• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Tüp bebek demesi negatif olanlar

Seheryelice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
249
79
68
35
Yılmak yok yola devam diyenleri bekliyorum.Negatif oldugunu ögrenince neler yaşadiniz,şimdi yola nasil devametceksiniz gelin hep birlikte paylasalim..

Benim de 2 aşılama peşinden 2 tüp denemesi (1 taze, 1 donmuş) şimdi raporumun çıkması için ekim ayını bekliyorum. Ayrıca merkez arayışındayım. Genetik ve pıhtılaşma testlerimi yaptırdım. Sıra histeroskopi de. Böyle bende durumlar, ekimden sonra yoğun tempoyla denemelere devam. Elimden geleni yapıp takdiri Rabbim e bırakıyorum. Bu zamana kadar vermediyse vardır bir hayır diyip yeni tedavi yeni umut diyorum :17: Bebişlerimiz gelecek zamanı bilirler bize sadece bu yolda isyan etmeden sabretmek düşüyor.

Günaydin kizlar hoşgeldiniz benmde 1 aşilama 1tup negatifim var hiç kolay degil psikolojim bozuldu ben çok kalabalik sülaleye sahibim ve amca kizlari,gelinleri,arkadaslarim bu yil herkez hamile her ortmdan soyutladim kendimi kimseyi görmek istemiyorum kiminle biraraya gelsem hep ayni sohbet inadima yapiyorlar sanki kendimi tam toparlamaya calisiyorum beni üzen kimseyle gorusmiycem bütün tahlil tetkik ne varsa yaptirip agustos gibi yeniden başliycam buarada bi arkadasin hikayesini okudum onu uyguluycam ada cayi ve incir kürü uygulamis ve bebe aspirini icmis tup vs. Negatiflerinden sonra hamile kalmis isallah rabbim bizede bi mucize nasip eder. .

Günaydin kizlar hoşgeldiniz benmde 1 aşilama 1tup negatifim var hiç kolay degil psikolojim bozuldu ben çok kalabalik sülaleye sahibim ve amca kizlari,gelinleri,arkadaslarim bu yil herkez hamile her ortmdan soyutladim kendimi kimseyi görmek istemiyorum kiminle biraraya gelsem hep ayni sohbet inadima yapiyorlar sanki kendimi tam toparlamaya calisiyorum beni üzen kimseyle gorusmiycem bütün tahlil tetkik ne varsa yaptirip agustos gibi yeniden başliycam buarada bi arkadasin hikayesini okudum onu uyguluycam ada cayi ve incir kürü uygulamis ve bebe aspirini icmis tup vs. Negatiflerinden sonra hamile kalmis isallah rabbim bizede bi mucize nasip eder. .

bebe aspirinini nasıl içmiş tüp bebek sürecinde mi yapmış?

Arkadaşlar öncelikle merhaba, işte bu benim hikayem. 2009 da evlendim, şu anda 31 yaşındayım. Hiç korunmadık, hiç bilmezdim öyle yumurtlama günleri falan onları öğrendim ilk olarak, neyse gel zaman git zaman 1 sene oldu çocuk falan yok, etraftan sesler çıkmaya başladı gittik doktora, hsg ler tahliller sperm analizleri falan hiç bişeyiniz yok illaki istiyosanız tüp bebek yapalım dediler, yav dedik bekleriz ne acelemiz var, doktor doktor gezdik birisi bişey der bişey bulur belki diye, iyiden iyiye canımızı sıkmaya başladı bu durum 2012 de aşılama yaptırdık olmadı, sonrasında huzursuz günler, uykusuz geceler hıçkırıklar hepiniz bilirsiniz bunları, bekleyiş her ay sonu hüsran, olur olmadık insanların olur olmaz lafları, 2013 kasım ayında tüp bebek denemesi, nice umutlar hayaller, sonu yine hüsran, maddi olarak bittiğim köşeye sıkıştığım, çaresizliği hücrelerime kadar hissettiğim o anda geldi mucizem, artık ne bu iş için harcayacak param ne de doktorlara güvenim kalmıştı, ne yaparsam kendim yaparım dedim ve sıvadım kolları bebisim 8 haftalık, kalp atışlarını duydum müthiş bişey rabbim bağışlar kucağıma almayı nasip eder inşallah, işte şimdiye kadar ki araştırmalarım ile kendime yaptığım reçete
Adetin beşinci günü sabah akşam kuru incir suyu, yine beşinci günden başlayarak öğleden önce ve öğleden sonra adaçayı çayı, hergün bir bebe aspirini, adetin 10. gününden itibaren kuru incirin içine iki tane havuç ve 10 ve 18. günler arası her gün ilişki, ben denedim ilk ay tuttu tutmasa öbür ay belime yakı vurarak aynı şekilde tekrar deneyecektim, rabbim yardımcımız olsun, bu yazıyı her kim okuyorsa bilki her zaman dualarımdasın, umudunu hiç yitirme asla...[/QUOTE]

Kizlar arkadasin hikayesi bu benim çok hoşuma gitti kendi başarmiş tabiki rabbimde nasipetmis darisi bizlere

Kizlar arkadasin hikayesi bu benim çok hoşuma gitti kendi başarmiş tabiki rabbimde nasipetmis darisi bizlere

bende bi an sensin sandım canım hikaye guzel de sorunu olanlar için işe yaramaz sebepsizler için belki o da...mucize gelecekse geliyor benim arkadasım tek tup tek yumurtalıkla yumurta rezervi sıfıra yakınken hiçbir şey yapmadan hamile kaldı tup bebek bile yapılamıyordu artık ve şimdi kızı var yani bu yiyecekelr içecekler hikaye aslında...hayırlısı olsun..

Mrb canim 2014 mart nisan tup bebek topiginden hatirliyorum seni hoşgeldin inferlite bölümünde bi başlik var 5yıl sonra hamileyim diye bi incele ordan,hayir canim normal ayda yani tüp bebek sürecinde denememis

bend e sen hatırladım canım inş.yeni tedavimizde sonuca ulaşırız..:nazar::nazar::nazar:

bende bi an sensin sandım canım hikaye guzel de sorunu olanlar için işe yaramaz sebepsizler için belki o da...mucize gelecekse geliyor benim arkadasım tek tup tek yumurtalıkla yumurta rezervi sıfıra yakınken hiçbir şey yapmadan hamile kaldı tup bebek bile yapılamıyordu artık ve şimdi kızı var yani bu yiyecekelr içecekler hikaye aslında...hayırlısı olsun..

Amin canim hepimizin hakkinda hayirlisi tabiki arkadasin adina sevindim,bilmiyorum ama agustosa kadar boş durmak istemiyorum çünki incir kürünü çok denedim ve nezamn nedesem doktorlar ooo yumurtalar süper diyodu ama ben incir kürü yaptigimi soylemiyodum,tüp bebek tedavisi beni mafediyo bütün vücut dengemi bozuyo keske tekrar yaptirmamiza gerek kalmadan gelse meleklerimiz...

mrb :) canım senle tanışıyoruz zaten ama yinede kısaca hikayemi anlatayım 1 tüp bebek denemsi ve nagatif,,şu anda ikinci için beklemede..

Mrb kizlar benimde ilk tup denemem negatif.daha once iki asilama denedik ama ben onu saymiyorum:) rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin..

Hoşgeldin kardelencigim diger Kizlarda gelsede burdan devametsek bune yaaa"sen turgut aydina bisey söyleyemezsin tamammiiiı?"diyen geliyor nekadar saçma ya bukadar savunmaları hemdehakaret ederek beni soguttu doktordanda hastanedende bi bitgeni aramaya basladim açiksasi ordaki senn hamile listen varya çogu sanal hamile bence:)))burda konuşup isallah sonuca hepberaber ulaşiriz...

mrb :) canım senle tanışıyoruz zaten ama yinede kısaca hikayemi anlatayım 1 tüp bebek denemsi ve nagatif,,şu anda ikinci için beklemede..

Hoşgeldin canim dün çok üzüldüm senin adina sinirim tepeme çikti güvenimde son derece sarsildi iyiki açmissin konuyu şimdi bakiş açim degîsti senin ve diger arkadaslarin negatifi degil ama bukadar savunma şeffaf gelmedi bana benimde bir aşilama bir tüp negatifm var:(( bende bekleme ve araştirmadayim şuanda

Hoşgeldin canim dün çok üzüldüm senin adina sinirim tepeme çikti güvenimde son derece sarsildi iyiki açmissin konuyu şimdi bakiş açim degîsti senin ve diger arkadaslarin negatifi degil ama bukadar savunma şeffaf gelmedi bana benimde bir aşilama bir tüp negatifm var:(( bende bekleme ve araştirmadayim şuanda

bende farkettim dün ben olumsuz şeyler yazana kadar abartılı bir şekilde övgü ve inanılmaz bir savunma vardı gerçekten başka bir niyet aramamak elde değil,,,sende gördünki ne kadar çok insan varmışş memnun olmayan ben açıkcası bu kadar benimle aynı fikirde insan olan insanı görünce daha iyi anladım durumu,,çünkü o kadar övüyorlardıki birileri biz de öyle aldanmış gitmiştik,,keşke birileri zamanında yazsaydıda bizde bu kadar inanmasaydık, bi de eşim bugün genetik test için hematolojiye gitti biz hiç yapmadık öyle birşey demiş doktor acaba önce üroloji mi yönlendirecek yoksa hastaneyle ilgili bir durum mu

Hoşgeldin kardelencigim diger Kizlarda gelsede burdan devametsek bune yaaa"sen turgut aydina bisey söyleyemezsin tamammiiiı?"diyen geliyor nekadar saçma ya bukadar savunmaları hemdehakaret ederek beni soguttu doktordanda hastanedende bi bitgeni aramaya basladim açiksasi ordaki senn hamile listen varya çogu sanal hamile bence:)))burda konuşup isallah sonuca hepberaber ulaşiriz...

Sanal hamile olcagini zannetmiyorum okadarda degildr cnm ya.ordakilerin umutlariyla oynayacak kadar vicdansz degillerdir.ben o listeyi kafamdan yazmadim orda hamileyim diyenleri yaziyodum cunku o listeyi okudukca ben ve digerleri daha cok ümitleniyoduk.ama olmadi benimki nasip degilmis.allah hepimize nasip eder kucaklarimizi bos birakmaz insallah..

bebe aspirinini nasıl içmiş tüp bebek sürecinde mi yapmış?

Canım başlığına şöyle bir göz atayım dedim. Aspirinden bahsetmişsiniz. Benimde ilk tüp bebek denemem olumsuz olunca pıhtılaşma testi yaptırdım ve MTHFR C677T heterezigot taşıyıcı çıktım. ikinci tüp bebek denememde 12 haftaya kadar iğne ve 32 ye kadar coraspin yani kan sulandırıcı kullandım. Pıhtılaşma testini hastanelerin genetik bölümünde ücretsiz yaptırabilirsiniz. 5-6 haftada sonuç çıkıyor. Ona göre aspirin kullanırsın ya da kullanmazsın. Ama eltim ilk denemede coraspin kullandı, hem de test yapmadan. Onun gittiği yer her ihtimale karşı herkese coraspin veriyormuş. Kivi, limon, kabak çekirdeği de kan sulandıran yiyeceklerden. Ayrıca tedaviden 2 ay önce doktor tavsiyesiyle elevit ve omega-3 950 içmeye başladım. Allah hepinizin kucaklarını tez vakitte çifter çifter doldurur inşallah, emeklerinizi boşa çıkarmaz.

Merhaba arkadaşlar,
1 aşılama negatif, 1 tüp bebek kimyasal gebelik oldu benimde. Dün öğrendim. Cumartesi test sonucu pozitifti. Çarşamba tekrar test yaptırdım. Değerim düşmüş. Durup durup ağlıyorum. Çıkaramıyorum aklımdan :((
Şimdi adet olmayı bekliyorum. Hemen 2. tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar,
1 aşılama negatif, 1 tüp bebek kimyasal gebelik oldu benimde. Dün öğrendim. Cumartesi test sonucu pozitifti. Çarşamba tekrar test yaptırdım. Değerim düşmüş. Durup durup ağlıyorum. Çıkaramıyorum aklımdan :((
Şimdi adet olmayı bekliyorum. Hemen 2. tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Allah tan gelen herşeye razıyız, hayırlısını versin canım. Eğer dondurulmuşun varsa başlayabilirsin ama yoksa en az 3 adet geçmesini bekle. Vücudun hormonların düzene girsin.

Back
X