♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Esra_Babies

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
3.789
4.273
448
Son düzenleme:
Insallah canm da araya bayram tatili girio ya ben ne ara yaptrcam test:KK45: Yarn saglk ocagnda yaptrsam testi ne zmna sonclanr acep?
Saglik ocagi bizim burda saat 10a kdr kan aliyor ve ertesi gun sonucunu sana verdikleri referans nodan netten gorebiliyorsun :)

Saglik ocagi bizim burda saat 10a kdr kan aliyor ve ertesi gun sonucunu sana verdikleri referans nodan netten gorebiliyorsun :)
Tskkrler cnm cvp icn. Bn yarn erken kalkip teste gidiym bari heycan yaptm smdi:) peki beta hcg degerini de belirtio mu saglk ocaklati acaba?

sağol canım insallah pozitiftir :)
Merhabalar bnmde degerim bu ay pozitif cıktı cok sevindim tabi.cok erken test yaptığımız için başta 43 iki gün snrada iki katına cıktı kn degerim doktor gebelik var ama bayramdan snra görebirlirz dedi.ben cok korkuyorum bişi olcak diye çünkü hiç bi belirti yok cok bekledim ben bebeğimi nolur ona kavuşcağım gün de gelsin:( bi görebilsek içim rahat edicek

Merhabalar bnmde degerim bu ay pozitif cıktı cok sevindim tabi.cok erken test yaptığımız için başta 43 iki gün snrada iki katına cıktı kn degerim doktor gebelik var ama bayramdan snra görebirlirz dedi.ben cok korkuyorum bişi olcak diye çünkü hiç bi belirti yok cok bekledim ben bebeğimi nolur ona kavuşcağım gün de gelsin:KK43: bi görebilsek içim rahat edicek
Canim herkesin bunyesi farkli herkeste belirti olmayabilir diyor doktorlar hemde daha yeni seninki sanirim 1.5-2.aydan sonra basliyor belirtiler :)

Kan tahlilini verdm smdi canm aksama dogru cikarms sonuclar. Cok heycan yaptimmm:KK47:
Hayırlı olsuun... bende bugün verdim benim de akşama belli olacak.. zaman geçmiyor sanki :KK48:
adetin geçmiş miydi , öncesinde mi öğrendin canım silik çizgiyle...

Back
X