♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Bizim de gunun belli saatleri ugrastirio ama genel anlamda iyi anlasiyoruz oglumla:) canm emir 3200 dogmustu su an sanrm 5700 civari

Maşallah paşana :) guzel kilo almiss. Bu arada ben senin bebisi kız sanıyordum. Neden boyle sandığımı bilmiyorum ama ;)

Bn cok kiz istedigmdendir:))

Bnde kız kız diye oluyodum ama oglusumdan sonra erkek bebekler daha sevimli gelmeye başladı :)))

Bu arada bizim 2. Ay adilarimiz 3 ağustosta. Aklıma takılan ayni anda 3 aşıyı yaptırmayı birer hafta arayla yaptirsak olurmu? Yazık bünyesini zorlamasakmi?

Siz ne durumdadiniz?

Bnde kız kız diye oluyodum ama oglusumdan sonra erkek bebekler daha sevimli gelmeye başladı :)))

Bu arada bizim 2. Ay adilarimiz 3 ağustosta. Aklıma takılan ayni anda 3 aşıyı yaptırmayı birer hafta arayla yaptirsak olurmu? Yazık bünyesini zorlamasakmi?

Siz ne durumdadiniz?
Walla bzm de asi var agustosta ama sanki
Bi tane die hatrliorum asi kartindan. Ama emn de olamadm smdi

Siz ne durumdadiniz?
Canm bu arada senn bebisin kilo durumu nasil?
Bir de benm ki artk geceleri uyanmii bazn 7 bazn sekiz saat falan uyuyo emmeden. Bana nrmal gelio ama gorumcelerm falan cocuk nasi dursun o kdr ac uyandr dio. Sizde durum nedir acep kizlar?

Bir de benm ki artk geceleri uyanmii bazn 7 bazn sekiz saat falan uyuyo emmeden. Bana nrmal gelio ama gorumcelerm falan cocuk nasi dursun o kdr ac uyandr dio. Sizde durum nedir acep kizlar?

Canım benimkide herzaman olmasada arada oyle uzun uykularımız var bende uyandırmıyorum gece ıyanıyor ama çok az emiyor hatta bazen emmeden pış pış yapınca uyuyor. Dr a söyledim ıyandırma Dedi o acıkınca zaten uyanır dedi. Benimkide 5100 kg oldu 2300 dogdu 2160 a düştü ama şimdi gızla alıyor maşallah. Şimdi biz yazlıjta tatildeyiz sıcaklar dışında çok fazla zorumuz yok ama sıcaklar oğlumuda zorluyor bazen. Denize ayaklarımızı soktuk ama hala denize tam giremedi soğuk hoşuna gitmedi.

Canım benimkide herzaman olmasada arada oyle uzun uykularımız var bende uyandırmıyorum gece ıyanıyor ama çok az emiyor hatta bazen emmeden pış pış yapınca uyuyor. Dr a söyledim ıyandırma Dedi o acıkınca zaten uyanır dedi. Benimkide 5100 kg oldu 2300 dogdu 2160 a düştü ama şimdi gızla alıyor maşallah. Şimdi biz yazlıjta tatildeyiz sıcaklar dışında çok fazla zorumuz yok ama sıcaklar oğlumuda zorluyor bazen. Denize ayaklarımızı soktuk ama hala denize tam giremedi soğuk hoşuna gitmedi.
Bnm de denize sokma hayalim vardi ama seneye kaldi gbi gornuor:) bu sene cok uzun bi yolculuga ckmak istemedik. Deniz suyu gunes iyidir annesi:) bu arada masallah guzel yol almis sennki:)

Bizimde deniz seneye kaldı. Ankaradayim ben her turlu uzun bir yolculuk olucak. Benim oğlum biraz tosuncuk doğmuştu zaten 3950 doğdu sariliktan 3650 te kadar düştü şuanda da en son 2 hafta once 5650 idi. Pazartesi tartilicaz inşallah asimizda var. Beni bir stres bastı ki sormayın.

Uyku olayı bizde değişiklik gösteriyor. Genelde uyku ogunude yaparsa 8-9 saati buluyoruz. Gündüz uykusu sıkıntılı bizde. Kayinvalidem sık sık geliyor gündüzleri. Sağolsun uyuyan çocuğu bile öpmeye kalkıyor. Birde inanılmaz gürültü yapıyor, konuşması bile çok yuksek sesli. Çocuk uyumuyo sonra ağlıyor kısır döngü devam ediyor. Tek basıma oldugumda kısmen daha iyi oluyor.

Bebisi. Asi gunuydu. Uc tane vuruldu. Smdi agrinkesici verdim ama huzursuz gene de mutsuz bi surat ifadesyle hafif uykuya daliyor sadece hemen uyaniyir:(

Bebisi. Asi gunuydu. Uc tane vuruldu. Smdi agrinkesici verdim ama huzursuz gene de mutsuz bi surat ifadesyle hafif uykuya daliyor sadece hemen uyaniyir:KK43:
Kiyamam benim bebisimdw o asilardan sonra biraz huzursuzdu aksama kadar uyumadi vede hep mizirdandi. Asi yapilirken cok agladigi icin sanirim. Keske agri kesici vermeseydin ilac alamak icin cok kucukler ve bagisiklik sistemi icin belli seviyeye kadar ateslenmesini uygun goruyor bircok uzman ateai 38 i gecerse ilac verin demisti bizim dr onun disinda zaten asi ile ilgilidir korkmayin demisti ama insan kiyamiyor viliyorum babasi aglamisti hayta asi olurken bizim ufaklik. Allah buyuk acilar gostermesin gecmis olsun minige.

Kiyamam benim bebisimdw o asilardan sonra biraz huzursuzdu aksama kadar uyumadi vede hep mizirdandi. Asi yapilirken cok agladigi icin sanirim. Keske agri kesici vermeseydin ilac alamak icin cok kucukler ve bagisiklik sistemi icin belli seviyeye kadar ateslenmesini uygun goruyor bircok uzman ateai 38 i gecerse ilac verin demisti bizim dr onun disinda zaten asi ile ilgilidir korkmayin demisti ama insan kiyamiyor viliyorum babasi aglamisti hayta asi olurken bizim ufaklik. Allah buyuk acilar gostermesin gecmis olsun minige.
Az ver dediler bana da bndan snra vermiym o zaman bari:) aksama kadar mizmizlanip az once nihayet uyjuya daldi. Asi yapilirken beni sasirtti neredyse aglamadi bile. Ama gun boyunca mutsuz oldgu her hakinden belliydi:) buyudukce derdimiz tasamiz da degisiyo:) gazdi uykuydu asiydi derken bi bakmisiz yuruyolar:)

Az ver dediler bana da bndan snra vermiym o zaman bari:) aksama kadar mizmizlanip az once nihayet uyjuya daldi. Asi yapilirken beni sasirtti neredyse aglamadi bile. Ama gun boyunca mutsuz oldgu her hakinden belliydi:) buyudukce derdimiz tasamiz da degisiyo:) gazdi uykuydu asiydi derken bi bakmisiz yuruyolar:)
Dedigin gibi okadar hizli buyuyorlarki benim minigim sesli gulmeye ses cikarmaya basladi yuzustu yatirinca kendini gogsune kadar kaldiriyor ayaklariyla cok sert tekmeler atip kendini kaldiriyor okadar hizli gectiki zaman hayret ediyorum bir bakmisiz kendi kendilerine yemek emeye baslamislar kendi tercihlerini yapmaya baslamislar. Anliyorumki bundan sonra zaman bizim icin cok hizli gececek hayirlisiyla biyusunlerde herseye raziyiz

Bizde pazartesi günü olduk asimizi. Bana hemşire hemen şurup verin dedi ama ben vermedim. Zaten prospektusunde çok fazla yan etki var. 38,5 u gecmezse bencede verme ;)

Bizde pazartesi günü olduk asimizi. Bana hemşire hemen şurup verin dedi ama ben vermedim. Zaten prospektusunde çok fazla yan etki var. 38,5 u gecmezse bencede verme :KK66:
Daha vermedm canm zaten. Gece bi kalkip kntrl ettm baktm zaten atesi de gecmis. Bgn keyfi de yerinde cok sukur:)

Gazın çok yogun olduğu dönemde bn çayı denedim ama fayda etmeyince bıraktım. Sizler devam ediyorsunuz maşallah.

Bu arada bizde bio gaia yı bitirdik ve gözle gorulur bir azalma oldu gaz sorununda.

En önemlisi de bebisler cidden buyuyorlar. Her gün yeni bisey keşfediyorum. Çok keyifli gerçekten. Allah yavrularimizin güzel günlerini göstersin inşallah :) ;)

Kızlar biz haftaya 3 aylık olucaz inşallah. Bu uyku eğitimine baslayim dedim ama 1,5 gün surdurebildim yalnızca sanırım hazır değil. Birde gunduzleri hep memede ve kucagimdayken kisa sureli uyuyor. Bnde daha fazla zorlamak istemedim. Bu arada oğlum sürekli ellerini ve ayaklarını inceliyor. Anakucaginda bu şekilde uzun sure kendi kendine duruyor bir nebze rahatlattı bu durum beni zira yemek dahi yiyemiyordum.

Birde ben hamilelikte aldığım bütün kilolarimi vermiştim. Sizler ne durumdasiniz?

Back
X