Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yeni başladım çalışmaya.Bütün dersleri konu konu çalışarak çözüyorum.Sizler nasıl çalışıyorsunuz?Ders ders mi konu konu mu?Deneyimlerinizi,fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Hepinizi öpüyorum kocaman kocaman :))
teşekkür ederim
dershaneye gitmeyi düşünüyor musun peki?otokontrolü çok yüksek olan birisi değilim de ben,planlı çalışmak adına gitsem diye düşündüm.ama çoğu kişi de zaman kaybı falan diyor bilemedim
merhaba canım dil edebiyat mezunuyum, düz memurluk ikinci seçeneğim, eğer bakanlıklar (tercümanlık, elçilikler) olmazsa düz memurluğu seçeceğim. senin bölümünde girebileceğin pek çok yer var, en son düz memurluğu düşünürdüm senin yerinde olsamoteller olsun, özel olsun işletmeyi pek severler güzel bölümdür
bir de bakanlıklar da alıyor galiba ama alan derslerinden de çözmelisin, kpss-a gibi değil mi ? yoksa siz de mi kpss-b siniz ?
teşekkür ederim
dershaneye gitmeyi düşünüyor musun peki?otokontrolü çok yüksek olan birisi değilim de ben,planlı çalışmak adına gitsem diye düşündüm.ama çoğu kişi de zaman kaybı falan diyor bilemedim