2015 Mart veya Nisan'da Dogum Yapacak İkiz Anneleri

ladynoname

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
68
26
18
Arkadaşlar, 40 haftayı tamamlayan ikiz annesi bulmak zor olsa da tahmini dogum tarihi Mart veya Nisan ayına denk gelecek hamişler gelin burada paylaşım yapalım.
Ben tüp bebek tedaviyle ikiz annesi oldum. Şu anda 16+3 deyim (ultrasonda 1-2 gun geriden görüyor). Henüz bebiklerimin cinsiyeti belli değil.
Siz kaçıncı haftadasınız? Neler yapıyor? Nasıl besleniyor? Sağlık sorunları yaşıyor musunuz? Hadi gelin hep beraber tecrübelerimizi paylaşalım

Selam bebeklerin hayırlı olsun bizimde ikizlerimiz olcak inş ikiside erkek olcak inşssağlıkla gelsinler nnormal tarih Mart ayı ama dün kontrolumuz vardı Dr Şubat ayında olcak dedi

Merhaba bebekleriniz ve sizlere mutlu bir gun diliyorum. Ben de 14+2 gunluk hamileyim, kismetse mart sonu nisan basi gibi ikizlerim olacak. Hamileliginiz nasil ilerliyor? Bir sıkıntı yoktur insallah. Benim bulantilar azaldi gibi. Yine de arada bir ozellike stresli gunlerde kusmalar oluyor. Karnim ne kadar buyuyecek diye endise ediyorum devamli o kadar buyuk karinla ise gidebilecek miyim diye dusunuyorum.( kilolu bir gebeyim) Hepinize iyi gunler:)

merhaba bende ikiz annesiyim 16 / 2 günlük benimde mart olack aslında nisan başı ama erken dogma ihtimali var benimkilerde erkek hepinize hayırlı dogumlar

merhaba bende ikiz annesiyim 16 / 2 günlük benimde mart olack aslında nisan başı ama erken dogma ihtimali var benimkilerde erkek hepinize hayırlı dogumlar

Canım ya benim de 16+4 birinin cinsiyeti göründü ama diğeri kesin değil. Şimdilik bi oğluşum var.
Evet erken doğum olmazsa benim de aynı mart sonu nisan başı dedi doktor

Canım ya benim de 16+4 birinin cinsiyeti göründü ama diğeri kesin değil. Şimdilik bi oğluşum var.
Evet erken doğum olmazsa benim de aynı mart sonu nisan başı dedi doktor

Allah hayirlisiyla dogmalarini nasip etsin. Bana neredeyse kesinlikle erken dogum olacagini soylediler. Yani ikizlerde nornal sure 37 hafta dedi doktor. O yuzden benim dogum da mart sonu nisan basina denk geliyor eger 37 haftada dogum olacaksa.

Slm guzel annisler ve mis kokulu bebisleri herkes iyidir ins bu bel agrilari beni deli etti sizde durum ne ogluslarimin hareketlrrini hissedince herseyi unutuuorum cok sukur rabbime allahim meleklerimizi korusun ins

Slm guzel annisler ve mis kokulu bebisleri herkes iyidir ins bu bel agrilari beni deli etti sizde durum ne ogluslarimin hareketlrrini hissedince herseyi unutuuorum cok sukur rabbime allahim meleklerimizi korusun ins

merhaba haticcc, malesef bende de durum aynı. bel agrılarım oluyor bazen kalktıgımda belim kitleniyormuş gibi oluyor, adım atarken bile belimi tutuyorum. ne guzel sen bebişlerin hareketlerini hissediyorsun. ne zaman hissetmeye başladın? Maşallah çok guzel. Allah hepimize sağlıkla bebişleirmize kucagımıza almayı nasip etsin

Slm laydnoname 18.haftada hissetmeye basladim bebeislerimin hareketlerini rabbim korusun hepsini ins. Ama muhtesem bir his rabbim isteyen herkese nasip etsin biz 8 yil bekledik cok sukur rabbime saglikla hayirla kucagimiza da aliriz ins.seninkilerin cinsiyeti ne alisverise basladin mi
merhaba haticcc, malesef bende de durum aynı. bel agrılarım oluyor bazen kalktıgımda belim kitleniyormuş gibi oluyor, adım atarken bile belimi tutuyorum. ne guzel sen bebişlerin hareketlerini hissediyorsun. ne zaman hissetmeye başladın? Maşallah çok guzel. Allah hepimize sağlıkla bebişleirmize kucagımıza almayı nasip etsin

Slm laydnoname 18.haftada hissetmeye basladim bebeislerimin hareketlerini rabbim korusun hepsini ins. Ama muhtesem bir his rabbim isteyen herkese nasip etsin biz 8 yil bekledik cok sukur rabbime saglikla hayirla kucagimiza da aliriz ins.seninkilerin cinsiyeti ne alisverise basladin mi

slm haticcc, bizim bebek işleri de biraz meşakatli oldu ama çok şükür. beklemişsiniz ama Allah sağ sağlim bebeklerinizi kucagına almayı nasip eder inşallah. Ben 16. haftada doktora gittim biri erkek dedi ama diğerine çok uğraştı ama kesin olmasa da kız diyebilirim ama yine de biraz daha buyuyunce tekrar bakarız dedi. Cinseyetleri öğrendikten sonra başlıcam alışverişe inşallah.
Senin minnoşların cinsiyeti ne?

slm haticcc, bizim bebek işleri de biraz meşakatli oldu ama çok şükür. beklemişsiniz ama Allah sağ sağlim bebeklerinizi kucagına almayı nasip eder inşallah. Ben 16. haftada doktora gittim biri erkek dedi ama diğerine çok uğraştı ama kesin olmasa da kız diyebilirim ama yine de biraz daha buyuyunce tekrar bakarız dedi. Cinseyetleri öğrendikten sonra başlıcam alışverişe inşallah.
Senin minnoşların cinsiyeti ne?[/Q slm aarkadasim amin ins.hepimiz saglikla kucacagimiza alalim bebislerimizi benim bebislerim oglus birkac tulum zibin aldim cok guzel seyler var hepsini alasim var yaaa

Kızlar merhaba.benimde bugün 29 haftam bitti 20 ye girdim çok şükür.nasipse iki oğlum olucak.ben eşimle birlikte çalışıyorum o yüzden bi gün çalışıyorum bi gün evdeyim hatta bazen öğlen kaçtığım da oluyor.yani oturuyorum korkuyorum,ayakta kalıyorum korkuyorum.doktor herşey yolunda normal yaşa ama ikiz olduğunuda unutma diyor.napmak kazım çık otufmak ya da ayakta kalmak sıkıntı mı

Kızlar merhaba.benimde bugün 29 haftam bitti 20 ye girdim çok şükür.nasipse iki oğlum olucak.ben eşimle birlikte çalışıyorum o yüzden bi gün çalışıyorum bi gün evdeyim hatta bazen öğlen kaçtığım da oluyor.yani oturuyorum korkuyorum,ayakta kalıyorum korkuyorum.doktor herşey yolunda normal yaşa ama ikiz olduğunuda unutma diyor.napmak kazım çık otufmak ya da ayakta kalmak sıkıntı mı

Cesurarya tatlım eğer bir sorun veya risk yoksa tabik korkuyla yaşamının ve kendini kısıtlamanın bi anlamı yok ama çok ayakta durmak çoğu hamilede varis gibi sıkıntılara neden oluyor. bazı hamileler ilerleyen haftalarda bel ağrııs, nefeslerinin tıkandıgı ve çabuk yorulma gibi konulardan dolayı şikayetçi. ama kendini çok yormamaya ve normal bir insanın ihtiyaç duydugundan daha fazla dinlenmeye çalış.
Benim bebişler seninkilerden de küçük. ama benim başımdan bir düşük tehlikesi geçti. ama olumlu dusunmeye ve kendime olumlu telkinlerde bulunuyorum. İnşallah hayırlısıyla bu hamilelik surecini atlatırız

Telefpndan girdiğim için yanlış yazmışım19. Hafta bitti:) benim de bir kürtajım var gelişmediği için:( sanırım o yüzden daha hassasız.sağol canım yazdıkların için

Telefpndan girdiğim için yanlış yazmışım19. Hafta bitti:) benim de bir kürtajım var gelişmediği için:KK43: sanırım o yüzden daha hassasız.sağol canım yazdıkların için

sayılarda karışıklık oldugunu anladım zaten :D bak ne guzel şu anda hamilesin ve neredeyse 5 ayı bitirmişsin. İnşallah bundan sonrası da çok kolay ve sorunsuz geçer :)

Herkese merhabalar, ben de 14 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim , ikisi de erkek benimkilerin. Ancak geçen pazar kanamam oldu ve 4gündür hastanedeydim. Geçen sene şubat ayında bi düşük yaşamıştım şimdi bu kanama beni çok üzdü. Doktor bu sabah çıkarmadan baktı ultrasonda bebeklerim sağlıklıymış çok şükür. İnşallah başka sorun yaşamadan bebeklerimi kucağıma alır ve sağlıkla büyütürüm.(hepimiz inşallah) nolur dua edin benim için

Herkese merhabalar, ben de 14 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim , ikisi de erkek benimkilerin. Ancak geçen pazar kanamam oldu ve 4gündür hastanedeydim. Geçen sene şubat ayında bi düşük yaşamıştım şimdi bu kanama beni çok üzdü. Doktor bu sabah çıkarmadan baktı ultrasonda bebeklerim sağlıklıymış çok şükür. İnşallah başka sorun yaşamadan bebeklerimi kucağıma alır ve sağlıkla büyütürüm.(hepimiz inşallah) nolur dua edin benim için

willdone1984 çok geçmiş olsun. Allah evlatlarını korusun sana da onları sag salim saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Ben de 9. haftada kanamayla 3 gun hastanede yattım. daha sonrasında doktor yatak istirahatı verdi. 2 hafta tuvalete bile kalkmadım altıma surgu suruldu. hergun Progestan igne ve crinone jel kullandım. şu anda 18. haftaya girdim ve hala progestan igne ve sabah-akşam gunde 2 kere crinone jel kullanıyorum.
kanamam olduktan sonra bu forumda bir sürü entry okudum. Doguun ilerleyen haftalarında dahi bitmeyen ve çok daha fazla kanaması olmasına ragmen dogum yapan ikiz annelerinin yazılarını okuyunca kendi adıma rahatladım. Bu durumu sadece benim yaşamadıgımı ve başka hamilelerin başına da gelebilen bir durum oldugunu gordum.
Bu donemde insanın olumcu dusunceye ihtiyacı oluyor. Bol bol dua et. Evlatlarını Allaha emanet et. İnşallah hakkında hayırlısı olacagını dusun ve bunun iin dua et. İçini rahatlatacak şeyleri yap. Olumsuz düşüncelerden uzak dur. Rabbim hakkında herseyin en guzelini en hayırlısını nasip etsin İnşallah. tekrar geçmiş olsun.

Kızlar bende de 12. Haftada ilişki sonrası kanama olmuştu birdaha olmadı çok şükür.ogünden beri haftada bir proluton depot iğne yaptırıyorum ben.dün kontrolüm vardı 20. Hafta bitti bugün ama doktor doğuma kadar devam edelim çok madum ama hayat kurtarıcı bir ilaç bu dedi.doktorunuza danışın gerçekten mucizevi bir iğne.çok çok geçmiş olsun..

Back
X