2014 Nisan Anneleri Bebeklerinize İsim Düşündünüz mü

Kardelenims

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
21
1
86
Kızlar benimde Nisan da kızım olacak kısmetse. Çok kararsızız isim konusunda. Sizler isim düşündünüz mü?

Kismetse benim de oğlum olacak. Allah nasip ederse Uras ismini koyacağız.

Isim konusu herkes icin sorun hanimlar miraç mirhan turab alkin erkin isimleri dolasiyo biz de benim Fikrim miraç benim ismimle anlam butunlugu sagliyo isra suresi mirac kandilinin ilk asamasini anla tiyormus

İçinize sinen her isim güzeldir kızlar, Derin, Eylül, Azra ve Ela isimleri en çok konuştuğumuz isimler ama hepsine bir kulp taktım ben. Derin ya çok derin düşünceli içine kapanık olursa, Eylül eylülde doğmadı neden Eylül, Azra eşime biraz sert geliyormuş, Ela yan komşumuz.. Böyle uzayıp gidiyo işte. Ne olacak bilmiyorum. :50:

Bizde Asya' da karar kıldık ama yanına bir isim daha olsa diye de isim düşünüyorum hala daha :) çok zormuş ya isim belirlemek :49:

Kızlar ben karar veremedim henüz.Esim kararı bana bıraktı ama bi isim söylediğimde olabilir yada olamaz diye yorum yapıyor. Başlarda NİSA vardı aklımda ama ısınamadım bi türlü. Bu aralar ZEYNEP ELA var aklımda eşim ZEYNEP olabilir dedi ama kararsızım yaaa :( Karar verebilirsem kapı süsü siparişi vereceğim daha :)

Bizimde kızımız olacak ismini Deniz koyacağız inşallah :21:
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :16:

Kızlar bizde ;

Venüs
Masal
Gece
Nisan

isimleri arasında kaldık.Sizce hangisi olmalı?

BİZDE SAYDIĞINIZ BÜTÜN İSİMLERİ DÜŞÜNDÜK YA EŞİM BEĞENMEDİ YADA BENİM İÇİME SİNMEYİP BU OLMAAZ DEDİM.

ŞİMDİ EN SON KARARIMIZ ELİF BESTE :nazar:

TÜM BEBİŞLER SAĞLIKLA GELSİNLER İNŞALLAH

Bizde kızımıza Miray ismini düşünüyoruz ama henüz net değil çok zormuş bu isim olayı :26: İnşallah kolay ve sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi.. :16:

Back
X