2015in arabesk mecnunları

cobanyildiziii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
376
97
53
Evet konu çok açık forumda okumadığım konu kalmadı ki ben de böylesiyle karşılaştım. Nedir bu yeni moda heralde ; eski sevgiliyi unatmadım dilimden düşürmedim. Benimki daha anormal kendini aldatan kadını dile getiriyodu bi onunla ciddi düşünmüştüm falan filan. Kadın evlenmiş benim ki onun şehrine tayin aldırmış.

Unutamadıysan kimseyle konuşma görüşme karşındakinin günahı ne . Ben bunları bilmiyodum bu kişiye bağlandım sonra öğrendim gerçi o unuttum sadece üzülerek geçirdiğim yıllara üzülüyorum diyodu.

Ve adım gibi eminim bu erkekler unutamadıklarını söylediği kadınlarla evlenseler mutsuz olacaklar hepsi takıntı yapmış elde edemediklerinde gözleri. yazık gerçekten.

Evet konu çok açık forumda okumadığım konu kalmadı ki ben de böylesiyle karşılaştım. Nedir bu yeni moda heralde ; eski sevgiliyi unatmadım dilimden düşürmedim. Benimki daha anormal kendini aldatan kadını dile getiriyodu bi onunla ciddi düşünmüştüm falan filan. Kadın evlenmiş benim ki onun şehrine tayin aldırmış.

Unutamadıysan kimseyle konuşma görüşme karşındakinin günahı ne . Ben bunları bilmiyodum bu kişiye bağlandım sonra öğrendim gerçi o unuttum sadece üzülerek geçirdiğim yıllara üzülüyorum diyodu.

Ve adım gibi eminim bu erkekler unutamadıklarını söylediği kadınlarla evlenseler mutsuz olacaklar hepsi takıntı yapmış elde edemediklerinde gözleri. yazık gerçekten.
Bana daha anormal gelen de, eski sevgilisini ona anlatacak cesareti veren kızlar.

Ama anlatılmaza evlilik söz konusu olduğunda sonradan acısı çıkıyo öğrenildiğinde deha kötü olmuyo mu
Canım benim bak.Kimse beşikte kertmesiyle evlenmiyor.Herkesin hayatında bazı yaşanmışlıklar olabilir.Bir insan zaten tanıdığı,birşeyleri paylaştığı,kendisini sevdiğine emin olduğu sevildiğine inandığı insanla evlenir.Kocamın eski aşkları tırs gelir vız gider.Konusunu dahi etmem ettirmem.

Sen hala sana bunları söyleyebilen adamla berabersen ne diyebiliriz ki? Bu yüzü sen vermişsin ona..

Back
X