2014 kpss sınavına giren lisans mezunları

guzelkoylu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
21
0
1
Yozgat
arkadaşlar 2014 kpss sınavına girdim ama hiç iyi geçmedi sonuçların açıklanmasını dahi istemiyorum kpss olmadan girebilecegimiz başka hangi sınavlar var nasıl kadrolu çalışabiliriz

öyle bir dünya yok canım.Kit'ler bile artık sınav ile alıyor. Bazı kurumlar kendi sinavını yaparlar ama onda ınan daha fazla torpil döner

Benim de berbat geçti sınavım merak etme hepimiz aynı durumdayız =) Geçen aylarda başbakanın isteği üzerine kpss sınavının kaldırılacağı ve her kurumun kendi sınavını ve mülakatını yapacağına dair bir haber yer almıştı. Eğer bu haber doğru çıkarsa 2014 kpss de son şansımızdı, sınavın kaldırılması ve her kurumun kendi sınavını ayrı yapması demek kimlerin alınacağı önceden tespit edilecek, o kişilerden başkaları da yazılı sınavda başarılı olursa mülakatta gümletilecek demek zaten. Özelde kabul edilmeye, yerimizi sağlamlaştırmaya bakmalıyız gibi :)

Seneye bir daha girersin.
2015 kayıtları çoktan başladı.
Nasıl hazırlandın bilmiyorum ama dershaneye gitmek motive eder kesinlikle.

evet bende girdim fakat tam b,r fiyasko idi
hele o tarih sorularını nerden bulmuşlar hiç anlamadım
kpss ve atanmak hayal mi oldu artık bilemiyorum
ama memur olmaz çoook zorlaştı maalesef
dersane ile de alakası yok ki çıkan soruları dersane öğretmenleri bile zor bulmuşken biz öğrencile ne yapalım
dersanede gösterilen müfredatta alaksı yokru yani
sadece vatandaşlık kolaydı gerisi berbattı

Ben de 2014 Kpss zedelerden biriyim. Sinavda gercekten cok zorlandim.

Turkce'yi neredeyse full yapan biri olarak Turkce'de bile feci zorlandim.

Bir muhendis olarak matematikten bir ton bos biraktim.

Genel kultur kismina hic guvenmiyordum zaten, iyice batirdim.

En az 85 almam gerektigini dusunurken simdi 70'i dahi goremeyecegimi dusunmek cok can sıkıcı.

Yalniz goruyorum ki cogunluk ayni halde.

Belki puanlar duser, belki normal puanlar atanmaya yeter.

Bunu dusunmekten baska umudum kalmadi zira.

Gecmis olsun hepimize.

Ve hayirlisi olsun hakkimizda.

Bana Allah yeter...

Seneye bir daha girersin.
2015 kayıtları çoktan başladı.
Nasıl hazırlandın bilmiyorum ama dershaneye gitmek motive eder kesinlikle.

Seneye ogretmenler ve alandan hazirlananlar girebiliyor sadece.

Tek oturum girenlerin hedefledigi duz memurluk ve muhendislik atamalari 2 yilda bir yapiliyor ne yazik ki.

Bu sene olmazsa 2016'ya kadar atama yok cogumuza.

Bana Allah yeter...

arkadaşlar 2014 kpss sınavına girdim ama hiç iyi geçmedi sonuçların açıklanmasını dahi istemiyorum kpss olmadan girebilecegimiz başka hangi sınavlar var nasıl kadrolu çalışabiliriz

benimde kötü geçti, özellikle pazar günü alan sınavım :31: resmen kazanmayalım diye uğraşıyorlar :47:
olan bizim zayi olan senelerimize oluyor..
artık her yer kpss şartı koşuyor ne yazıkki :50:

İİBF yada hukuk mezunuysan idari yargı hakimliği ve Sayıştay Denetçiliği sınavı var kpssden bağımsız yapılan.
Bir de Halkbank alım yapıyor 2000 kişi.

Ben sinava calismadan girdim acikcası matematiğime çok guvenirdim yaptim ama çok zaman aldı.Klasik alısılmış kpsslerden farklıydı bence... Geçen senelerle aynı atama şartlarının olacagini sanmam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
bu sene dersaneye gittim ben de dersane puanlarım 80in altına inmedi ama gel gör ki sınavım çok kötü geçti herkes tarihten yakınıyo ben yetiştiremedim sayısalcıyım matematiği yetiştiremedim :43: neyse hakkımızda hayırlısı olsun zaten bi güvensizlik var sürekli torpil dönüyo herşeyde...

Devlete sınavsız, puansız girmenin tek yolu torpildir başka yolu yok. Benim de kötü geçti 2016ya kadar kim bekleyecek, beklesem de yine aynı hevesle çalışır mıyım bilmiyorum.

evet bende girdim fakat tam b,r fiyasko idi
hele o tarih sorularını nerden bulmuşlar hiç anlamadım
kpss ve atanmak hayal mi oldu artık bilemiyorum
ama memur olmaz çoook zorlaştı maalesef
dersane ile de alakası yok ki çıkan soruları dersane öğretmenleri bile zor bulmuşken biz öğrencile ne yapalım
dersanede gösterilen müfredatta alaksı yokru yani
sadece vatandaşlık kolaydı gerisi berbattı

Dershane bize soruları verir demedim ki ben.
Dershanede aynı amaç için toplanmış onlarca öğrenci ile ders çalışıp, sürekli soru çözmek insanı sıcak tutar, motive eder dedim. :31:
Tek başına çalışmak zor oluyor. Dershane destek olur diye düşünüyorum. Yoksa nasıl sorarlar belli olmaz tabii.

Idari yargi hakimligini kazandin mulakat asamasina geldin de torpili mi simdiden dusunuyosun :)

Yaptigim arastirmalar sonucu elde ettigim istatistiklere gore bu sinavi ilk girisinde kazananlar istisna, hayatindaki en komik rakami puan olarak karsisinda gorenler kaide. :)

halkbankası sınavı var başvurdum 50 lira yatırdım şimdi bir de ziraat bankası sınavı çıktı ona da para yatırılacak ben nerden bulacağım bu kadar parayı annemler de söylenmeye başladı sürekli evdeyim gözlerine batıyor artık

Bende 1 yıl oturdum çalıştım ama sanki 1 yılım çöpe gitti:2: sınavım kötü geçti.Bi umutsuzluk çöktü içime sonuçlardan çok korkuyorum.Ümidimi kestim bile denebilir.Halkbankın sınavına başvurdum ama ders çalışmak içimden bile gelmiyooor artık çok soğudum:43:

Daha erken açsaydın keske konuyu. Bölümünü bilmiyorum ama başvurusu geçen hafta biten halk bank müfettişyard. Ve dünbiten servis görevlisi sınavı vardı. Memurlar.net' i takip et. Sınavları ordan yakalarsın.

Back
X