Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
durmak yok yola devam oglani buluncaya kadar devam ediyoruz :) bende yok ama olsa napardim bilmem.hayirlisi Allahtan olmus bi kkez sag salim kucagina al cnm
durmak yok yola devam oglani buluncaya kadar devam ediyoruz :) bende yok ama olsa napardim bilmem.hayirlisi Allahtan olmus bi kkez sag salim kucagina al cnm
Hic oyle bi niyetim olmadi canim heleki küçük kizim daha yeni yasina girmisken.suan ruh halimi anlatamam sana. Cinsiyet meselesi nr gelince hayirlisi olsun ama gönül oglan istemiyor degil ama icimde ki ses bu da kiz diyor sende varmi cocuk..?
amin cnm hepimiz için.cinsiyeti bana kesin bildir burayi takip edemem çunku merak ederim ok :)[/QUO
Tamam canim muhakkak bildiririm inan bendr cok merak ediyorum hemde cok
Sen dusunmuyormusun ikinciyi?