2014 Kasım ayında tüp bebek yaptıracak arkadaşlar burada sohbet edelim

cok.ii kalitedeydi embriolarim donduralim dediler ama istemedim dondurmayada bi okdar para istiyolarr :KK43: bide hemdirem.yerlestirmdn sonra bilgi icin odama geldiginde srni gebe olarak sayiyoruzz test gunu kanda srtisa bakcaz defi bu me demekti akklim durdu bian nasil yani dedim gulduu sebze meyve bol ye iyi yika tatli yeme dedi cok umut verdi bilmiorum aksine bisi olursa ne hesap vercek acaba bana
sorma ya o kadar emin konuşuyorlar ki negatif olunca bişey diyemiyolar,ben de dondurmaya 500$ ödedim çok masraflı bu tüp bebek olayı maddi manevi çok yıpranıyoruz

stresten uzak dur cnm.iki denememde hep.sinir hep stres aglama nobetleri.geciriyodum suan elimden geldigince icimi ferah tutyorum :)

cok.ii kalitedeydi embriolarim donduralim dediler ama istemedim dondurmayada bi okdar para istiyolarr :KK43: bide hemdirem.yerlestirmdn sonra bilgi icin odama geldiginde srni gebe olarak sayiyoruzz test gunu kanda srtisa bakcaz defi bu me demekti akklim durdu bian nasil yani dedim gulduu sebze meyve bol ye iyi yika tatli yeme dedi cok umut verdi bilmiorum aksine bisi olursa ne hesap vercek acaba bana
hayırlısı olur inşallah sen hangi merkezde yaptırıyorsun tedavini canım

Son düzenleme:
Back
X