2015 Şubat Anneleri

Kızlar bende de oluyor kalp çarpintisi ve bayılma hissi zaten ne yesem midem yanıyor varmı aynı şikayetleri olan

Aynı ağrı bende de mevcut

Misafir agirladin ondandir cnm agrin ama mumkun oldukca sol tarafa alistir kendini..ben daha oglum olmadan once hep dedemin ismini istedim ve saolsun esimde hic tanimadigi halde kabul etti benim pasamin ismi safer

CAnım bugün biraz daha iyiym. Ama karnımın içi çok gergin, iç etlerim ağrıo karnım büyüdüğü için sanırım oluo bu ama çok garip bi hal ya gergin davul gibi hissediyorum kendimi patladım patlıcam

İsim konusunda bende dedemin ismini istiyordum evlenmeden falan önce ama dedemin adını çocuğuma koyamadan babasını o isimde buldum şimdi başka alternatif arıyoruz. Eşimle ortak noktada uzlaşamıyoruz hayırlısı artık daha şubata zman var kim kazanırsa

Tansiyon
bol su içmek lazım tansiyon dengesi için diye biliyorum ihmal etmeyin :)

Canım bnde istanbuldayım ve perinatoloji uzmanı arıyorum. Seninde önereceğin iyi bir uzman var mı fiyatıda önemli tabi bütçeyi sarsmamak lazım. Çapada birisi aracılığı ile sorduruyoruz nasıl randevu almak lazım fln die. Haber gelecek bakalım ne yaparız ayrıntılı usg işini.

herkese iyi geceler sonunda evimdeyim :) ama malesef bacak ağrısı ile birlikte geldim. ne yapıcam bilmiyourm sağ bacağım kramp ve ağrılardan kurtulmuyor. kramp hadi neyse ama ağrı baya zor oluyormuş. herkes umarım iyidir baya yazmışsınız okuyamadım hepinizi öptümm.

Selam cnm bnde seni meraketmştm bayadır yazmıyosun iyi olmana sevndm çarpıntı bnde yemek yeyince değilde merdiven çıkarken oluyo

İşe başlayacaklara kolay gelsin kndinizi çok yormayın diyrm . Bnm bgn randevum var çok heycanlıyım öğleden sonra

günaydınlarrr , mutlu pazartesiler çalışanlar için sendromsuz bir gün dilerim , yorucu bir hafta sonundan çıktım kış hazırlıkları malum. tarhana yapım o da çok oldu sos yaptım ilk kez yaptım inşallah bozulmazlar ... yordular beni çünküü

Gunaydin kizlar
Benim de bi iki hafta asiri basim agrimisti
Arastirdim ki kan oranimizin artisindanmis
Tatli ve tuzluya dikkat edin daha kontrollu atliyor bu donem
Mide yanmasi basindan beri basimin belasi zaten.. Yastik yukseltip az ve sik yemeye calisinc o da dizginlendi biraz..

Kizlar bu arada ayrintili icin karr eren fiyat alan buradan paylassin referans alalim

Günaydın herkese,Okula başlayacaklara kolay gelsin. Evden daha güzel geçecek gününüz emin olun. Kontrole gidenler de iyi haberlerle gelir inşallah.

Günaydın kızlar... Malum pazartesi sendromu 32. hafta gelse artık ya iznimi alıp gitsem mis gibi evimden yazsam size İşi bırakasım geliyo ama bu kdr çalıştım doğum iznime kıyamıyorum

yaa bende yaparım ve cok severim ama halim kalmıoki bir bardak su içemiorumm
off al bendende o kadar. valla evde bı tencere yemek olsa hergun temızlık falan umrumda degıl. calısan ınsanlara yemek yapsınlar yaa
evettt yaaa yada hamile kalınca hemen izin başlasın hiç yorulmasın hamile kadınlar teee 7. ay cok uzun yaa gerci hafta sonu 2 gün evdeydim yine hiç yemek yapmadım.. kocam beni boşucaaaaaaaaaak

günaydınn hanımlarr çok güzel bi hafta geçirmeniz dileğiyle

al bendende okadar turşuları yaptım bu haftada tarhana hiç yapmadım ben çok yorucuymuş yapmıcam kaynvalidemle ananem yapıyor onlar veriyor inş. bozulmazlar canım bende biraz daha sos yaptım tursudan artan domateslere gittim kırmızı biber aldım ii oldu 20 kavonoz falan daha cıktı dondurucuya atılacakları attım bittim sanki cuma bugun gibi açtım dükkanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…