Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ben 3 yllık evliyim. Allah dermansız dert vermesin,,, dermanını da biran evvel versin isteyen herkese.şu an hem ağlıyor hem yazıyorum.geçen ay yumurta takibine başlandı... klomen ovitrelle normal...tutmadı. bu ay aşılama için gonal f kullanıyordum.ücra biyerde oturuyoruz.6gün önce 12,, 8(3),, ve 3 tane de küçük toplam7 folikül görünüyordu.doktor acıdı ki 4 gün sonra bulunduğunuz yerdeki doktora giit dedi.burda doktor baktı.hemşireye 19çarpı 15 yaz dedi.adım gibi eminim.
ama sol over de o sırada bir sancı oldu ve hala ağrıyor.sonra bana yazdığı kağıtta 2 folikül biri 7,5 biri 4.5 m görünüyo.
bugün asıl doktorun yanına gittim o da 9 milimlik 3 tane görmüş.diğeri büyük 12 mlik nerde dedim düşmüş görünmüyor dedi.adet olmadan yumurta nasıl düşüyor.anlamadım.............anlayan varsa lütfen anlatsın.okadar yol gittim doktora da soramadım bile....offff... lütfen fikirlerinizi yazın.bu foliküller ilişkiden yada muayanede zarar görüp düşer mi??????????
4-6-2014 tarihinde 3. asilamami oldum, bekliyorum suanda...bu ayda olmazsa 1 ay ara vericez mecburen Ramazan sebebiyle...
teşekkür ederim..bende konuyu daha sonra araştırdım.dediğiniz gibi.şimdi de tekrar folikül oluşmuş.iğne de bitti.bekliyoruz büyüyecek evelallah.1 hafta içinde aşılamam olur diye umutediyorum.sizin durumunuz nedir ?
Bel agrim var ama o bana gore bi belirti degil... Cunku gectigimiz aylardada oluyodu regl belirtisi bende... Baskada bise yok... Beklentimde yok pek zaten.. Bi dahaki aya ara vercem asilamaya.. Ramazanda incir kuru dusunuyorum... Hayirlisi olsun canim...sende ne belirti var???ben de 3.06.2014'de ikinci aşılamamı oldum. bekliyorum. her belirtiyi hamilelige yoruyorum.
progesteron karnımda şişlik yaptı.
nasıl belirtileriniz var su anda sizin?
Bel agrim var ama o bana gore bi belirti degil... Cunku gectigimiz aylardada oluyodu regl belirtisi bende... Baskada bise yok... Beklentimde yok pek zaten.. Bi dahaki aya ara vercem asilamaya.. Ramazanda incir kuru dusunuyorum... Hayirlisi olsun canim...sende ne belirti var???
ben de kasık agrısı var. akıntı hiç yok. progesterondan dolayı karında şişlik var. ara ara karnım buruluyor gibi oluyor. adet olacakmısım gibi yumurtalarım agrıyor birde. bu kadar.
ama şişlik dışında diğerleri ilk aşılamamla aynı belirtiler. ilkinde progesteron kullanmamıstım, sislik olmamisti.
hayırlısı insallah herkes icin.
bende hep bagirsak hareketini belirti saniyordum onceki aylar..bu ay hic bir sey hissetmiyorum nedense??? insaAllah tutmustur hepimizinkiler...
insallah bütün belirtiler hamilelik belirtileridir!![]()
ben de 9 haziranda yaptırdım.. ilk aşılamam. arkadaşlar aşılamadan sonra hangi ilaçları kullandınız ve kacıncı gün başladınız ilaçlara??
Bende üçüncü günü klomen kullanıcam. İlk aşılamam olacak. Pregnil ile 13. Gün çatlatma olacak sanırım. Sonrasında da bakıcaz artık neler olacak.
yurekten amin canim![]()
Merhaba arkadaslar,
Hepimize allah hayirlisiyla bebis nasip etsin insallah;-))
Siz benden daha tecrubelisiniz oyuzden sorum olacak bende bu ay ilk asilamami olcam ama bildigim kadariyla adettele basliyiroz demi ilaclara buda ramazana dek geliyor ve ben oruc umu tutmak istiyorum asilama gunu harici kontrollerde gobekten bakilma sansim varmi ilaclar gunde bi defami yani iftar sonrasina kalabilirmi ayrica agrili bir islemmi?
Raporum cikio ordan bi ayim gecsin istemiyorum yasta ilerliyotsk ederim simdiden