kizlarr sorum var size yardimci olurmusunuz 36+2yim ama bebek 1 hafta onden gidiyomus iriymis 3.200 kgmis doktor bole giderse normal olmaz dedi napcm normal istiom bn szinkilerin kilodu nasil dogumu yuruyerrk hizlandr dedi baska npabilirim nolur akıl verın
canım benımkı 1 haftada 600 gram almıs ondan cok dedı bu sekılde gıderse cok alır dedı sanırım o yuzden dogumu nasıl hızlandırabılırım fıkrın var mıbenim 36+4 te 3150 dedi doktor çok fark yok yani ama benim doktorum kilosu normal gelişim de dedi önde demedi normal doğum bekliyoruz biz de bi sıkıntı çıkmazsa inşallah
kizlarr sorum var size yardimci olurmusunuz 36+2yim ama bebek 1 hafta onden gidiyomus iriymis 3.200 kgmis doktor bole giderse normal olmaz dedi napcm normal istiom bn szinkilerin kilodu nasil dogumu yuruyerrk hizlandr dedi baska npabilirim nolur akıl verın
teşekkur ederım canımm rahatladım bıraz cok dusunuyorum sanıırım sezeryandan cok korkuyorumMerhabalar, duyduğum kadarıyla ultrasonla ölçümler doğru çıkmayabiliyormuş. Bence çok stres yapmamalısın, stres hormonları bebeğe de geçiyor çünkü... Rahat ol, her bebek santim santimine ortalamaya uyacak diye birşey de yok. Yapısı daha iri olacak olabilir. Bu arada doğum konusunda da bebeğin kilosunun yanı sıra senin çatı yapın da önemli diye biliyorum. Mesela annem abimi 40. haftada 5 kilo, beni 35. haftada 4.5 kg doğurmuş ve normal doğumla. Çok da kısa sürmüş iki doğum da anlattığı kadarıyla. Bence sen de içini ferah tut ve olumsuzluklar yerine herşeyin güzel olacağını düşün. Bebek de kendi doğmak isteyeceği vakte kadar güzel güzel büyümeye devam etsin... :)
teşekkur ederım canımm rahatladım bıraz cok dusunuyorum sanıırım sezeryandan cok korkuyorum
Bence iyi bir devlet hastanesinden randevu al , onların fikrini al.teşekkur ederım canımm rahatladım bıraz cok dusunuyorum sanıırım sezeryandan cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?