2015 Mart Annelerinin bebeklerinin isimleri:))

Benim de oğluşum olacak nasipse.İsmine bi türlü karar veremedik.yardımlarınızı bekliyorum.Ben Erdem Alp ismini beğeniyordum ama yakınlarım pek beğenmedi.eşimin de içine sinmedi sanki. şimdi de yaman , kıvanç,meriç isimleri var aklımda.aslında görkem çok hoşuma gidiyor ama eşim kız ismi o diye tutturdu.daha başka da olabilir.önerileriniz neler?

Ben de okumustum da kayra lutfeden bagislayan demek yanlız allah bağışlar lutfeder gibi bir şey yaziyordu yanlış hatırlamıyorsam
kızlar tdk sözlüğe bakarsanız anlamına gayet güzel bir anlamı var. ve araştırdım koymakta hiçbir sakınca yok. bnmde düşündüğüm isimler arasında.

Benim de oğluşum olacak nasipse.İsmine bi türlü karar veremedik.yardımlarınızı bekliyorum.Ben Erdem Alp ismini beğeniyordum ama yakınlarım pek beğenmedi.eşimin de içine sinmedi sanki. şimdi de yaman , kıvanç,meriç isimleri var aklımda.aslında görkem çok hoşuma gidiyor ama eşim kız ismi o diye tutturdu.daha başka da olabilir.önerileriniz neler?
yağız, yaman isimleri gayet güzel. göktuğ da olabilir. göktürk de güzel bence.

Oğlumun adına karar verdik sonunda. Kısmetse Ömer Alp olacak :)

İsim konusunda veremeyenlerdeniz. Kızımızın iki isimli olmasını istiyoruz. Biri Güneş olacak ona karar verdik. Ama yanına uygun isim bulamıyoruz. Yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar...

benim esim son ana kadra ne koyacagini soylemedi sezen suay gibi bir sey bekliyorduk ki Seyda koydu :) kizimada cok yakisti ama ikinciye ben koyucam! Ben basta inci istiyordum

Back
X