2015 temmuz istanbul anneleri buraya

Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli oldu mu 16. Haftadayım bu hafta belli olur diye düşünüyorum

Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli oldu mu 16. Haftadayım bu hafta belli olur diye düşünüyorum

Bende 16 haftada öğrendim canım. Belli oluyor ama bazı doktorlar söyleyemiyebiliyo.. Sansınıza:) eger kendi doktorun söylemezse bir seferlik baska bir doktora gidebilirsin ben öyle yaptım bi prensesim olucak

Ben 15+4 te kendi doktorum soylemedigi icin ayni hastanede baska doktora cinsiyet icin gittim %90 kiz dedi hatta yanilma payimda yok kiz dedi eminmisiniz dedim evet dedi 1 haftada kendi doktoruma gittim bana demesinmi erkek gibi goruyorum saka yapiyor sandim iyice bakmaya calisti aha pipi bu dedi benziyor ama genede %100 diyemem dedi haftaya gel kesin bisey diyim dedi tabi ben şokk :)) bakalim bu hafta gidicem ne diycek merak ediyorum :)) bence erkenden gitmeyin biraz buyusun sizde benim gibi sabirsizsaniz boyle şoklara kendinizi hazirlayin derim :))

canım bende bugun kendi doktoruma gidicem daha kendi doktorum bakmadı :) 18-19 haftada gel demişti.
erkek derse banada cok süpriz olur şimdiden pembe yelekler örmelere başladık :))))

selam arkadaslar.istanbul anadolu yakasında bu hastanelerin verdiği ücretsiz hamilelik kurslarıyla ilgili bilgisi olan varmıı???gitmeyi düşünürmüsünüz?

Prensesin sağlıkla Dünya'ya Gözlerini açsın inş Aysunonculçakır
Bizim bebiş bakalım prens mi prenses mi

Bn gidiyorum memorıal hastanesinde doğuma hazırlık kursu faydalı olduğunu düşünüyorum

Selam herkese avrupa yakasindan bende ve bi kiz bebek bekliyorum bu sene kizlarin yazi sanirim bi kac hamile arkadasim var omlarin bebisleri de kiz :) Allah gonlunuze gore versin

Back
X