2015 Ağustos tüp bebek anneleri

kasik ağrılarınız ne durumda..bende hic bisey yok..mide bulantim dışında hamileyim diyecegim bi belirti yok..sizde nasıl. .

hamilelikte 3 ay progestan salgilamazmis anneler..3.aydan sonra vücut kendisi salgilarmis..o yüzden 3 ay dışardan takviye aliyoruz..diye okumustum sanki...3. aydan sonra kesicektir..içilen mideni bulandiriyorsa fitil olarak kullan..yada jelini iste..ben 200mg fitil olarak alıyorum
Ayy zaten fitil olarak kullaniyorm canim ;) ondan bile igrendim artik yaa neyse sabretcz napalim az kaldi

kasik ağrılarınız ne durumda..bende hic bisey yok..mide bulantim dışında hamileyim diyecegim bi belirti yok..sizde nasıl. .
Cok sukur kasik agrisi falan yok ama bulanti ve yemek yiyememek su icememek yetiyo gercekten :( haa birde en kotusu agzimin tadi yok ici zehir gibi yaa cok kotuu ama tabiki sabirrr..

Merhaba canım bende kasık ağrıları günde iki üç kez oluyor ikiz olmasına bağlıyorum açıkçası ben mide bulantılarım hala var ne zaman geçecek ya tak etti artık

Kızlaaarrr nerdesiniz bir sorum olacak 12. Haftada bebeğinizin ense kalınlığı kaç çıktı benimkinin bir tanesi 1.6 mm bir tanesi 2.2 mm çıktı biraz yüksek dediler bana yardımcı olunnn

Kızlaaarrr nerdesiniz bir sorum olacak 12. Haftada bebeğinizin ense kalınlığı kaç çıktı benimkinin bir tanesi 1.6 mm bir tanesi 2.2 mm çıktı biraz yüksek dediler bana yardımcı olunnn
Canim bende ikizim biliyosun ama biz yaptirmadik ikili test cunku ikizlere yapilmamasi oneriliyo genelde zaten yaptirmayi dusunmuyoduk bizde hic girmedik oyle seylere bosyere kafasi karisiyo insanin

Canim bende ikizim biliyosun ama biz yaptirmadik ikili test cunku ikizlere yapilmamasi oneriliyo genelde zaten yaptirmayi dusunmuyoduk bizde hic girmedik oyle seylere bosyere kafasi karisiyo insanin
Merhaba canım cevabın için sağol ama bende yaptırmadım ikili test zaten bu sadece usg ölçümleri senin doktorun ultrason da ense kalınlığını ölçmedi mi

Merhaba canım cevabın için sağol ama bende yaptırmadım ikili test zaten bu sadece usg ölçümleri senin doktorun ultrason da ense kalınlığını ölçmedi mi
Yok ölcmedi ben doktorumu degistirmistim 11.hafta baska bi doktora basladim 14. Haftada kontorlm vardi olcmedi bizde hicbisey demedik hayirlisi insalah rabbim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

Merhaba kızlar. .ya giremedim buralara pek..sizde pek gelmemissiniz.mide bulantisindan 2 gün hastanede yattim..çok şükür artık daha iyiyim.. bizimde ikili testimiz iyi çıktı çok şükür..haftaya cuma randevu muz var gecmio zaman..cinsiyet gorcz inşallah:)bide ben gobuste kipirtilar hissediyorum.sizde durum nasıl...14.haftadayim internette en erken16.hafta demiş ama..sanki hissediyorum.

Evet kimse ugramiyo artik buralara herkes derdine dusmus ;) benimde bulantilarm azaldi cok sukur artik bulanti ilaci kullanmiyorum sadece sabah ac oldugumda biraz oluyo okadar et tavuk balik yumurta hala yiyemiyorum olsun ama bunada sukur napalim gecenlerde bi karpuz krizi yasadik ki sormayin ;) benim gibi karpuz krizine giren varsa taksim de titiz manav var orda bulabilirler...

Yok ölcmedi ben doktorumu degistirmistim 11.hafta baska bi doktora basladim 14. Haftada kontorlm vardi olcmedi bizde hicbisey demedik hayirlisi insalah rabbim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin
Amin canım amin sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil :)

Merhaba kızlar. .ya giremedim buralara pek..sizde pek gelmemissiniz.mide bulantisindan 2 gün hastanede yattim..çok şükür artık daha iyiyim.. bizimde ikili testimiz iyi çıktı çok şükür..haftaya cuma randevu muz var gecmio zaman..cinsiyet gorcz inşallah:)bide ben gobuste kipirtilar hissediyorum.sizde durum nasıl...14.haftadayim internette en erken16.hafta demiş ama..sanki hissediyorum.
Merhaba canım göbüşteki kıpırtıları bende hissediyorum bana da erken diyorlar ama ben hissediyorum :)

Selaaam
xenforo-smilies-kk54.gif

Agustos anneleri neredeler?
xenforo-smilies-kk64.gif

Ağustos anneleri yarıyı geçtik artık, nasılsınız, alışverişlere başladınız mı, bebeklerin tekmelerine alıştınız mı, uyku düzeniniz bozuldu mu? Benim bozuldu:) Gece bir kıpırtıyla uyanıyorum, midem yanıyor, bir gülme geliyor sonra bir kaç saat oturuyorum:)

Ağustos anneleri yarıyı geçtik artık, nasılsınız, alışverişlere başladınız mı, bebeklerin tekmelerine alıştınız mı, uyku düzeniniz bozuldu mu? Benim bozuldu:) Gece bir kıpırtıyla uyanıyorum, midem yanıyor, bir gülme geliyor sonra bir kaç saat oturuyorum:)
Canim bende Diyarbakır dayim bugun dr bizede tüp bebek dedi bana dr onerirmisin nereyi tavsiye edersin

Back
X