2015 Kasım anneleri bakabilir mi sorum vaar yardımcı olunn lutfenn

ilk-nur

Oglum ile yeniden dogdum..
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
308
139
83
33
kizlarr sorum var size yardimci olurmusunuz 36+2yim ama bebek 1 hafta onden gidiyomus iriymis 3.200 kgmis doktor bole giderse normal olmaz dedi napcm normal istiom bn szinkilerin kilodu nasil dogumu yuruyerrk hizlandr dedi baska npabilirim nolur akıl verın

kizlarr sorum var size yardimci olurmusunuz 36+2yim ama bebek 1 hafta onden gidiyomus iriymis 3.200 kgmis doktor bole giderse normal olmaz dedi napcm normal istiom bn szinkilerin kilodu nasil dogumu yuruyerrk hizlandr dedi baska npabilirim nolur akıl verın

benim 36+4 te 3150 dedi doktor çok fark yok yani ama benim doktorum kilosu normal gelişim de dedi önde demedi normal doğum bekliyoruz biz de bi sıkıntı çıkmazsa inşallah

benim 36+4 te 3150 dedi doktor çok fark yok yani ama benim doktorum kilosu normal gelişim de dedi önde demedi normal doğum bekliyoruz biz de bi sıkıntı çıkmazsa inşallah
canım benımkı 1 haftada 600 gram almıs ondan cok dedı bu sekılde gıderse cok alır dedı sanırım o yuzden dogumu nasıl hızlandırabılırım fıkrın var mı

Merhabalar, duyduğum kadarıyla ultrasonla ölçümler doğru çıkmayabiliyormuş. Bence çok stres yapmamalısın, stres hormonları bebeğe de geçiyor çünkü... Rahat ol, her bebek santim santimine ortalamaya uyacak diye birşey de yok. Yapısı daha iri olacak olabilir. Bu arada doğum konusunda da bebeğin kilosunun yanı sıra senin çatı yapın da önemli diye biliyorum. Mesela annem abimi 40. haftada 5 kilo, beni 35. haftada 4.5 kg doğurmuş ve normal doğumla. Çok da kısa sürmüş iki doğum da anlattığı kadarıyla. Bence sen de içini ferah tut ve olumsuzluklar yerine herşeyin güzel olacağını düşün. Bebek de kendi doğmak isteyeceği vakte kadar güzel güzel büyümeye devam etsin... :)

Merhabalar, duyduğum kadarıyla ultrasonla ölçümler doğru çıkmayabiliyormuş. Bence çok stres yapmamalısın, stres hormonları bebeğe de geçiyor çünkü... Rahat ol, her bebek santim santimine ortalamaya uyacak diye birşey de yok. Yapısı daha iri olacak olabilir. Bu arada doğum konusunda da bebeğin kilosunun yanı sıra senin çatı yapın da önemli diye biliyorum. Mesela annem abimi 40. haftada 5 kilo, beni 35. haftada 4.5 kg doğurmuş ve normal doğumla. Çok da kısa sürmüş iki doğum da anlattığı kadarıyla. Bence sen de içini ferah tut ve olumsuzluklar yerine herşeyin güzel olacağını düşün. Bebek de kendi doğmak isteyeceği vakte kadar güzel güzel büyümeye devam etsin... :)
teşekkur ederım canımm rahatladım bıraz cok dusunuyorum sanıırım sezeryandan cok korkuyorum

teşekkur ederım canımm rahatladım bıraz cok dusunuyorum sanıırım sezeryandan cok korkuyorum

İnşallah gönlüne göre olur... :) Doktor kendi işine öyle geldiği için sezeryan istemeye kalkarsa yapabilecek bişii olmaz sanırım. Önce bebek iri diyorlar, sonra çatın dar, olmadı ikna olmazsan başka bir sorun mutlaka bulunur... :) Abimin eşi normal doğumla başlayıp 6 cm açıldığı halde çatı dar diye sezeryana aldılar. Bebek de 3 kg civarı filandı, öyle çok iri değildi...

Bence iyi bir devlet hastanesinden randevu al , onların fikrini al.
Devlette normal doğum yapabilecek gebeye , sezaryen kesinlikle demiyorlar çünkü.
Ben arada kontrollerimi İstanbul Zeynep Kamil'de yaptırıyorum.Beklerken de diğer gebelerle konuşuyorum, doktoru sezaryen diyenlerden ikisine denk gelmiştim , emin olmak için gelip görünmüşler ve normal doğum yapmaları konusunda hiçbir sakınca olmadığını öğrenince devlet hastanesine gelip doğurmuşlar ilk çocuklarını.

Hayirli aksamlar ben hu ay hamile kalmak istiyorum dr bana klomen ilac I verdi yumurtalarim icin ins kalirim dua edin bide klomen ilaciyla ikiz olma olasiligi daha fazla ymis

Back
X