- 13 Şubat 2013
- 821
- 948
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben yavaş yavaş bebeğimi ek gıdayla tanıştırmaya başladım..ne bilim karpuz suyu veriyorum yada emziğini reçele değdiriyorum..bu arada düzenli su vermeye başladım..malum havalar birden ısındı.bir içmeye 10 cc su içiyor..sizler neler yapıyorsunuz?
kızlar ben yavaş yavaş bebeğimi ek gıdayla tanıştırmaya başladım..ne bilim karpuz suyu veriyorum yada emziğini reçele değdiriyorum..bu arada düzenli su vermeye başladım..malum havalar birden ısındı.bir içmeye 10 cc su içiyor..sizler neler yapıyorsunuz?
Benim kızda 17 Haziranda 4 aylık olacak.Bikaç gündür salatalık, karpuz veriyorum emiyor.Ve vermeyi kesince ağlıyor :) Aylık kontrole gidince sorucam bakalım.Kimiside ek gıdaya erken başlama bağırsaklarını yorma diyor bebeğin bilemedim :S
Merhaba
Bizde haziranın 18.de 4.ayımızı bitiriyoruz. Henüz bir şey vermedim ama bende başlayacagım.
Yanlız önce neyden başlayacagımı bilemiyorum.
Henüz şekerli bir şey vermeyi düşünmüyorum. meyvelerin suyu tamam da, sebze corbası yap diyor annem, yani püre gibi..
aranızda yapan var mı?
merhaba benim de oğlum 17 şubat doğumlu :) ben yoğurt vermeye başladım bir de elma suyu veriyorum.bebeğinizin kilo ve boyu nasıl?
Arkadaşlar biz de anne sütü almadığımız için erkenden ek gıdaya başladık. Doktorumuzun önerisiyle her başladığımız gıda için;
1. gün çay kaşığı
2. gün tatlı kaşığı,
3. gün yemek kaşığı
4. gün orta boy meyve, sebze neyse artık...
NOT: Çocuk doktorumuz aynı zamanda alerji uzmanı :)
Seni o kadar cok merak ettim ki nerdesinnasilsin iyilestin mi?
merhaba kızlar biz iki haftaya yakın oldu ek gidaya başlayalı meyve ve yoğurtla başladık..
kızım yoğurda bayılıyor ama meyveyi zorla yiyiyor ilk başlarda ağzı açık bekliyodu.. ama erken bıktı galiba bu hafta hep nazla yedi ağzını açmıyo zaten çok değil bi kaç kaşık veriyorum doyumluk değil öğünler ama sebzeye başlasam mı acaba bilemedim belki sever... siz ne veriyosunuz? nasıl pişirmek lazım? buraya tariflerinizi yazarsanız hepimiz faydalanırız..
ben şimdiye kadar elma şeftali kayısı ve muzun tadına baktırdım.. cam rendeden geçirip..bi de pekmez veriyorum kan için...
ayın 2sinde 5 ayımız dolacak... bi de su ne kadar veriyosunuz? ben hiç mama vermiyorum anne sütü alıyo ek besin dışında...