2015 Kasim Bebeklerinin Boyu Ve Kilosu

TwoPrincess

Ortaya Karisik...
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
5.043
3.766
198
Selam guzel anne adaylari. Kasim anneleri topiginde boy kilo takibi zor oluyordu. Her muayeneden sonra bebegimizin haftasini boy ve kilosunu buraya yazarsak gelisimleri hakkinda daha net bilgiye sahip olabiliriz diye dusundum. Hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim insallah bebislerimizi.

Canim bence normaldir internette ortalamalar var haftaya gore. Sorun olsa soylerdi doktorun. Her gun muz ye sabahlari pekmez ye kirmizi et nohut bunlar kilo aldirir bebisine. Merak etme :KK66:
Ay canim ins oyledir kaç günduŕ onu düşünüyorum . pekmez yiyorum sabahlari dedijlerinide bolca tüketmeye çalısıcam.bazilarinin haftasi benimkine gore geri de ama kilosu benimkinden fazla onun için endişelendim biraz

Ay canim ins oyledir kaç günduŕ onu düşünüyorum . pekmez yiyorum sabahlari dedijlerinide bolca tüketmeye çalısıcam.bazilarinin haftasi benimkine gore geri de ama kilosu benimkinden fazla onun için endişelendim biraz
canım bence canını sıkma doktorun bi sıkıntı olsa söylerdi.. ben mesela daha yeni yemek yemeye başladım ağız sulanmam vardı hiç folik asit içemedim ilk zamanlar daha yeni demir hapı kullanmaya başalıyorum. Allahım bi şekilde yardım ediyor koruyor evlatlarımızı bağışlasın inşallah. bende günlük ceviz kaşar iki tatlı kaşığıda pekmez yiyorum günlük sadece bunlara dikkat etmeye çelışıyorum. bide duyduğum kadarıyla ceviz muz meyve kaşar bebeğe kilo yapıyormuş

Canim merak etme gayet normal bebisin 900-1900 gram arasi normal kabul ediliyor soyledigin haftalarda. Bu soyledigimiz sekilde beslenmeye ozen goster farki goreceksin.

canım bence canını sıkma doktorun bi sıkıntı olsa söylerdi.. ben mesela daha yeni yemek yemeye başladım ağız sulanmam vardı hiç folik asit içemedim ilk zamanlar daha yeni demir hapı kullanmaya başalıyorum. Allahım bi şekilde yardım ediyor koruyor evlatlarımızı bağışlasın inşallah. bende günlük ceviz kaşar iki tatlı kaşığıda pekmez yiyorum günlük sadece bunlara dikkat etmeye çelışıyorum. bide duyduğum kadarıyla ceviz muz meyve kaşar bebeğe kilo yapıyormuş
Doğru canım işte insan genede endişeleniyor..deniycem hepsini bakalim inş işe yarar

benim 27+4 günlük gittiğimde 1200 gr 38 cm çıkmıştı.
erken doğum olur diye ödüm kopuyor o yüzden bian önce kilo alsın istiyorum enazından 2 kilo olsa içim rahatlayacak

bnde bir hafta sonra gidicem 26+1 bu gün çok merak ediyorum karnında çok buyuk değil sanırım bir kilo olmuştur ki acaba....bu arada hiç doymuyrum çok yiyorum sanki

Bebeğe kilo aldıran yiyecekler muz tahin pekmez kırmızı et kaşar peyniri. Ama erken doğum riski olanlar çok da bebişlerine kilo alsırmaya çalışmasınlar çünkü bebek zaten sıon zamanlara doğru alıyor kilo. Önemli olan mümkün olduğunca içinizde tutmanız gelişimini tamamlaması ve rahme ağırlık verirse rahim ağzı kısalıyor :( benim gibi

Back
X