2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın güzel anneler bir şey soracam serklaj rahim dikişi atılan var mı ? Normalde en erken 12. Haftada atılır yazıyor internete ve genelde herkese öle yapılıyor ama bana hemşire 11. Haftaya verdi v sordum sorun olmaz dedi ama benim kafamda soru işareti var nedense ? Bilgisi olan bana yazarsa çok sevinirim

Allah de ötesini bırak...

Günaydın kızlar her sabah oldugu gibi bugünde bulantıdan ayaga kalkamıyorum
Demin bi bardak süt içtim içmez olaydım keşke sanırım oda cıkıcak birazdan ayaga kalkamıyorum yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın. bende kabuklu ceviz aldım. doktorum artık geceden ıslatıp 1 bardak suda sabah yememi ve suyunu içmemi önerdi. az önce yedim.
ceviz suda bekleyince çok güzel oluyor .

Neden böyle birşey önerme gereği duymuş ki bardak içinde mi bekleyiyosun suyu nasıl ağır değilmi

Neden böyle birşey önerme gereği duymuş ki bardak içinde mi bekleyiyosun suyu nasıl ağır değilmi

faydası var dedi doktorum. hem yemesi daha kolay oluyor. 1 bardak suya 2 tüm cevizi kırıp içini çıkardım sabah uyanınca da yedim suyunu da içtim .
normalde ceviz daha ağır oluyor böyle suda bekleyince hafif oldu. artık 1er kaşık pekmez yememi de önerdi.
ama ne pekmezi diye sormayı unuttum .

Ahhh Ahhh herşey yavrularımız için yavrularımız falan yazıyorum ama hala şaka gibi yani bu benmiyim diyorum inanamıyorum ilk bebek olunca insan ben anne mi olucam die soruyo kendine ☺

Canım süt daha kötü yapmıyormu ben içemiyorum.Sadece cornflakes le birlikte olursa ancak.Allah yardım etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım dediğin gibi ceviz böyle daha hafif olabilir..Cevizden midem bulandı çünkü ne kadar yemek istesemden yenmiyor

Annen her ayrıntıyı düşünmüş hem evdekiler değerlenmiş hemde çok güzel bir süs olmuş ve kolay gibide duruyo sanırım işin başına geçince daha kolay olur benim 2 ay var cinsiyetine ondan snr başlıycam herşeye Allah nasip ederse yapabilirsem bende burdan resimlerini atarım nasıl olmuş die :)))

Canım süt daha kötü yapmıyormu ben içemiyorum.Sadece cornflakes le birlikte olursa ancak.Allah yardım etsin

Saol tşkr ederim
Haklısın süt daha kötü ama sabahtan agzıma bi lokma bişey koymadım bari biraz süt içeyim belki tok tutar dedim ama daha fena oldu

Kızlar kapı süsü ve bebek şekerleri yapımı için youtube bakabilirsiniz anlatımlı var..Güzel anneler ♥♥♥

eşim bana yarım porsiyon anne diyor biraz minyon tipliyim de:) sen bebeksin daha bizim bebekimiz mi olcak diyo :)

Bana aile hekimim hem pekmez ye dedi kansızlık var die hem de Demir ilacı verdi drum ilacı kes dedi günlük bir kaşık HARNUP (keçinoynuzu) pekmezi kan yeterli dedi değerlerin çok düşük değil dedi ilaçtan kurtuldum 😊
günlük bir avuç ceviz öneriyorlar sana 2 tane demiş drun az değilmi

benım doktorumda keçi boynuzu verdı ama soguk press al diğerleri zarar faydası yok dedi.Bilgin olsun.Diğerleri şekeri yaktığından fayda etmez dedi doktorum.. Bu arada zaten 2 ceviz canım 1 avuca tekabul eder. Normal yani..bu arada ıspanak seviyorsanız yeşil sebze olarak haftada 1 kere tüketin dedi doktorum yada brokoli..

2 olmasına ben karar verdim :)) fazlasını yiyemem diye. bide tüm kabuklu ceviz 2 tane az sayılmaz .. 2-3 tane tüm ceviz kafi . fazlası kilo yapar diye biliyorum.
harnup pekmezinin kokusuna da ben dayanamıyorum. doktorum kan ilacı vermedi bulantı yapar dedi. sanırım 3.ayda verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…