2014 spiralli hamile kalanlar varmi benim gibi?

naznaz16

Allahım sen bilirsin...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
1.950
3.189
158
Merhaba arkadaşlar iki kizim var ve kucugu yeni yasina girdi veee spiralli hamile kalmisim bebegim 8 haftalik oldu:)

durmak yok yola devam oglani buluncaya kadar devam ediyoruz :) bende yok ama olsa napardim bilmem.hayirlisi Allahtan olmus bi kkez sag salim kucagina al cnm

durmak yok yola devam oglani buluncaya kadar devam ediyoruz :) bende yok ama olsa napardim bilmem.hayirlisi Allahtan olmus bi kkez sag salim kucagina al cnm

Hic oyle bi niyetim olmadi canim heleki küçük kizim daha yeni yasina girmisken.suan ruh halimi anlatamam sana. Cinsiyet meselesi nr gelince hayirlisi olsun ama gönül oglan istemiyor degil ama icimde ki ses bu da kiz diyor sende varmi cocuk..?

uç kizin olurda iyi bir sekilde yetistirirsen cennete gidermissin.olsun eli ayagi duzgun olsun cnm varsin kiz olsun.benimde kizim var.

uç kizin olurda iyi bir sekilde yetistirirsen cennete gidermissin.olsun eli ayagi duzgun olsun cnm varsin kiz olsun.benimde kizim var.

Allah hayırlı uzun omurler versin bebegine.dedigin gibi hakkimda hayirli olani Rabbim gönlüme razi eylesin

Merhaba canım haber ver demstin ya doktor kesin olmamakla beraber kiza benzetti bakalim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…