2 temmuzda daha çok var:s fethıyede yasıyorum dr alternatıfım de yok mecbur bkliycem
Gunaydinlarrrrr...
Artik su seminerler bitsin uleynnnnnn... Ailemin yanina gitmek istiyorum bir an onceBu haftasonu da kuzenimin dugunu var. O yuzden gidicez cuma gunu pazar geri donucez insaallah. Cok heyecanliyim cunku ailelere de soylucez bebek bekledigimizi :)
Sizce nasil soylemeliyim fikir verebilecek olan var mi arkadaslar?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebeğimin düşüncesi bile çok güzel 😁😁😍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet bi zararı yok diye biliyorum
canım ben de ayda bir gidicem en son 6+0da gitmiştim bi sonraki haftaya salı 10+4 olcak
canım dün seninle konuşmuştuk sanırım kapı süsünü resmi attım çok net bi resim değil ama bunu bulabildim
Evet canım tşk ederim bakıyım hemen sayfaya mı özelden mi attın
doktorum bana bebe yagını önerdi canım ama ben daha kullanmaya başlamadım. o yüzden etkisi hakkında yorum yapamayacagım
Iyi akşamlar kızlar muhabbetiniz bol olsun.. Ceviz yiyordum aklıma geldi bi hamile arkadaşım cevizi yiyeceği zaman kırıp yiyordu. Öyle etkisi daha çok oluyormuş demişti siz duydunuz mu böyle birşey
Gunaydin kizlar dun komusmustuk annemin yigenim icin yaptigi kapi susu cok net bi foto degil ama bunu bulabildim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım kabuksuz ceviz bi süre sonra yapısal olaak bozulmaya başlıyor bende yemek istediğimde kırıp yiyorum
günaydın. bende kabuklu ceviz aldım. doktorum artık geceden ıslatıp 1 bardak suda sabah yememi ve suyunu içmemi önerdi. az önce yedim.
ceviz suda bekleyince çok güzel oluyor .
Canım ben de sofran içiyorum evde bir köşe sofran kutularıyla dolu içinde 6 tane olunca çabuk bitiyor:)) istifranı kesiyorsa kullan madem doktorun vermiş... Kusmak daha kötü beneği susuz bırakıyorsun... Her şeyi doktoruma Danış lütfen ...
suda bekletmeyi ilk kez duydum, kabızlık için falan mı önerdi bunu? ben de deneyeyim bari.
Gebelikte bir problem görmüyorsa ayda 1 çağırıyor demekki çünkü bana soruyo akıntı varmı bulantı varmı die hiç bişeyim yok diyorum o da gelişimi de iyi diye ayda 1 çağırıyor ama ben özlüyorum 😒 teyzesi bi gör çoook tatlı 😁😁😁😜
günaydın. bende kabuklu ceviz aldım. doktorum artık geceden ıslatıp 1 bardak suda sabah yememi ve suyunu içmemi önerdi. az önce yedim.
ceviz suda bekleyince çok güzel oluyor .
günaydın hanımlar...
dün doktora gittik. 11+6 günlük dedi yani bugun 12. haftaya başlamış olduk :) 2li tarama için kan testi vermedim. doktor kendisi ölçümler yaptı çok şükür herşey normaldı.
bize bebeğimizin videosu, kalp atışları ve epey bir fotoğrafı da olan bir cd verdi. sürekli videosuna bakıyoruz, hareketlerine filan :)
çok duygulandım onu kıpır kıpır görünce :) cinsiyet sorduk. ancak bir tahmin olabilir söyleyecegim dedi. epey uğraştı bebiş dönmedi :) tahminen kız dedi.
doktorumdan da çok memnun kaldım.
ayrıca dün hamilelik pilatesine başladım.
şimdi seminere gitme vakti. sonrasında güne gidiyorum :)
gelince sizlerin de yazdıklarını okuyacagım..
görüşmek üzre :)
Canım annenin ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş böyle bişey yapmak istesem çok zormudur acaba aslında kafamda oturtmaya çalışıyorum erkek için 2 ayrı kombin var ama işte cinsiyetine göre tam net fikirler olucak
bakayım bende deneyeyim onu işe gelirken içemem de canım bişi istemiyo sabah sabah midem bulanıyo haftasonu geç kalkıyoruz biraz daha deneyeyim yapayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?