- 18 Temmuz 2014
- 74
- 51
- 33
Kızlar sağolun ya inşAllah benimkide yarına kadar geçer bide yarın işe gşdicem öyle böyle değil kafamı dik tutamıyorum bide tansiyon baktırdım ama normal sadece şunu hissedşyorum sanki kan beynime tazyik yapıyor gibi bi ağrı var
Misafir agirladin ondandir cnm agrin ama mumkun oldukca sol tarafa alistir kendini..ben daha oglum olmadan once hep dedemin ismini istedim ve saolsun esimde hic tanimadigi halde kabul etti benim pasamin ismi safer
Subat anneleri bize bi goz atin tahminde bulunun
bol su içmek lazım tansiyon dengesi için diye biliyorum ihmal etmeyin :)
canim benim de 4 gun boyunca gecmedi her adim attigimda beynim zonkluyordu gzumu acamiodm agridan. once yarim saat falan patates baglayip uzandim ardindan yuruyuse ciktim acik havaya ciddi oranda azaldi eve gelincede eczanede satilan okyanus sulari varya onla sinuslerimi temizledim bikac saat sonra nerdeysr gecmisti. ilac icmedim dayandim cunku minoset hamilelikten onceki agrilariimi kesmiyordu bosa cocua zarar vermiyim dedim cektim agriyibu hafaalarda normalmis yinede cok asiri olursa doktora gitmende fayda var, gecmis olsun canim.
limon tansiyonu baya dusuruyor. ama diyim yuksek tansiyonu olmayanlar yemesin :)
Ayrintili ultrason icin yer arastirdiniz mi? Kendi devam ettiginiz dr mu yapıcak radyolog mu yoksa bu iste özel uzman perinatoloji uzmani bir dr mu? Kizimda fehmi yaziciogluna gitmiştim perinatolog kendisi memnundum da smdi fiyat arastrmasi yapmaya calisiyorum maliyetli bir usg mübarek. Karar verip randevumu almam lazim 22.haftaya falan bayramn ertesi oluyor sanirim denk getrp gelmsken gideyim diyorum istanbulda sonra randevu bulamam bi de. Var mi bu konuda fikri hazrligi olan diyin bakeyim
tansiyon aleti satin aldim:) takipteyim.limon yiyorum, dengeliyormus:)
Selam ya gıremıyorum sıcaklar ev temızlıgı mahvolmuş durumdayım. Cumartesı kontrolumuz vardı minik pipili oğlusum gulumsedı bıze usg den. Çok şükür sağlığı yerinde şimdilik biraz zayıf 18 cm 164 gr. Bende 1 kg almışım totalde hamılelıgımden berı 3 kıloalarak 68 kıloyum. Şükrediyorum, oğlumda 58 ile hamile kalım 85 ıle doguma gırmıştım. Çok dıkkat edıyorum az sık beslenıyorum hamur ısı hayatımda yok. Çok canım çekerse amel körlemek babında. Omega3 verdı balık yıyemıyorum kendımı bıldım bılelı. Demır ılacımızı verdı. Yalnız sormayı unuttum folbıole devam mı edecegız bana multıvıtamın yan etkı yapıyor fazla vıtamın yuklemesı oluyor. Yarın soracağım bakalım. Şimdilik böyle durumlar. Göbek de ufacık bi göbegım var şu anda.
Selam cnm bnde seni meraketmştm bayadır yazmıyosun iyi olmana sevndm çarpıntı bnde yemek yeyince değilde merdiven çıkarken oluyoSelam ya gıremıyorum sıcaklar ev temızlıgı mahvolmuş durumdayım. Cumartesı kontrolumuz vardı minik pipili oğlusum gulumsedı bıze usg den. Çok şükür sağlığı yerinde şimdilik biraz zayıf 18 cm 164 gr. Bende 1 kg almışım totalde hamılelıgımden berı 3 kıloalarak 68 kıloyum. Şükrediyorum, oğlumda 58 ile hamile kalım 85 ıle doguma gırmıştım. Çok dıkkat edıyorum az sık beslenıyorum hamur ısı hayatımda yok. Çok canım çekerse amel körlemek babında. Omega3 verdı balık yıyemıyorum kendımı bıldım bılelı. Demır ılacımızı verdı. Yalnız sormayı unuttum folbıole devam mı edecegız bana multıvıtamın yan etkı yapıyor fazla vıtamın yuklemesı oluyor. Yarın soracağım bakalım. Şimdilik böyle durumlar. Göbek de ufacık bi göbegım var şu anda.
yaa bende yaparım ve cok severim ama halim kalmıoki bir bardak su içemiorummgelin ben size bol bol yapıyım ben yemek yapmayı çok seviyorum özellikle et zaten bizim evde etsiz yemek olmuyo eşim yemez mutlaka bi seyde et olucak hiç bişey olmazsa çorbada kıyma olucak=) hem cok kolay et yemekleri var koy kendi olsun makarnadan bile kolay oluyo ama anlatmak istemiyorum canı çeken olursa die
evettt yaaa yada hamile kalınca hemen izin başlasın hiç yorulmasın hamile kadınlar teee 7. ay cok uzun yaaoff al bendende o kadar. valla evde bı tencere yemek olsa hergun temızlık falan umrumda degıl. calısan ınsanlara yemek yapsınlar yaa
al bendende okadar turşuları yaptım bu haftada tarhana hiç yapmadım ben çok yorucuymuş yapmıcam kaynvalidemle ananem yapıyor onlar veriyor inş. bozulmazlar canım bende biraz daha sos yaptım tursudan artan domateslere gittim kırmızı biber aldım ii oldu 20 kavonoz falan daha cıktı dondurucuya atılacakları attım bittim sanki cuma bugun gibi açtım dükkanıgünaydınlarrr , mutlu pazartesiler çalışanlar için sendromsuz bir gün dilerim , yorucu bir hafta sonundan çıktım kış hazırlıkları malum. tarhana yapım o da çok oldusos yaptım ilk kez yaptım inşallah bozulmazlar ... yordular beni çünküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?