2014 nisan anneleri cinsiyetleri öğrendiniz mi ???

Erkek :) zamani hatirliyamadim 11 haftalikkendi yarinda kontrol tescillenir insallah

Insallah kesin olarak ogrenirsin yarin ben 14 . Haftamdayim c.tesi kontrola gidicem insallah ama meraktan yerimde duramiyorum artik :)

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. bizde 12+5 günlüğüz miniğimle. rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi.

Merhaba arkadaşlar, benim doktorum 12 haftalıkken "oğlumuz mu oluyor acaba?1 demişti. 14 hafta 3 günlükken gittiğimde kesin olmamakla beraber erkek dedi. hatta pipiyi gördük , sordum kordon olmasın o dedim, doktor de kordonun rengi farklı dedi. ama şimdi 17 haftalıkken gidilecek bilemiyorum, şuan cinsiyeti belli mi değişir mi

benim tek korktuğum şey cinsiyet tahmininden sonra değişmesi. mesela ilk hamileliğimde kız dediler meğer erkekmiş. gerçi 16. haftada kaybettim ama o ana kadar hep kzıım diye sevdim üzüldüm sonradan. yoksa kızda erkekte ne farkederki..

11. haftada büyük ısrarlarım sonucu bakıp erkek olabilir dedi doktorum
bugün 15. haftam ve bebeğimin erkek olduğunu öğrendim :)))
deli gibi alışveriş için sabırsızlanıyorummm :49:

merhaba bende 2014 nisan annesi olucam inşallah benim bebişe 12 haftalıkken yüzde yetmiş erkek dedi doktorum 14 haftada kesin olmamakla beraber erkek dedi bugünde yanı 16 haftamda oğlumun pipisini gösterip yüzde yuz erkek dei 2 yaşındada bır kızım var eşimde erkek istiyordu çok mutlu oldum bende allah bebeklerimizi sag salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

17 haftanın içine girdim her seferinde bacaklarını bağdaş yapıyor öğrenemiyoruz ilk çocuğum 7. ayda göstermişti korkarım bunu doğumda öğreneceğim :D

Bende 17 haftamdayım bugün . Bebişim cinsiyetini net göstermiyor malesef. Doktor % 80 erkek oldğunu söyledi ama krdonla karıştırabilcğini de ekledi.Ben kız hissediyorum. Bakalım bir daha k muayenemizde öğrenmeyi umud ediyorum:emir_bebek:

Bende 16+5 de öğrendim.
Doktor cinsiyetini sorar sormaz saöyledi.oğlunzu olacak dedi.
kesin mi dedim pipi gördüm dedi.
Sizce değişir mi?

Back
X