Saç Uzatma Yöntemleri 2014 yazına kadar saç uzatma

Arkadaslar hepinize bi sorum olacakti.. sinemakiyi her hafta ayni gun yapmak zorundamiyiz

her hafta aynı gün yaparsan düzenli yapmış olursun sonuçta 7 günde 1 yapılacaksa eğer farklı günlerde yaparsan mesela ya 4 günde 1 yapmış olursun ya da 10 günde 1 yapmış olursun düzeni olmaz yani

ya arkadaslar bu formulu bende denedım aslındagercekten ıse yaradı saclarımı uzaatı ama asırı bı kasıntı basladı bı baktım bıtlenmısım :( acaba yagını mı fazla koyuyordum kı yaa :(:43::43::43::43::43::43:

aa hiçbir fikrim yok açıkcası ben çok devam eemedim çünkü dermotoğa gittim ve saç dökülmem için yapılan tahlillerde biotin çok fazla eksik çıktı bende o yüzden dökülüyormuş saçlarım. bir süredir içiyordum iyi gelmişti bayağı fakat hamile kaldım ve bıraktım tekrardan dökülmeye devam :(

kızlar sinemaki kürünü bırakalı epey oldu ikinci tura başlamadım
tek yaptığım şampuanıma (yves rocher ın dökülme karşıtı şampuanını aldım sabunum bitince;200 ml) 5 ampul bepanten kırmak ve doanın saç toniği
sinemaki kürü sürecinde ve ondan sonraki dinlenme sürecindeki kadar uzadı saçlarım 2 parmak kadarken şu an 4 parmak dibim gelmiş durumda

yani ben kendi açımdan sinemaki ile uğraşmanın gereksiz olduğu kanaatine vardım :31:

Bu kurü 8 hafta yaptım ama hic uzamadi doa nin sac yaği karisimina bemik evigen ve bepanthen 1 çay bardağı derlenmiş sinameki ekledim sac diplerime tam surmek icin enjektörr kullandim strece sarıp 15 dkk fon uyguladim doanin sampuan ve krmini kullandim fon masa yapmadim hic. Yumusak Işıl ışıl oldu rofle yaniklarima ragmen ama 1 cm uzamadi farkederdim dip boyamdan hemen sonra basladim ama olmadi. Ne onerirsiniz

Her ay fotoğraf ekleyeceğim yaptığım uygulamalarla bakalım ne kadar uzayacak
ben daha önce hiç ayda kaç cm uzuyor diye takip etmedim ama sonuçta 2 cmden fazla kesinlikle değil:)

Eki Görüntüle 849228

Dibimden gelen boyadan ölçmeyi düşünüyorum çünkü uçlardan 2 ayda bir alacağım için azıcık yanlış fikir verebilir renk farkı anlaşılsın diye biraz ıslattım saçımı iğrenç görünmüş ama napalım inşallah iyice uzağında dibindeki renge boyayacağım tüm saçımı:16: sonra da bir daha asla boya sürmeyeceğim :20:

Yapacağım uygulamalar
Pelincim sağolsun bana bir tarif verdi, bemiks evigen ve bepanthen ampulleri kırıp içine bir çay kaşığı çamterebentin koyup bunu 2 haftada 1 diplerime uyguluyorum henüz 1 kez yaptım, haftada 1 e çıkartmayı düşünüyorum:44:
Daha sonra haftada 1 tüm saçıma sıcak yağ terapisi yapacağım Hindistan cevizi yağıyla
Bemiks kokusu bana yine de kalıyor gibi geldiğinden karanfili su kullanacağım tüm saçıma saç spreyi gibi
Ve bu kadar şampuan olarak şu an giovanni nin şampuanı var ama bir süre sabun kullanacağım saçıma (saç kremim ise doa kozmetik) sabundan memnun kalmazsam giovanni şampuanıma devam edeceğim
Bir de turplu karışımı deneyeceğim eğer saçımı dökmezse devam edeceğim turp çok severim inşallah saçım da sever :16:

Uygulamalarımda yaptığım değişiklik;
Hala sabun kullanıyorum krem değişiyor ne olursa..
Haftada 1 sinemaki kürü yapıyorum

***gelişimi gösteren fotoğraflar 2. 7. 11. 16. 20. 25. sayfalardadır

canım aklında olsun ampuller birbirini öldürür. her birinde birini kır. bepanten ampul onarıcı bemiks vitamindir. birlikte olduklarında ikisinin etkiside biter. :) merakla bekliyorum :))

Kızlar sinemaki kürüne başladım 4. Kürüm bitmiş bulunmakta şuan ben kürümde 2 bemix 2 evigen 2 bepanthen bir kapak çam terebnten bir kapak tatlı badem yağı ve bir çay bardağı kaynatılmış sinemaki yi uyguladım 4 hafta boyunca hafta bir keZ şuan saçımın dibi baya geldi ana rengime dönmeye çalışıyoruuuum saçımda iğrenç boya var ama kesinlikle boyatmıcam kararım kesin ! Resim nasıl koyuluyor telefondan azıcık uzama var gibi yükleyemiyorum nasıl yüklicem ;(

bizzat yaptım uyguladım bi formül var sinameki otu, bemiks ampul ve tatlı badem yağı saçı uzatmada ve güçlendirme canlandırmada ayrıca saç rengini bile parlak yapmada birebir :34: deneyen pişman olmaz

kızlar sinemaki kürünü bırakalı epey oldu ikinci tura başlamadım
tek yaptığım şampuanıma (yves rocher ın dökülme karşıtı şampuanını aldım sabunum bitince;200 ml) 5 ampul bepanten kırmak ve doanın saç toniği
sinemaki kürü sürecinde ve ondan sonraki dinlenme sürecindeki kadar uzadı saçlarım 2 parmak kadarken şu an 4 parmak dibim gelmiş durumda

yani ben kendi açımdan sinemaki ile uğraşmanın gereksiz olduğu kanaatine vardım :31:

Afilli_kız nerelerdesin ?Ne alemlerdesin? Ben saçla uğraşmayı bıraktım,bir baktım sen de bırakmışsın :):50::52:

Afilli_kız nerelerdesin ?Ne alemlerdesin? Ben saçla uğraşmayı bıraktım,bir baktım sen de bırakmışsın :):50::52:

Ben de bıraktım yaa iki hafta önce barcelino yağını aldım işte haftada bir onu sürüyorum saçıma başka da bi şey yapmıyorum :D

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de bıraktım yaa iki hafta önce barcelino yağını aldım işte haftada bir onu sürüyorum saçıma başka da bi şey yapmıyorum :D

Bende 2 ay kadar nopoo yöntemini uyguladım ama sonradan mesleğim gereği şampuana ihtiyaç duydum ve bıraktım.Bende nopoo dan önce dax supergro almıştım şimdi haftada bir onu sürüyorum ,malum hergün yıkanıyorum yıpranıyor:ssz: Halbu ki nopoo da çok güzel parlak görünüyrol:17::43:ardı Barcelino yağı nasıl işe yarıyor mu ?

Bende 2 ay kadar nopoo yöntemini uyguladım ama sonradan mesleğim gereği şampuana ihtiyaç duydum ve bıraktım.Bende nopoo dan önce dax supergro almıştım şimdi haftada bir onu sürüyorum ,malum hergün yıkanıyorum yıpranıyor:ssz: Halbu ki nopoo da çok güzel parlak görünüyrol:17::43:ardı Barcelino yağı nasıl işe yarıyor mu ?

Bilmem ki daha çok vakit olmadı kullanmak için:) aslında nopoo ben de kullandım ama tembellikten bıraktım senin için nasıl bir zorluğu vardı ki bıraktın? Ben şampuana dönecek akdar gözümü karartmadım sabuna tam gaz devam alıştım artık zaten şampuandan çok çok daha iyi geliyor saça:)

Bilmem ki daha çok vakit olmadı kullanmak için:) aslında nopoo ben de kullandım ama tembellikten bıraktım senin için nasıl bir zorluğu vardı ki bıraktın? Ben şampuana dönecek akdar gözümü karartmadım sabuna tam gaz devam alıştım artık zaten şampuandan çok çok daha iyi geliyor saça:)

Sabunu ben de çok seviyorum ama bir müddet sonra kaşıntı yapıyor bende.Bir de saf zeytinyağı olunca güneşte falan buram buram kokuyor ohhh :52::46: Bide kür yapınca sabunla arındırmak sıkıntı oluyor.Normalde olsa sıkıntı etmem ama kliniğe gelen kedi,köpek,inek,koyundan falan ilaç,pislik,dışkı,idrar,kan,irin kokusu saça siniyor ve ister istemezde onlara müdahele ederken saçlarım o pisliklere giriyor.Nopoo uygulasam koku geçmeyecek ,kirler arınmayacakmış gibi geliyordu.Bende şampuan kullanmaya devam dedim.Nopoo güzelde benim çok karbonat bitiyordu ve bazen yapış yapış oluyordu ve yağlanma bir türlü gitmiyordu.Battaniye yünleri falan saç diplerine yapışıyordu.Zaten nopoo yaparken genelde balıksırtı yapıyordum,alışma dönemi başka türlü geçmiyor:26:Çokta saçım kırıldı aslında ,ne kadar sirke yapsam da uçlar çok kuruyordu:ssz::50:

Sabunu ben de çok seviyorum ama bir müddet sonra kaşıntı yapıyor bende.Bir de saf zeytinyağı olunca güneşte falan buram buram kokuyor ohhh :52::46: Bide kür yapınca sabunla arındırmak sıkıntı oluyor.Normalde olsa sıkıntı etmem ama kliniğe gelen kedi,köpek,inek,koyundan falan ilaç,pislik,dışkı,idrar,kan,irin kokusu saça siniyor ve ister istemezde onlara müdahele ederken saçlarım o pisliklere giriyor.Nopoo uygulasam koku geçmeyecek ,kirler arınmayacakmış gibi geliyordu.Bende şampuan kullanmaya devam dedim.Nopoo güzelde benim çok karbonat bitiyordu ve bazen yapış yapış oluyordu ve yağlanma bir türlü gitmiyordu.Battaniye yünleri falan saç diplerine yapışıyordu.Zaten nopoo yaparken genelde balıksırtı yapıyordum,alışma dönemi başka türlü geçmiyor:26:Çokta saçım kırıldı aslında ,ne kadar sirke yapsam da uçlar çok kuruyordu:ssz::50:

Oy ne güzel işmiş o:) evet nopoo çok kurutuyor saçınız kuruyorsa karbonatı azaltın diyordu ama karbonatı azaltınca da arınmıyor gibi geliyordu. Aslında ben şimdi lush ta görmüştüm sampoo bar diye bir şey o da çok iyiymiş saça be yurtddışımda yaygın ama buralarda pek yok galiba. Senin bir bilgin var mı

Oy ne güzel işmiş o:) evet nopoo çok kurutuyor saçınız kuruyorsa karbonatı azaltın diyordu ama karbonatı azaltınca da arınmıyor gibi geliyordu. Aslında ben şimdi lush ta görmüştüm sampoo bar diye bir şey o da çok iyiymiş saça be yurtddışımda yaygın ama buralarda pek yok galiba. Senin bir bilgin var mı

Evet mesleğimi çok seviyorum,bazen pis olsalar da hem o an bana muhtaçlar hem de inanılmaz tatlı oluyorlar :1: Yok hiç duymamıştım :53: Şimdi sen söyeleyince bir araştırma yaptım baya baya memnun kalan olmuş.Ama hep onlara iyi geliyor ,biz ne yaparsak yapalım onlar gibi sonuç alamıyoruz.Sanırım saç yapımızdan kaynaklanıyor bu durum,incelik :43: Satılan yerlere baktımda İstanbul ,Ankara ve internetten bulmak kolaymış.Aslında denemek lazım ,bu kadar şey yaptıktan sonra bir o eksin kalmasın değil mi ? :37::52: Bloglarda köpürdüğünü söylüyor ki o zaman içinde gene yağ çözücü vardır ve gene kuru görünecektir saçlar :26: Of of milletin maşallah kalın ve gür saçları var onlara hiçbirşey olmaz ,ya biz ...:25:

Evet mesleğimi çok seviyorum,bazen pis olsalar da hem o an bana muhtaçlar hem de inanılmaz tatlı oluyorlar :1: Yok hiç duymamıştım :53: Şimdi sen söyeleyince bir araştırma yaptım baya baya memnun kalan olmuş.Ama hep onlara iyi geliyor ,biz ne yaparsak yapalım onlar gibi sonuç alamıyoruz.Sanırım saç yapımızdan kaynaklanıyor bu durum,incelik :43: Satılan yerlere baktımda İstanbul ,Ankara ve internetten bulmak kolaymış.Aslında denemek lazım ,bu kadar şey yaptıktan sonra bir o eksin kalmasın değil mi ? :37::52: Bloglarda köpürdüğünü söylüyor ki o zaman içinde gene yağ çözücü vardır ve gene kuru görünecektir saçlar :26: Of of milletin maşallah kalın ve gür saçları var onlara hiçbirşey olmaz ,ya biz ...:25:

Vallahi öyle yaa ben anlamıyorum görüyorum etrafta da saçına neler yapıyor hiçbir sıkıntı yok ben eminim fön çektirsem o kadar sık saç kalmaz kafamda:(

ben de bugün saç uzatma için dalin bebek şampuanının içine 10 tane doğum kontrol hapı kırdım. kk da çok popüler bakalım henüz ilk günüm olduğu için bir yorum yapamıyorum ama eğer etkisini görürsem buraya yazarım.
canim dogum kontrol hapinin etkisini gördün mü

Back
X