Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba canim ben geldim ben yaza dusunuyorum hangi hastenede yapdracayimi daha karar vermedim canim.insallah bu safer tutar benim 2tub bebek olacak bakalim.rabim bu safer yuzumuzu guldursuninsallah.
merhaba canim ben geldim ben yaza dusunuyorum hangi hastenede yapdracayimi daha karar vermedim canim.insallah bu safer tutar benim 2tub bebek olacak bakalim.rabim bu safer yuzumuzu guldursuninsallah.
merhaba canım buraya üye olduğumda sürekli konuşaçagım arkadaşlar olur diye düşünmüştüm ama öyle olmadı :44::44:
ama sen varsın şükür benimde 2kere tüp bebekoldu işte 3üncü deneyeceğim üç dört ay sonra düşünüyorum büyük ihtimal hacettepe hastanesi olacak inşallah canım umutlarımız boşa çıkmaz aynı zamana denk geliyor inşallah burdan güzel haberleri veririz sen ankarada mısın canım
inşallah canm Allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah:) acemi olunca başka oluyo ben martta başlıcaktım ama 20lik diş çekimleri yüzünden nisana erteledik. adetin üçüncü günü çağırdılar ultrason cekilcek sonra iğnelere karar verip hemen kullanmaya başlayıp başlıyoruz dimi tedaviye:44:
inşallah canm Allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah:) acemi olunca başka oluyo ben martta başlıcaktım ama 20lik diş çekimleri yüzünden nisana erteledik. adetin üçüncü günü çağırdılar ultrason cekilcek sonra iğnelere karar verip hemen kullanmaya başlayıp başlıyoruz dimi tedaviye:44:
evet canım ultrasonda engel birşey olmazsa ogün başlanıyo iki tane yaptıran biri olarak kafana birşey takılırsa bana sorabilirsin sen şimdi heyecanlısındır
evet canım ultrasonda engel birşey olmazsa ogün başlanıyo iki tane yaptıran biri olarak kafana birşey takılırsa bana sorabilirsin sen şimdi heyecanlısındır