• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 içerisinde dondurulmuş yaptıracaklar buraya

2014umut

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
65
2
18
35
Trabzon
2014 yılı herkese neşe sağlık ve bebiş getirmesi dileğiyle paylaşımlarınızı bekliyorum

Yeni tüp bebek yaptırdım negatif sonuç aldım martta dondurulmuşları yaptırmayı düşünüyorum

yaptıracak kimse yokmu yazın arkadaşlar paylaşımlar iyidir ben 2 gebelik aşısı ve histeroskopi olacam ve martta gidecem dondurmuşlara hayırlısı olur inşallah

merhaba arkadaslar ben başladım tedaviye aralık 24te lucrinle ctesi adet olacam insallah bakalım... 2 tane dondurulmusum var 5. gün bekliyorum benim bunların kız kardesi tutmustu malesef öldü :43: bu sefer kucağıma alıp eve getireceğim insallah allahın izni ile...
hepimiz güzel haberleri paylaşırız buradan insallah :)

inşallah bende mart gibi başlayacam bu arada iki gebelik aşı birde histeroskopi yaptıracam kızlar size nasıl bir tedavi yapılacak ve hangi hastane

inşallah bende mart gibi başlayacam bu arada iki gebelik aşı birde histeroskopi yaptıracam kızlar size nasıl bir tedavi yapılacak ve hangi hastane

gebelik aşısı nedir? ben bilmiyorum bilgi verir misin?
ben aralık 24te lucrine başladım adet olunca gel dedi gerisini bilmiyorum hiç soru sormuyorum kızım öldükten sonra hemen hastaneden cıkmak istiyorum orada duramıyorum drumu cok sevmesem güvenmesem gitmeyeceğim oraya :43: eskişehir acıbademde kontrollerim maslak acıbademde transferim olacak embriyolar orada :)

gebelik aşısı nedir? ben bilmiyorum bilgi verir misin?
ben aralık 24te lucrine başladım adet olunca gel dedi gerisini bilmiyorum hiç soru sormuyorum kızım öldükten sonra hemen hastaneden cıkmak istiyorum orada duramıyorum drumu cok sevmesem güvenmesem gitmeyeceğim oraya :43: eskişehir acıbademde kontrollerim maslak acıbademde transferim olacak embriyolar orada :)

gebelik aşısı senden kan alıp onu labaratuvarda ayıklayıp tekrar sana rahime enjekte ediyorlar embriyo tutunsun diye ama her doktor onaylamıyor kimisi hiç bir faydası yok diyor kimiside denemekte fayda var diyor ben yaptıracam histeroskopiden ne zaman sonra koyuyorlar dondurulmuşları

kimse yok mu arkadaşlar paylaşımlar güzeldir ben gebelik aşısı ile başlıyorum bir dahaki ayda histeroskopi yapılacak

ilk aşımı yaptırdım bidaha ki adette aşı ve histeroskopi olacam az kaldı 2 ay içinde yapılacak transfer başka yaptıracak yok mu

ben aranıza yenı katıldım.nısanın 25 ınde 2 tane cok ıyı kalıte embrıyo transferım oldu ve dun 11. gun bana verılen tarıhte yaptıgım kantestı negatıf ıle sonuclandı 1 tane dondurulmusum var onunla denemeyı dusunuyorum. sımdı dusunuyorum da acaba nerede hata yaptım transferım florance nıgtıngalede oldu ve ıdrarımı surguye yapabılmek ıcn kendımı zorladım yapamadım sondayla aldılar ve ıdrar yolu ıltıhabı oldum acaba ondan mı oldu ya da transferden sonra taksıyle carsıya ınıp ordan eczaneye yuruyerek gıdıp ılac alma ve yemek yeme surelerınde ayakta kalmak veve kocaelı de oturdıgum ıcn otobusle eve gelınceye kadar gecen surenın4- 5 saat olması mıydı bu tutunmayı engelleyen neydı bılmıyorum ama cok uzgunum.. artık dondurulmusta daha dıkkatlı olacagım

arkadaşlar, eylül gibi dondurulmuşlarla deneyecekler yok mu ? varsa burada deneyimlerimizi paylaşmak isterim :52:

ben varım tabi eğer adet olabilirsem:)) ben aslında bu ay yani ramazanda dondurulmuş tedavisine başlıcaktım ama bugun 53 gün oldu saat gibi işleyen adetim hala yok beklemedeyim canım cok sıkılıyo bu duruma

Back
X