suda bekletmeyi ilk kez duydum, kabızlık için falan mı önerdi bunu? ben de deneyeyim bari.
günaydın. bende kabuklu ceviz aldım. doktorum artık geceden ıslatıp 1 bardak suda sabah yememi ve suyunu içmemi önerdi. az önce yedim.
ceviz suda bekleyince çok güzel oluyor .
Neden böyle birşey önerme gereği duymuş ki bardak içinde mi bekleyiyosun suyu nasıl ağır değilmi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
buğun çok kötü bi rüya gördüm sanırım açıkta kaldım
bende çok özlüyorum en son gittiğimizde 4 mm di daha şimdi ne halde çok merak ediyorum sabırsızlıkla salıyı bekliyorum. ben de öyle doktor ne sorsa iyiyim diyorum ufak tefek bulantılar yaşıyorum ama normal şeyler öyle olunca ayda çağırıyo zaten sık ultrasona girmek de çok iyi değil ayda bir bize zor gelsede bebeğimiz için en iyisi
Günaydın kızlar her sabah oldugu gibi bugünde bulantıdan ayaga kalkamıyorum
Demin bi bardak süt içtim içmez olaydım keşke sanırım oda cıkıcak birazdan ayaga kalkamıyorum yaa
faydası var dedi doktorum. hem yemesi daha kolay oluyor. 1 bardak suya 2 tüm cevizi kırıp içini çıkardım sabah uyanınca da yedim suyunu da içtim .
normalde ceviz daha ağır oluyor böyle suda bekleyince hafif oldu. artık 1er kaşık pekmez yememi de önerdi.
ama ne pekmezi diye sormayı unuttum .
çok zor olmadı mesele içinde ki halka benim ortaokuldan kalan nakış kasnağımdı annem üzerine sünger sardı sonrada saten beyaz bir kumaşla kapladı.
tülleri kumaş satan bi yerden aldık adı tütü tülü diye geçiyordu, ortada ki bebek de benim yıllar önce aldığım bi bebekti pembe kurdaleler bide arada gümüş görünenler kelebek aslında çok belli değil onları da hazır almıştık.
Canım süt daha kötü yapmıyormu ben içemiyorum.Sadece cornflakes le birlikte olursa ancak.Allah yardım etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahhh Ahhh herşey yavrularımız için yavrularımız falan yazıyorum ama hala şaka gibi yani bu benmiyim diyorum inanamıyorum ilk bebek olunca insan ben anne mi olucam die soruyo kendine ☺
Canim doktorum bana bir dahaki muayeneye gore yeni bir sat belirleyecegini ve artik onu soyleyecegimi soyledi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
faydası var dedi doktorum. hem yemesi daha kolay oluyor. 1 bardak suya 2 tüm cevizi kırıp içini çıkardım sabah uyanınca da yedim suyunu da içtim .
normalde ceviz daha ağır oluyor böyle suda bekleyince hafif oldu. artık 1er kaşık pekmez yememi de önerdi.
ama ne pekmezi diye sormayı unuttum .
İlk oğlunda avcılar hospital Nil hanimdi ama çok yoğun olduğu için simdi medilife ahmet beye gidiyorum ya sen
Bana aile hekimim hem pekmez ye dedi kansızlık var die hem de Demir ilacı verdi drum ilacı kes dedi günlük bir kaşık HARNUP (keçinoynuzu) pekmezi kan yeterli dedi değerlerin çok düşük değil dedi ilaçtan kurtuldum 😊
günlük bir avuç ceviz öneriyorlar sana 2 tane demiş drun az değilmi
Bana aile hekimim hem pekmez ye dedi kansızlık var die hem de Demir ilacı verdi drum ilacı kes dedi günlük bir kaşık HARNUP (keçinoynuzu) pekmezi kan yeterli dedi değerlerin çok düşük değil dedi ilaçtan kurtuldum 😊
günlük bir avuç ceviz öneriyorlar sana 2 tane demiş drun az değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?