yapıyorlar arada bir esim iderali kullanıyor oglum çok sıkıp bitiriyor ondan sonra babasınkini kullanıyor o da kızıyor patlamış mısırı önce deneyeyim dedim birsey olmayınca sert olmayan kısmından verdim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…