2014 - KPSS-B - GK & GY - 95 üstü alacaklar, konuma bekliyorum...

Ben de yeni başladım çalışmaya.Bütün dersleri konu konu çalışarak çözüyorum.Sizler nasıl çalışıyorsunuz?Ders ders mi konu konu mu?Deneyimlerinizi,fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Hepinizi öpüyorum kocaman kocaman :))

Ben de yeni başladım çalışmaya.Bütün dersleri konu konu çalışarak çözüyorum.Sizler nasıl çalışıyorsunuz?Ders ders mi konu konu mu?Deneyimlerinizi,fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Hepinizi öpüyorum kocaman kocaman :))

hayırlı olsun :nazar:
ben şimdilik matematik, vatandaşlık, ingilizce ve almanca çalışıyorum, her birinden bir kitap, masamda duruyorlar, bunlar bittikten sonra ikinci matematik kitabıma, coğrafyaya, ikinci ingilizce ve almancaya geçeceğim.

bütün konulardan çalışamıyorum aynı hafta içinde, birbirlerine giriyorlar, hatta bu birinci kitapları bitirdikten sonra sağlam bir de tekrar yapacağım ve sonra ikincilere geçeceğim, tabi birincileri unutmamak için de sık sık tekrar edeceğim bittikten sonra da... :34:

teşekkür ederim:9:
dershaneye gitmeyi düşünüyor musun peki?otokontrolü çok yüksek olan birisi değilim de ben,planlı çalışmak adına gitsem diye düşündüm.ama çoğu kişi de zaman kaybı falan diyor bilemedim

dershaneye gitmeyi düşünüyor musun peki?otokontrolü çok yüksek olan birisi değilim de ben,planlı çalışmak adına gitsem diye düşündüm.ama çoğu kişi de zaman kaybı falan diyor bilemedim

gideceğim ben son 6 ay bir aksilik çıkmazsa, ama dershaneye kadar konuları kendim çalışayım diyorum, dershane daha çok soru çözme sınavlara girmeye yönelik olacak, sınav sistemine alışmak için. gerçekten de gaza getirme, motivasyon, disiplin adına dershanenin yararları inkar edilemez :34:

bugün çalışamadım maalesef, hem spora gittim hem de ev işleri, elbet mazeret uydurmamak lazım, o sınava girip yüksek puan alıp güzel bir işi olacak olan yine benim, bütün gün aklım neredeydi ki... isteyerek istekle hevesle girişmek lazım, çalışmayı sevmek lazım, hırs lazım :52::52::52:

merhaba canım dil edebiyat mezunuyum, düz memurluk ikinci seçeneğim, eğer bakanlıklar (tercümanlık, elçilikler) olmazsa düz memurluğu seçeceğim. senin bölümünde girebileceğin pek çok yer var, en son düz memurluğu düşünürdüm senin yerinde olsam :34: oteller olsun, özel olsun işletmeyi pek severler güzel bölümdür :34: bir de bakanlıklar da alıyor galiba ama alan derslerinden de çözmelisin, kpss-a gibi değil mi ? yoksa siz de mi kpss-b siniz ?

özelde çalışıyorum ama memur olmak istiyorum canım
malesef bizimde alan derslerimiz var ben açık öğretim mezunuyum alandan girmek beni korkutuyor o yüzden düz memurluk istiyorum canım :16::16::16:

kesinlikle dersanenin zaman kaybı oldugunu düşünmüyorum eger evde planlı çalışamayacaksan gitmeni öneririm çünkü evde ha şimdi ha sonra derken erteleyebiliyorsun dersanede ise paşa paşa oturup o dersi dinliyorsun :)

benıde aranıza alır mısınız? benım puanımda 80 ama atanamıcam gıbı :14:
yaza evlenıyorum ne yapıcam mecbur 2014 kpssye gırmem ve atanmam lazım ama şimdilik çalışmaya başlamadım
bır kaç ugraştıgım şey ar onları halledeyım sonra başlıcam inşallah:10:

merhaba ben de Kpss b için dershaneye kaydoldum kısmetse 5 ekim de başlayacak. daha önce kpss ye girmedim hiç çalışmadım hiç bi şey bilmiyorum ama inşallah olur :) Ne yapmak gerekiyor nasıl yapayım. Evliyim çalışıyorum.

öncelikle herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar.. bende 2014 kpss b lisans sınavına girmeyi planlıyorum... edebiyat mezuuyum bu yüzden 4001 sadece seçebilyorum... yani en az 87-90 almam lazım ki atanabileyim .. haftanın 5 günü çalışıyorum dershanede öğretmenlik yapıyorum.. kalan 2 gün için plan yapıyorum... küçük de bir kızım var 2 yaşında bakalım tüm bu şartlarda nekdr başarılı olabileceğim ...

lise mezunuyum bilgisayar işletmenliği sertifikam var meb onaylı 2014 de kpss ye girmek istiyorum kursa başlayacağım off sizce atanabilirmiyim??

Back
X