Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben izmirdeyim canım ya su hastahanesinde nurettin ersöz inceye gidiyorum.Bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim. İstanbul Anadolu yakasında Dr. ve hastane arayışındayım.
Teşekkürler.
Bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim. İstanbul Anadolu yakasında Dr. ve hastane arayışındayım.
Teşekkürler.
ben de aynı arayıştayım.
Medipol Sema Ovalı'ya iyi diyip durdu herkes, bikaç kere gittim onun kadar suratsız ve ters bir kadın görmedim, psikolojimi bozuyor resmen.
Medipol Seval Pata'yı deneyeceğim bir sonraki randevuda, giden var mı ona ya da Koşuyolu Medipol'den herhangi bir doktora?
Bende Sancaktepe Via Hospitalde Nüket Eryılmaz'a gidiyorum, doğumu da orada planlıyorum. Muayene 30tl, sezeryan 1100 lira
Bende Sancaktepe Via Hospitalde Nüket Eryılmaz'a gidiyorum, doğumu da orada planlıyorum. Muayene 30tl, sezeryan 1100 lira
Araştırmalara başladım :
Bu Drlar hakkında iyi şeyler okudum.
Çakmak-Erdem Hastanesi Yeşim Doğan ve Yasemin Çakar Vizite 60 TL sezeryan 1200 TL
Özel Pendik Bölge Hastanesi - Mustafa Özbek Vizite 50 TL Sezeryan 1500Tl
Remedy Hospital Pendik -Bahar Ergen Vizite 40 Tl Sezeryan 1000 Tl
Bu Dr ve hastanelerle ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
ben çamlıca erdem hastanesinde düsünüyorum epidural normal 1.200,00 tl
doktora da orda mı devam ediyorsun?
Hangi doktor?
memnun musun hastaneden?
Benim de aklımın bi köşesinde var da Medipol ağır basıyo ama medipolde normal 1900 sezaryan 2850 (epidural istersen +750)
Çamlıca erdem'de Ayşe Katrancı var onu çok övüyorlar... sezaryan da çok daha uygunmuş medipolden ama niyeyse medipol daha ferah gibi geliyor içim kararıyor erdemde yatmayı düşününce
yıllardır medipole giderim dişe bile, sanırım alışkanlık
Duyduklarim ve gittigim Dr.lardan da dialoglarimdan dolayı bildiğim son zamanlara gelinen gebeliklerde Dr takibini yapmadığı kişiyi pek almak istemiyor...cnm ben normalde devlette muayne oluyorum dogum ıcın dusunuyorum bir tanıdıgımız var orada son aylar oraya kontrole gıdıcem doguma da orda gırıcem.
GENEl olarak mı yoksa sadece erdem hastanesı ıcın mı ?Duyduklarim ve gittigim Dr.lardan da dialoglarimdan dolayı bildiğim son zamanlara gelinen gebeliklerde Dr takibini yapmadığı kişiyi pek almak istemiyor...
GENEl olarak mı yoksa sadece erdem hastanesı ıcın mı ?
Bende bi kaç Dr denememden sonra Pendik Şifa ya gittim Dr.undan dolayı Dr.Soner Sezer Sezgi hakkında iyi şeyler duydum başarılı bir cerrah olduğu ve teshislerinin hepsinin yüzde yüz doğru olması. Ayrıca muayene sırasında çok güzel açıklamalarla ilerliyor(eşimle ben ilk muaynede cok şaşırdık ve memnun kaldık), sorularıma sabırla açıklayıcı cevaplar veriyor.Herkez ani dogumlara gelemeyebilir ama Soner bey gelir diyorlar.Soner beyden önce iki Dr daha denemem olmuştu. Hastahane 19 yıllık köklü ve çalışanları çok ilgili.Doğuma girecek Ebeleri içinde iyi şeyler duydum tecrübe benim için çok önemli. Muayene ücreti 40 tl renkli ultrason 190 tl. Doğum ücretini tam hatırlamıyorum yanlış bilgi vermek istemem.Simdiden hepimize hayırlı doğumlar diliyorum annisler....
doğrudur canım dediğin gibi.. son 2 ay gıtsem kontrole tanıdık var dıyede sorun cıkarmazlar ınsallahGenel olarak Burcu'cum , bende sana söyliyecektim ama sen tanıdık var diyince bişey demedim..
doğrudur canım dediğin gibi.. son 2 ay gıtsem kontrole tanıdık var dıyede sorun cıkarmazlar ınsallah