2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

phenyl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
436
1.055
113
Merhaba arkadaslar,

Madem konu fikrini ben attim ortaya bi zahmet konuyu da acayim dedim:KK49:

Yas 31.. Boy 167 cm.. 60 kg ile hamile kalip 84le doguma girdim:KK12: eve geldigimde bi gram bile inmemisti tartida sezaryen olunca:KK20: uzuun bi sure 78lerde takildim sonra kafaya taktim ve az yemeye basladim:stop: su an 70 kg.. Hedef 60 kg hadi olmadi 62 kg:-)

Son düzenleme:
İyi yapmışsın canım eline sağlık
Boy 1.62 kg 60 54 kg al hamile kaldım 74 kilo ile doguma girdim fazladan 5 kg var
Akşama bulgur pilavı salata var ben bol kepçe salata 5 yemek kaşığı bulgur yiyeceğim menüm bu ekmek yok :))

Kızlar net kılomu tartı aldırayım annemlere Olduğum ıcın net yazamıyorum ama 83 85varımdır 25 kılo fazlam var boyum1,67.ılk hedefım 70,herkes zayıfmış yaaaaa bıtek sıska benmıyım kompleks yapmayalım ya fotoda atalım Göbek varsa var kızlar zayıflayınca bakarız vauuuu derız nasıl kılo vermısım derız

image.webp
image.webp
an ıtıbarıle ben hayalını kurduğum kılo63 65

1,70 boy, 70 kg, yaşım 27...66 kg ile hamile kaldım 90 kg ile doğuma girdim :) benden çıkan çocuk da 3,310 gr dı :-)
hedefim 59,9 kg...artık 60lı sayıları görmek istemiyorm
Ben göbek fotosu atamam malesef ama göbeğim var biraz :)
Sabah tartılıp fotosunu atarım yarın inşllh

Bn bi diyet listesine uyamam malesef oğlumun sayesinde bazen akşama kadar aç geziyorum :( ama bi şekilde vericm bu kiloları :)

Bn bi diyet listesine uyamam malesef oğlumun sayesinde bazen akşama kadar aç geziyorum :KK43: ama bi şekilde vericm bu kiloları :)

Bn de tahmin edecegin gibi bi listeye uymakta zorlanabilirim:KK50: genel bi liste bulabiliriz ama uyabildigimiz kadar napalim..

Bu arada bn emziriyorum.. Sadece kahvalti ve meyve yada sebze veriyorum ek gida olarak.. Ogun olarak baslamadim henuz tadim asamasindayiz.. O yuzden bazen tatli krizim tutuyo:oops:

yeni konumuz hayirli olsun:)) 28 yasindayim 60 kilo hamile kaldim 69 ile doguma gittim. 63te takildim kaldim hedefim 59 sevgiler:))) bu arada benim onceki deneyimlerimden ogrendigim su
1. bol su
2. 8den sonra hicbir sey-su haric. (cay alışkanlığı olanlar sadece sekersiz cay)
3. mumkun oldugunca az seker un
4. yumurta ana besin maddesi;)) her kahvaltida mutlaka
5. kuruyemisler ekmek yerine. mesela kahvaltida
6. aromali yesillikler tok tutar
7. en guzel egzersiz gunde 10.000 tempolu adim
8. bol su;)))

Hadi bakalim hayirli olsun :nazar: yaza fit eylul anneleri olarak gireriz umarim.
Yas 30
Boy 1.60
Kg 60.5
Hamile kaldigim kilo 56
Doguma gittigim kilo 75
Dogumdan geldigim kilo 73 :KK34: tu ve ben resmen sok yasadim herkes 10 kilo 8 kilo verip cikiyo noldu ya bende niye olmadi derken 1 haftaya kalmadan 68 e dustum. Cok fazla odem varmis meger sezeryandan dolayi. Epey 68 de tikandim kaldim sonra 63 simdide 60 ta kaldim :mad: tatlidan vazgecemiyorum bak yazarken bile canim istedi:KK71: neyse hadi bakalim yarin bende baslicam bakalim ne olacak haftaya. Kolay gelsin kizlar. Yarin resim atarim bende

Back
X