2014 te gelen kısmetler

estapitipitii

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
35
3
16
Ankara
Kızlar ikizler burcu kararsız bir aşk böcüğü olarak yardıma ihtiyacım var.
3 senelik bir ilişkim vardı talihsiz bir şekilde bitti ama işte ilk aşkın verdiği ayrı bir tat olsa gerek uzun süre karşıma çıkan herkes de onu aradım o olsa şimdi kaprisimi çekerdi o olsa sabaha kadar konuşurduk o olsa vs. vs. bu liste uzar ama maalesef en elzem zamanlarda yoktur o şahıs.Bende artık önüme bakayım dedim ki demez olaydım birsürü kişi sırada bekliyormuş meğer
1.adayımız arap asıllı düşünceli nazik ve yakında avukat olacağız ikimizde ama sorun şu ki konuşmaya hep güzel başlıyoruz sonra saçma bi nedenden kavga edip küsüyoruz o da biraz kaprisli bi tip ve bana takıntılı desede kendi daha fena .görünmez bir duvar var gibi aramızda
2.adayımız istanbulda ünv.bitecek bu sene. babasının taksisinde çalışıyor şimdilik aramızda gereksiz bi ciddiyet yok ne düşünürsek onu diyoruz bir de aklımdan ne geçirsem o an okuyor gibi aynı şeyleri söylüyor yada yapıyor arkadaş olarak başladık konuşmaya sonra ben ondan etkilendim ama bunda da sorun şu adam bana ilişkim yok dedi masada telefonu bırakmıştı içimdeki ses bak mesajlara diye dürttü açtım kızın biri sürekli aşkımlı bitanemli mesaj atmış ha birde çocuk biraz emir vermeyi seven sert bi tip kalk şunu getir şöyle yap diyen biri çok yüzgöz olmaya gelmiyor yani
3.aday aynı şehirdeyiz iki yıllık ünv.bitirmiş evlenmiş boşanmış bi de nişan atmış ama deli divane oluyor evet desem yüzüğü takacak hemen(Allah korusun)
Napmalıyım sizce :( kusursuz erkek yok onu anladım geçte olsa ama kötünün iyisi hesabı birinde karar kılıp hayatıma yön vermek istiyorum

Kızlar ikizler burcu kararsız bir aşk böcüğü olarak yardıma ihtiyacım var.
3 senelik bir ilişkim vardı talihsiz bir şekilde bitti ama işte ilk aşkın verdiği ayrı bir tat olsa gerek uzun süre karşıma çıkan herkes de onu aradım o olsa şimdi kaprisimi çekerdi o olsa sabaha kadar konuşurduk o olsa vs. vs. bu liste uzar ama maalesef en elzem zamanlarda yoktur o şahıs.Bende artık önüme bakayım dedim ki demez olaydım birsürü kişi sırada bekliyormuş meğer
1.adayımız arap asıllı düşünceli nazik ve yakında avukat olacağız ikimizde ama sorun şu ki konuşmaya hep güzel başlıyoruz sonra saçma bi nedenden kavga edip küsüyoruz o da biraz kaprisli bi tip ve bana takıntılı desede kendi daha fena .görünmez bir duvar var gibi aramızda
2.adayımız istanbulda ünv.bitecek bu sene. babasının taksisinde çalışıyor şimdilik aramızda gereksiz bi ciddiyet yok ne düşünürsek onu diyoruz bir de aklımdan ne geçirsem o an okuyor gibi aynı şeyleri söylüyor yada yapıyor arkadaş olarak başladık konuşmaya sonra ben ondan etkilendim ama bunda da sorun şu adam bana ilişkim yok dedi masada telefonu bırakmıştı içimdeki ses bak mesajlara diye dürttü açtım kızın biri sürekli aşkımlı bitanemli mesaj atmış ha birde çocuk biraz emir vermeyi seven sert bi tip kalk şunu getir şöyle yap diyen biri çok yüzgöz olmaya gelmiyor yani
3.aday aynı şehirdeyiz iki yıllık ünv.bitirmiş evlenmiş boşanmış bi de nişan atmış ama deli divane oluyor evet desem yüzüğü takacak hemen(Allah korusun)
Napmalıyım sizce :( kusursuz erkek yok onu anladım geçte olsa ama kötünün iyisi hesabı birinde karar kılıp hayatıma yön vermek istiyorum

Niye sadece 3 adayın olduğunu düşünüyorsun ki? Biraz dinlen 3 yıl az zaman değil karşına belki daha iyileri çıkabilir. 2.adayı hiç beğenmedim zaten onu hiç düşünme derim. :19::19:

en elle tutuluru 1 numara . Ama sıra beklemiyorlar ciddi ilişki yaşamak isteyen erkek bulmak zor gerçekten . başka şeyler arayan erkekler gerçekten sıraya geçiyor . 1 numara kendini geri çekiyorsa ciddi olabilir .

Niye sadece 3 adayın olduğunu düşünüyorsun ki? Biraz dinlen 3 yıl az zaman değil karşına belki daha iyileri çıkabilir. 2.adayı hiç beğenmedim zaten onu hiç düşünme derim. :19::19:[/QUO

onlarca adaydan 3 e düşürdüm diğerlerini saymak istemiyorum bile:) ilişkim biteli hayli oldu zaten beni yıpratan bir ilişkiydi ve yalnız kaldığımda kendimi ona mesaj atarken buluyorum birinin birşeyin ondan kurtarması lazım :(
2.aday yaşının gereği biraz fırlama aslında tabi karşısında benim gibi bi cin olduğunu bilmediği için rahattı o ayrı mesele:)

onlarca adaydan 3 e düşürdüm diğerlerini saymak istemiyorum bile:) ilişkim biteli hayli oldu zaten beni yıpratan bir ilişkiydi ve yalnız kaldığımda kendimi ona mesaj atarken buluyorum birinin birşeyin ondan kurtarması lazım :(
2.aday yaşının gereği biraz fırlama aslında tabi karşısında benim gibi bi cin olduğunu bilmediği için rahattı o ayrı mesele:)

Benimde 3.5 yıllık ilişkim var bir dönem bizde ayrılık yaşadık tahmin edebiliyorum nasıl bir duygu içerisinde olduğunu çok zor hergün görüştüğün kişi sana yabancı olması ama yürümeyeceğini düşünüyosan sabırlı olmalısın. İllaki biriyle görüşmen gerekmez şahsen ben o zaman aklıma bile getiremiyordum. Arkadaşlarnla zaman geçir sosyal faaliyetlere katıl ilk başlarda gerçekten zor oluyo ama zamanla alışacağını düşünüyorum. Karşına gerçekten hakeden biri çıkasıya kadar kimseyle yoğun duygular içerisine girme.

en elle tutuluru 1 numara . Ama sıra beklemiyorlar ciddi ilişki yaşamak isteyen erkek bulmak zor gerçekten . başka şeyler arayan erkekler gerçekten sıraya geçiyor . 1 numara kendini geri çekiyorsa ciddi olabilir .

aslında evet en iyisi 1.ci olan ama işte karşımıza o kadar çok yanlış insan çıkıyor ki doğru olan çıktığında bu kadar iyi olamaz ya kesin birşey vardır bu işte deyip iyileride harcıyoruz. benim şüphelendiğim nokta ilk kez biri beden ölçülerimle değil de ailemle ilgilendi yada ben sıkıntıda olduğumda boşver ya demeyip gerçekten dinledi
eski sevgilimden hatıra kalan fazla kilolarımı takıntı yaptığımda sen gayet iyisin ben böyle seviyorum takma bu kadar diyip rahatlatan ve cinsellikten konuşmak yerine evliliğe yönelik konuşan biri.
tecrübelerimden yola çıkarsam ya bu adam yeryüzüne inmiş kanatsız melek yada nerde ne diyeceğini bilen profesyonel çapkın
karar veremedim :))

Benimde 3.5 yıllık ilişkim var bir dönem bizde ayrılık yaşadık tahmin edebiliyorum nasıl bir duygu içerisinde olduğunu çok zor hergün görüştüğün kişi sana yabancı olması ama yürümeyeceğini düşünüyosan sabırlı olmalısın. İllaki biriyle görüşmen gerekmez şahsen ben o zaman aklıma bile getiremiyordum. Arkadaşlarnla zaman geçir sosyal faaliyetlere katıl ilk başlarda gerçekten zor oluyo ama zamanla alışacağını düşünüyorum. Karşına gerçekten hakeden biri çıkasıya kadar kimseyle yoğun duygular içerisine girme.

evet gerçekten zor dönemler ve anlayan çok nadir kişiler.ayrı şehirlerde onca zaman yürütebildik bu ilişkiyi herşeyin bir anısı kaldı geriye şimdi sokakta yürürken Kahretsin ya burdada oturduk burda da şunu yaptık diyorum birara sırf heryerde anımız var diye başka şehre taşındım ama anılarını da kafanda götürdüğün için o da çözüm olmadı işin en kötü kısmıda akrabalarıyla sıkı fıkı olmak heryerden haberi geliyor maalesef.
Aşkın bir kez yaşanacağını düşünenlerdenim o yüzden birdaha bu kadar yoğun yaşar mıyım bilmiyorum mantığım evet desin kalbim biraz atsın yeter demeye başladım

evet gerçekten zor dönemler ve anlayan çok nadir kişiler.ayrı şehirlerde onca zaman yürütebildik bu ilişkiyi herşeyin bir anısı kaldı geriye şimdi sokakta yürürken Kahretsin ya burdada oturduk burda da şunu yaptık diyorum birara sırf heryerde anımız var diye başka şehre taşındım ama anılarını da kafanda götürdüğün için o da çözüm olmadı işin en kötü kısmıda akrabalarıyla sıkı fıkı olmak heryerden haberi geliyor maalesef.
Aşkın bir kez yaşanacağını düşünenlerdenim o yüzden birdaha bu kadar yoğun yaşar mıyım bilmiyorum mantığım evet desin kalbim biraz atsın yeter demeye başladım

Haklısın canım dediklerin aynen öyle oluyo. İnşallah karşına seni anlayabilen seni hakeden biri çıkarda bütün bu üzüntülerin kalmaz. Ama o kişi bu 3 adaydan biri olacağını zannetmiyorum :50: ama yinede en iyisini rabbim bilir hayırlısını versin sana.

Haklısın canım dediklerin aynen öyle oluyo. İnşallah karşına seni anlayabilen seni hakeden biri çıkarda bütün bu üzüntülerin kalmaz. Ama o kişi bu 3 adaydan biri olacağını zannetmiyorum :50: ama yinede en iyisini rabbim bilir hayırlısını versin sana.

İnşallah canım Allahım herkes için hayırlı olanı çıkarsın
Bazen diyorum yine eski sevgilim için dua etsem mi diye çünkü ne zaman ağlayarak içten namaz kılıp dua etsem geri geliyor hoş sonrası malum geldiği hızla gidiyor yine:) en iyisi hayırlı olan için dua etmek artık

anıları sılmek cok zor anlamak mumkun....ama gıdek bırı hıc gelmesın canım benım...sabret ve hayırlısı ıcın dua et ..ben oyle yapıyorum dinmemiş acılarım ancak dua ile hafifliyor...

katılıyorum.

3ünü de beğenmedim.. en iyisi 1 gibi duruyor fakat ne gerek var aceleye?
doğru, gerçekten uyduğunuzu düşündüğünüz ve aşık olacağınız kişiyi bekleyin.
hayırlısı olsun inşallah.

haklısınız aslında 3üyle de olmaz gibi duruyor .
1.siyle 2-3 gündür konuşmuyoruz nette geçmişe dönük biraz araştırdım gereksiz konuşmalar yazılar dolu muhtemelen beni etkilemek için olgun davranıyor yada gökten bişi düştü kafasına biranda değişti bilemiyorum
2.si beni el altında tutmak istiyor şuan o istanbulda ve konuşmalarımız yine kopuk kopuk
3.Allah muhafaza zaten dün canım sıkıldı bize gelsene biraz oturalım sıkıldım evde dedim şuan uzak bi yerdeyim taksi de çok para tutar araban sendeyse gelip alsana beni dedi en nefret ettiğim şey asalak erkektir onu da salladım bu vesileyle
şimdi sürekli karşıma birileri çıkıyor eskiden hoşlandığım ama bitürlü pas vermeyen erkekler peşimde dolanmaya başladı ne yaptım da böyle oldu şimdi hiç bir fikrim yok

Hayatına yön vermek ve önüne bakmak için bir ilişki yaşamak zorunda değilsin.
Bana sorarsan D şıkkı hiç biri. Zaten sende öyle karar vermişsin, ne mutlu.

1.2,3 ü bilmemde ikizlerden ayrıldığın iyi olmuş :)) ömrünü yiyorlar insanın ben yaşadığımdan biliyorum.kimi zaman alır seni göklere çkartır bi bakarsın hoooop fırlatmış yere ;) dengesiz yahu en başta :s hep altan alan sen olmak zorunda kalıcaktın falan filannn :) enn hayırlısı olmuş.az bekle kafanı toparla kendinle ilgilen ...

Anladım artık gelenler kısmet değil belaymış :(
bir aday daha vardı yazın tatilde tanışmıştık arkadaş olarak konuşuyorduk geçen hafta yanıma gelecekti planlar uymadı dedim sen gelme ben oraya geliyim.
yanına gittiğimde çok ilgiliydi karnın acıktı mı üşüdün mü uykun var mı bebeğe bakar gibi ilgileniyordu bütün günümüz harika geçti. faldan anlamadığı halde ben istedim diye çabalaması saçmalarken ki tatlılığı elleriyle yemek yedirmesi gözlerimin içine bakması vs vs
ertesi gün kahvaltımızı yaptık beni bi arkadaşıyla tanıştırmıştı benimkinin bi işi vardı onu halletmeye gittiğinde sordum arkadaşına sence nasılız diye o kapalı kutudur biraz ama aranızda çıkar ilişki olsa yada sana bişi hissetmese böyle olmazdınız birbirinize bakışınız çok güzel bence dedi.
ama işte işin kötü tarafı yanındayken pamuklara saran gittiğin yere gelirim diyen ben evime döndüğümde o eski ilgili kişi gitti çocuğa mesaj atıyorum sana bişi sorucam diye tık yok deminde iyi geceler.. yazdım iyi geceler bebeğim yazmış
karakter olarak tanıdığım kadarıyla iyi biri aslında kurnaz değil ama napmaya çalışıyor bilmiyorum ve şuan diğerleri umrumda bile değil sanırım bu çocuğa aşık oldum :(

1.2,3 ü bilmemde ikizlerden ayrıldığın iyi olmuş :)) ömrünü yiyorlar insanın ben yaşadığımdan biliyorum.kimi zaman alır seni göklere çkartır bi bakarsın hoooop fırlatmış yere ;) dengesiz yahu en başta :s hep altan alan sen olmak zorunda kalıcaktın falan filannn :) enn hayırlısı olmuş.az bekle kafanı toparla kendinle ilgilen ...

hihiii valla artık burçlara da pek bakmıyorum ya içindeki niyet önemli adamın burcunu okuyosun mülayim sadık aşık yazıyor tutup karşına koyuyosun bambaşka adam en son birini alıp ailesine götürücem valla olmamış bu çocuk baştan yapın diye :)

hihiii valla artık burçlara da pek bakmıyorum ya içindeki niyet önemli adamın burcunu okuyosun mülayim sadık aşık yazıyor tutup karşına koyuyosun bambaşka adam en son birini alıp ailesine götürücem valla olmamış bu çocuk baştan yapın diye :)

sabah sabah çok güldüm :)))) fabrikadan çıkmıyorki sipariş verelim.duygusal düşünceli kibar nazik zeki yakışıklı ...:P

Back
X