2015 temmuz istanbul anneleri buraya

Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.:anneadayı::KK46::nazar:
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php

Herkesin kizi oluyor yahu ama benim oglusum olcak :) sultangazide oturuyorum bu arada hamişle. Kucukkoydeki duygu hastanesine giden varmi aranizda ??

Kızlar bişey sorcam:KK17:her iki göğsümün de kahverengi kısmının alt tarafında şişlik var içten değil de dıştan belli oluyo.herhangi bi acı vermiyo ama kafama takıldı.nette süt kisti olabilir zararsızdir yazıyo aynı durumu yaşayan var mı?

Kızlar Eminönü'nden bebek alışverişi yapan var mi
Ucuz diyorlar guzel urunlerde var ben gecen gun kapi susu aldim 15 tlye eminonunde daha pahaliydi 85 tlye siparis vericektim gerek duymadim vazgectim bunu aldim yenibosnada

Eklentiler

• IMG-20150416-WA0007.webp
    IMG-20150416-WA0007.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar Eminönü'nden bebek alışverişi yapan var mi
Eminönünden ama internetten bebek şekeri alışverişi yaptım. Bebek şekeri 50 adet, takı yastığı, kapı süsü, kapı tülü, şeker sepeti, lohusa terlik ve tacı olmak üzere tam takım bir setti. Memnun kaldım.

Kızlarrrr Cuma gunu sezeryana giricemmm Allah kismet ederse kizimi kucagima alicam benim icin dua edermisiniz saglikla hayirlisiyla kizimi kucagima alim cok panik oldummm bi okadarda heycanliyimmmm

Hayırlı bir doğum olacağına inan her şey güzel olacak kızını sağlıkla kucağına vericekler inş. Allah yardımcın olsun

beklenen doğum tarihinin dolmasına 2 günüm kaldı ama doğum için belirtilerim çok kısıtlı :(
iki gündür vajinal akıntıda inanılmaz bir artış var ve kasılma oldukça belime de şiddetli bir ağrı saplanıyor. ama henüz nişan veya suyum gelmedi. sizce ne zaman doğum yaparım?

Kızlarrrrr benim cadi erken geldi 30 haziranda dogdu :) Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu cok guzellll Rabbim sagsaglim bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin inş ;)

beklenen doğum tarihinin dolmasına 2 günüm kaldı ama doğum için belirtilerim çok kısıtlı :(
iki gündür vajinal akıntıda inanılmaz bir artış var ve kasılma oldukça belime de şiddetli bir ağrı saplanıyor. ama henüz nişan veya suyum gelmedi. sizce ne zaman doğum yaparım?
Cnm bugun uarin yaparsin ama erkenden git baksinlar bak ben 9 gun once dogum yaptim 38 haftalik olmasina rahmen kakasini biraz yemisti midesini yikadilar cocugumun dikkat et

Back
X