2014 mayıs anneleri cinsiyetleri öğrendiniz mi?

manolyammm

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
26
2
611
İstanbul
12-14 haftaları arasında cinsiyet görülüyor ultrasonda..doktorunuz ne dedi sordunuz mu? 14 haftalıkken yüzde yüz anlaşılır mı?bana %80 erkek dedi üzüldüm çünkü ilk çocuğum erkek..

MErhaba bende foruma yeni katılan mayıs 2014 annelerindenim. Senin gibi bana doktor ikili tarama testinde erkek benziyor dedi benimde bir oğlum var insan tabiki farklı istiyor ama canını sıkma sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı rabbim nasip etsin. Bel ki böylesi daha hayırlıdır. Bu arada ikili teste cinsiyet tahmini genelde yanılma oluyormuş. Bende net olarak aralıkta öğreneceğim.

Merhaba benimde 11+4 günlük bebişim ikili teste henüz gitmedim 13+3 de gitmeyi düşünüyorum sizce gecikmiş olur muyum hazır gitmişken belki cinsiyetini de öğrenirim diyorum o yüzden 1 hafta ertledim doktor randevumu

12-14 haftaları arasında cinsiyet görülüyor ultrasonda..doktorunuz ne dedi sordunuz mu? 14 haftalıkken yüzde yüz anlaşılır mı?bana %80 erkek dedi üzüldüm çünkü ilk çocuğum erkek..

üzülme lütfen. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin. Benim kızım olucak inşallah. ama belli olmuyor kızım olacak diye doğuma gidip erkek bebişi olan arkadaşım var :))

benimde ilk oğlum erkek ikincide erkek olacakmış. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kızın tadını merak edeceğiz.

Ben de hamileligimin 17 Haftasina giriyorum.:nazar::nazar::nazar::emir_bebek: Cinsiyetini ogrendik, erkek olacakmis.. :16:
Rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasib etsin. Insallah saglikli, sihhatli ve mutlu bir bebek olur... :16:

bende bugün öğreneceğim bakalım ne diyecek doktor ne kadar da heycan verici bişey...
dua edin kızlaar inşallah gösterir bebişim:)

Yuzde 95 erkek dendi ama deisenlerde oluyomus bilmiyorum benim 2 kizim var erkek istiyodum zaten ama bazi arkadaslarin deismis erkek denilen bebekler kiz kiz denilen bebekler erkek cikmis sonradan kafam karisik :)

Merhaba arkadaşlar, bende bugün itibariyle 4+1 günlük hamileyim ve bugün bir oğlum olacağını öğrendim :) İlk bebek olduğu için içimden hep kız geçiyordu ama eşimde bende rüyamızda erkek görmüştük kısmet Allahım böylesini uygun görmüş sağlıklı olsunda gerisi sorun değil :) Allahım olmayanlarada versin inşallah...:nazar:

Back
X