- 10 Ocak 2014
- 249
- 79
- 68
- 35
- Konu Sahibi Seheryelice
Yılmak yok yola devam diyenleri bekliyorum.Negatif oldugunu ögrenince neler yaşadiniz,şimdi yola nasil devametceksiniz gelin hep birlikte paylasalim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydin kizlar hoşgeldiniz benmde 1 aşilama 1tup negatifim var hiç kolay degil psikolojim bozuldu ben çok kalabalik sülaleye sahibim ve amca kizlari,gelinleri,arkadaslarim bu yil herkez hamile her ortmdan soyutladim kendimi kimseyi görmek istemiyorum kiminle biraraya gelsem hep ayni sohbet inadima yapiyorlar sanki kendimi tam toparlamaya calisiyorum beni üzen kimseyle gorusmiycem bütün tahlil tetkik ne varsa yaptirip agustos gibi yeniden başliycam buarada bi arkadasin hikayesini okudum onu uyguluycam ada cayi ve incir kürü uygulamis ve bebe aspirini icmis tup vs. Negatiflerinden sonra hamile kalmis isallah rabbim bizede bi mucize nasip eder. .
bebe aspirinini nasıl içmiş tüp bebek sürecinde mi yapmış?
Kizlar arkadasin hikayesi bu benim çok hoşuma gitti kendi başarmiş tabiki rabbimde nasipetmis darisi bizlere
Mrb canim 2014 mart nisan tup bebek topiginden hatirliyorum seni hoşgeldin inferlite bölümünde bi başlik var 5yıl sonra hamileyim diye bi incele ordan,hayir canim normal ayda yani tüp bebek sürecinde denememis
bende bi an sensin sandım canım hikaye guzel de sorunu olanlar için işe yaramaz sebepsizler için belki o da...mucize gelecekse geliyor benim arkadasım tek tup tek yumurtalıkla yumurta rezervi sıfıra yakınken hiçbir şey yapmadan hamile kaldı tup bebek bile yapılamıyordu artık ve şimdi kızı var yani bu yiyecekelr içecekler hikaye aslında...hayırlısı olsun..
mrb :) canım senle tanışıyoruz zaten ama yinede kısaca hikayemi anlatayım 1 tüp bebek denemsi ve nagatif,,şu anda ikinci için beklemede..
Hoşgeldin canim dün çok üzüldüm senin adina sinirim tepeme çikti güvenimde son derece sarsildi iyiki açmissin konuyu şimdi bakiş açim degîsti senin ve diger arkadaslarin negatifi degil ama bukadar savunma şeffaf gelmedi bana benimde bir aşilama bir tüp negatifm var( bende bekleme ve araştirmadayim şuanda
Hoşgeldin kardelencigim diger Kizlarda gelsede burdan devametsek bune yaaa"sen turgut aydina bisey söyleyemezsin tamammiiiı?"diyen geliyor nekadar saçma ya bukadar savunmaları hemdehakaret ederek beni soguttu doktordanda hastanedende bi bitgeni aramaya basladim açiksasi ordaki senn hamile listen varya çogu sanal hamile bence:)))burda konuşup isallah sonuca hepberaber ulaşiriz...
bebe aspirinini nasıl içmiş tüp bebek sürecinde mi yapmış?
Günaydin kizlar hoşgeldiniz benmde 1 aşilama 1tup negatifim var hiç kolay degil psikolojim bozuldu ben çok kalabalik sülaleye sahibim ve amca kizlari,gelinleri,arkadaslarim bu yil herkez hamile her ortmdan soyutladim kendimi kimseyi görmek istemiyorum kiminle biraraya gelsem hep ayni sohbet inadima yapiyorlar sanki kendimi tam toparlamaya calisiyorum beni üzen kimseyle gorusmiycem bütün tahlil tetkik ne varsa yaptirip agustos gibi yeniden başliycam buarada bi arkadasin hikayesini okudum onu uyguluycam ada cayi ve incir kürü uygulamis ve bebe aspirini icmis tup vs. Negatiflerinden sonra hamile kalmis isallah rabbim bizede bi mucize nasip eder. .
Merhaba arkadaşlar,
1 aşılama negatif, 1 tüp bebek kimyasal gebelik oldu benimde. Dün öğrendim. Cumartesi test sonucu pozitifti. Çarşamba tekrar test yaptırdım. Değerim düşmüş. Durup durup ağlıyorum. Çıkaramıyorum aklımdan(
Şimdi adet olmayı bekliyorum. Hemen 2. tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.