2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
2 temmuzda daha çok var:s fethıyede yasıyorum dr alternatıfım de yok mecbur bkliycem

benim de ailem dalamanda ben diyarbakırda yaşıyorum buranın sıcağı en azından kuru bizim oralar nemli daha boğucu batmana dayanamayan fethiyeye nasıl dayancakmış

Ben bebek patiklerinden almıştım onlara süpriz die çıkartınca hemen anlıyorlar zaten ☺☺

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebeğimin düşüncesi bile çok güzel 😁😁😍

canım ben de ayda bir gidicem en son 6+0da gitmiştim bi sonraki haftaya salı 10+4 olcak

günaydın hanımlar...
dün doktora gittik. 11+6 günlük dedi yani bugun 12. haftaya başlamış olduk :) 2li tarama için kan testi vermedim. doktor kendisi ölçümler yaptı çok şükür herşey normaldı.
bize bebeğimizin videosu, kalp atışları ve epey bir fotoğrafı da olan bir cd verdi. sürekli videosuna bakıyoruz, hareketlerine filan :)
çok duygulandım onu kıpır kıpır görünce :) cinsiyet sorduk. ancak bir tahmin olabilir söyleyecegim dedi. epey uğraştı bebiş dönmedi :) tahminen kız dedi.
doktorumdan da çok memnun kaldım.
ayrıca dün hamilelik pilatesine başladım.
şimdi seminere gitme vakti. sonrasında güne gidiyorum :)
gelince sizlerin de yazdıklarını okuyacagım..
görüşmek üzre :)

canım ben de ayda bir gidicem en son 6+0da gitmiştim bi sonraki haftaya salı 10+4 olcak

Gebelikte bir problem görmüyorsa ayda 1 çağırıyor demekki çünkü bana soruyo akıntı varmı bulantı varmı die hiç bişeyim yok diyorum o da gelişimi de iyi diye ayda 1 çağırıyor ama ben özlüyorum 😒 teyzesi bi gör çoook tatlı 😁😁😁😜

canım dün seninle konuşmuştuk sanırım kapı süsünü resmi attım çok net bi resim değil ama bunu bulabildim

Evet canım tşk ederim bakıyım hemen sayfaya mı özelden mi attın

doktorum bana bebe yagını önerdi canım ama ben daha kullanmaya başlamadım. o yüzden etkisi hakkında yorum yapamayacagım

Anladım canım bende muayene olcam bugün sorayım bakalım.. Bi de bende bir haftadır kokulu bi akıntı var inşallah herşey yolundadır ..

Iyi akşamlar kızlar muhabbetiniz bol olsun.. Ceviz yiyordum aklıma geldi bi hamile arkadaşım cevizi yiyeceği zaman kırıp yiyordu. Öyle etkisi daha çok oluyormuş demişti siz duydunuz mu böyle birşey

evet canım kabuksuz ceviz bi süre sonra yapısal olaak bozulmaya başlıyor bende yemek istediğimde kırıp yiyorum

Gunaydin kizlar dun komusmustuk annemin yigenim icin yaptigi kapi susu cok net bi foto degil ama bunu bulabildim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım annenin ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş böyle bişey yapmak istesem çok zormudur acaba aslında kafamda oturtmaya çalışıyorum erkek için 2 ayrı kombin var ama işte cinsiyetine göre tam net fikirler olucak

evet canım kabuksuz ceviz bi süre sonra yapısal olaak bozulmaya başlıyor bende yemek istediğimde kırıp yiyorum

günaydın. bende kabuklu ceviz aldım. doktorum artık geceden ıslatıp 1 bardak suda sabah yememi ve suyunu içmemi önerdi. az önce yedim.
ceviz suda bekleyince çok güzel oluyor .

Anldm cnmmm bnm inşallah bir an önce biter bu durumlarrrr dün yine halim haraptı

bende çok özlüyorum en son gittiğimizde 4 mm di daha şimdi ne halde çok merak ediyorum sabırsızlıkla salıyı bekliyorum. ben de öyle doktor ne sorsa iyiyim diyorum ufak tefek bulantılar yaşıyorum ama normal şeyler öyle olunca ayda çağırıyo zaten sık ultrasona girmek de çok iyi değil ayda bir bize zor gelsede bebeğimiz için en iyisi

günaydın. bende kabuklu ceviz aldım. doktorum artık geceden ıslatıp 1 bardak suda sabah yememi ve suyunu içmemi önerdi. az önce yedim.
ceviz suda bekleyince çok güzel oluyor .

bakayım bende deneyeyim onu işe gelirken içemem de canım bişi istemiyo sabah sabah midem bulanıyo haftasonu geç kalkıyoruz biraz daha deneyeyim yapayım :)

Maşallah canım çok güzel Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hangi şehirdesin hangi doktora gidiyon ne güzel cd vermiş sana ben 10+4 olmalıyım ama bir tanesi 3 gün geriden geliyordu haftaya rahim dikişi atılacak bana düşmemeleri için dua edin inş. Hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur 🙏

Allah de ötesini bırak...

çok zor olmadı mesele içinde ki halka benim ortaokuldan kalan nakış kasnağımdı annem üzerine sünger sardı sonrada saten beyaz bir kumaşla kapladı.
tülleri kumaş satan bi yerden aldık adı tütü tülü diye geçiyordu, ortada ki bebek de benim yıllar önce aldığım bi bebekti pembe kurdaleler bide arada gümüş görünenler kelebek aslında çok belli değil onları da hazır almıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…