2014-mayız haziranda yine yeniden daha güzel umutlarla tüp bebek yapacak arkadaslar:)

ballim86

SENİ BANA VEREN RABBİME SONSUZ ŞÜKÜR...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
1.193
553
358
kızlarrrrr benim gibi olanlar nerdesinizzz..gelin hayallerimizi umutlarımızı tedavilerimizi burada birlikte yaşayalım:)))...kısaca kendimden bahsedeyim:)...bir taze bir de dondurulmuş transferim oldu maalesef olmadı...öncesinde de bir boş bir de dış gebeliğim var...hiçbir problem yok deniyor...doktorum mustafa bahceci...su an genetik pıhtılaşma testlerimı verdim sonuçlarını bekliyorum...inşallah hayırlısıyla tertemiz çıkar...eşim bu konuyu tamamen kapatmıstı ama kandırdım onu:)...öğretmen oldugum için mayıs hazıran gibi yeniden deniycem ve inşallah da bu sefer Rabbim meleklerimi bana yollayacakk,,,nasip edecek...Amin

Bende ogretmen oldugumdan hazirana tedavi dusunuyorum ama once 2tup denemenin neden basarisiz oldugunu arastiriyorum doktorunuz ne onerdi kan pihtilasma olsada olmasada hap igne veriliyor zaten histeskobi ve genetik testi yaptirmak istiyorum size bunlar yapildimi

canım mrb...genetik testimizi ilk negatifte mustafa bey yaptırdı. eşimin ve benım genetik testi çok şükür normal çıktı...ama pıhtılaşmaya bakılmamıştı...dediğin gibi pıhtılaşma olsa da olmasa da ilaç kullandırıyorlar zaten...bende histeroskopi yapmasını istiycem kendisinden..martın yirmisi gibi inşallAH SONUÇLARIM cıkacak ve görüşecegiz mustafa beyle...artık nasıl bır yol izliycek bilmiyorum...mayısa kadar normal deniyorum hatta bu ay klomen+duphaston kullandım...tedaviye başlayana kadar elimden gelen herseyi deniycem..Rabbim cok büyük...Hiç ummadıgım anlarda hamile olduugumu öğrendim...Dilerim hiç tedaviye gerek kalmadan Rabbim meleklerimizi yollasın tez zamanda....AMİN;;;

siz nerde yaşıyorsunuz ve yeni denemeyi nerde yapmayı düşünüyorsunuz...Umarım bu tedavimiz ikimiz için de son olur...

Ben gebzedeyim basarisiz tup denememi arastiracak dr ariyorum memorial anadolu acibadem ve bahceci hast arastiriyorum goztepe medikalden memnun kalmadim siz nerde tedavi oluyorsunuz

Ben gebzedeyim basarisiz tup denememi arastiracak dr ariyorum memorial anadolu acibadem ve bahceci hast arastiriyorum goztepe medikalden memnun kalmadim siz nerde tedavi oluyorsunuz

ben fulya bahcecide yaptırdım...çok ii bi merkez başarı oranı yüksek,,,yanlız benim doktorum cok yogun oldugu için sadece ilgilenemiyor...belli seyleri kendisi yapıyor...sonra ekibine bırakıyor ....

canım inşallah bu seferki denemen son olur :))) bende ilk denememi aralıkta yaptırdım olmadı maalesef.vücudumun toparlanması için biraz bekledik hemde para biriktirdik.nasipse mayıs yada haziranda bizde 2.tüp bebeğimizi yaptıracağız..bizim sorunumuz endometriozis..yumurta rezervimde az eşimdede morfoloji sorunu var bakalım hayırlısı artık

aynı güzelim yaa bizde para biriktirioz...1.de kaynanam vermıstı daha kımseden ısteyemeyız...bi de demıcez bıle yaptırdıgımızı..anlarsın ya stres oluyom ben baskası bılınce

aynı güzelim yaa bizde para biriktirioz...1.de kaynanam vermıstı daha kımseden ısteyemeyız...bi de demıcez bıle yaptırdıgımızı..anlarsın ya stres oluyom ben baskası bılınce

hiç bilmelerine gerek yok sen güzel güzel paranı biriktir olunca oldu dersin boşver sıkma canını

hiç bilmelerine gerek yok sen güzel güzel paranı biriktir olunca oldu dersin boşver sıkma canını

aynen canımcımm bende öyle düşünüyorumm....benım test sonuçları hayırlısıyla bı cıksın histeroskopı de isteyebılırım doktorumdan...cunku hiç bi sorun yok denıyor ama neden tup bebişlerim tutmuyooo o zaman

sebepsiz interfilitemi ??? histeroskopi çok basit kesinlikle baktır rahmine..canım üzülme bizde anne olcaz bi gün

sebepsiz interfilitemi ??? histeroskopi çok basit kesinlikle baktır rahmine..canım üzülme bizde anne olcaz bi gün

Allahım nasip etsin bizede koca göbişle gezmeyi,,,doguma gıtmeyı ve saglıklı hayırlı evlat eve getırmeyı canım yaaa...sebepsız degıl pek esımde morfolojı bozuklugu var ama ıkı kere kendılıgınden oldugu ıcın hıc olmuyo gözuyle bakmıyo doktorlar...ama saglıklı olmadı ıkısıde..bırı bos bırı dıs gebelık oldu..bende de az mıktar prolaktın yukseklııgı oluyo ama onu hıc kaale almıyorlar zaten...bizde bılemedık ne yapacagımızı...bizden sonra evlenenler dogurdu doguracak...Rabbım bana da nasıp etsın de içli gözlerle bakmayayım yaaa

sizde problem ne cnm?nerde yasıosun nerde tedavı gördun..ayy ne cok soru sordum

kız şansa bak ben çikolata kisti hastasıyım eşimdede morfoloji %3 ama doktorlar dediğin gibi çok önemsemiyor maalesef morfolojiyi...ben ankarada yaşıyorum başkent hastanesi göğşen beyde tedavi oluyorum 1 tüp denedik.yarın kistin içindeki sıvı boşaltılacak muhtemelen bi sonraki ay yada mayısta 2.tüp bebeği yaptırcaz.eşin sigara içiyormu ? sende anlatsana nerde yaşıyosun neler yaptın

yok tatlımm esım sıgara kullanmıyo cok sukur...bende ıstanbulda yasıyorum...1.tup bebegı bahcecı de mustafa beyde yaptım maalesef olmadı

halbukı cok ıı bır embrıyo ve anne yası genc falan bı ton sey dedıler..ama rabbım nasıp etmedı ıste...hemen arkasından ıkıncı adetle dıs gebelık gecırdım...allahtan o kendılıgınden sökuldu mudahale olmadı...ıkı ay ara verdıkten sonra ıkı blast transfer ettıler o da olmadı...yıkıldım cok zor gunlerdıii..bide cevremde ardı ardına mıllet hem tup hem normal hamıle kaldı...eşim kapattık eylule kadar bu konuyu normal deneyelım falan dedı ama ıcım ıcımı yıyodu benım...neyse ben öğretmen oldugum ıcın ızın cok sıkıntı oluo...mayıs hazırana karar kıldık

ayy öğretmenimmmmmmmmmmmmm tatlım hiç takma kocan süper demiş.vücudun kafayı yemiştir senin kız bu üstüste olanlardan ben aralıkta yaptırdım bi kaç ay ara vereyim dedim doktorum kızdı sende kist var gittikçe büyüyor bekleyemezsin dedi.bu arada en iyi doktora gitmişsin sorununda çok büyük değil bence senin vaktin değil.kesinlikle sabretmeni öneririm olacak bak görürsün inşallah. :)))

Merhaba arkadaşlar, bizim de transferimiz mayıs haziran falan olacak sanıyorum.. Bu ay doğum kontrol hapı verdi doktorum. Sonraki ay iğnelerimi kullanıcam ve yumurtalar toplanıp dondurulacak.. Sonra histereskopi ve sonra transfer... Birkaç ayı kapsayan bir tedavi olacak bizimki...
Ben de 5 aylık evliyim ve 1 tüp bebek denedik birkaç ay önce.. Maalesef negatif... Sperm sayımız, hareketlilik ve morfoloji kötü.. Ayrıca yumurta rezervim az.. 2 yumurta toplandı sadece ilk denememizde..

inşallah kuzum yaaa...rabbım aratmadan göndersın meleklerını...mustafa bey gercekten ıı bı doktor ama Rabbım ol demeyınce kıme gıdersen gıt boş yanı...

canım mrrb..hoş geldın aramızaaa....sen cok yenı evlısın kuzum neden hemen tüp yaptılar...gercı sperm sorunu var dıosun...yumoş sorunuda eklenınce ınsan acele edıo tabı..:44::44:...cnm benımde genetık testler yapılıo 25 mart gıbı sonuc alıp hemen doktorumla gorusmeye gıdıcem ve hısteroskopı yapmasını istıycem...İnşallah testler normal cıkar...bu sefer bebişlere kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…