2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Merhaba arkadaslar,

Madem konu fikrini ben attim ortaya bi zahmet konuyu da acayim dedim:KK49:

Yas 31.. Boy 167 cm.. 60 kg ile hamile kalip 84le doguma girdim:KK12: eve geldigimde bi gram bile inmemisti tartida sezaryen olunca:KK20: uzuun bi sure 78lerde takildim sonra kafaya taktim ve az yemeye basladim:stop: su an 70 kg.. Hedef 60 kg hadi olmadi 62 kg:-)
kayısı çayı öneririm.

Senin bir şeyin kalmamis ki ama hatun :-/
Hayatım boyunca hep zayıf biriydim. Doğumdan sonra hamilelik kilolarımı veremeyeceğimi düşündüm ama çok şükür ki 8-9 ayda gitti. Hiç özel bişey yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim. Regl olduktan sonra hızlı kilo verdim tabi bunda emzirmenin de etkisinin olduğunu düşünüyorum. E bide kızın peşinde koşturmanında payı var:)

Hayatım boyunca hep zayıf biriydim. Doğumdan sonra hamilelik kilolarımı veremeyeceğimi düşündüm ama çok şükür ki 8-9 ayda gitti. Hiç özel bişey yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim. Regl olduktan sonra hızlı kilo verdim tabi bunda emzirmenin de etkisinin olduğunu düşünüyorum. E bide kızın peşinde koşturmanında payı var:)
Ay ben hala olmadim :(

Merhaba @bebem ve diger kızlar. Bende şu an bayram tatilindeyim daha kilomu korumaya çalışacağım verirsem ne mutlu. Şu an 62 kilo geliyorum 58 ya da 55 olmak istiyorum. Ama beni gören herkes çok zayiflamissin birşeyin kalmamış yüzün çok gitmiş başka verme dediler. Bende biraz bölgesel çalışayım diyorum tabi ip atlamaya devam ama az atlicam

Eee hani kimsecikler gelmiyor mu artık buraya. Ne oldu kızlar zayıflama maceraniz yarıda mi kaldi. Ben 61.7 oldum. Bayrama kadar hedefim 58 olmak. Göbeğim de baya fark etti. İp atlamak çok güzel birsey iyi ki kesfetmisim. YAŞASIN İP ATLAMAK :spor:

Back
X