2014 hazıran ayında dondurulmus embrıyo ıle transfer olacak arkadaslar buraya lutfen.

Duru_ sude

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
279
268
323
37
mrb arkadaslar gercı ılkdefa konuacıyorum ama bılgılerınıze tecrubelerıneze ıhtıyacım var...dondurulmus embrıyo taransferı olan arkadaslar neler yasadınız ....gebe kalan arkadaslarımız varmı..benım 8 tane don.embrıyom var yarın transfer gunum cok heyecanlıyım 2denemem bırıncıde hamıle kaldım ama malesef 8.haftada kalp atısı durdugu ıcın kurtaj oldum..... tekrar denıyoruz..bakalım hayırlısı olsun herseyın..adanada baskentte tedavı goren arkadaslarda varsa sızlerıde beklıyorum ....mesajlarınızı...

Hayirli olsun transferin ins olumlu sonuc alirain yeniden. Bnde istanbuldayim bu 3.denemem olacak sali gunu transferim var inş. 2. Denememde 21 haftalik kizimi erken dogumla kaybettim alllah sabrini veriyor cok sukur cesaretle 3. Denemeye karar verdik esimle. Su anda estrofem kullaniyorum yarinda crinone jele baslayacagim bakalim bekleyip göreceğiz yine hakkimizda hayirlisi olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba bende adana baskentte 13 haziranda dondurulmus yaptirdim. Benim iki kimyasal gebeligim oldu. Hepimizin hakkında hayirlisi olsun.. bu arada benimde test gunum pazartesi :) sende var mi bi degisiklik ?

Mrb.arkadaslar.
Bende dun gittim doktora.3 tüp bebek denemesinden sonra bu ay dondurulmuş 5.gün embriyolarimi transferi olacak inşaallah.allahim kimseyi bu sevgiden mahrum birakmasin ,herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…