• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015'İN EN ÇOK KONUŞULAN KIRMIZI HALI ELBİSELERİ

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.916
213.822
1.423
60
KIRMIZI HALIYA DAMGA VURAN KIYAFETLER
2015 yılında gösteri dünyasının ünlüleri çeşitli etkinliklerde kırmızı halıda boy gösterdi. Hepsi de gecenin en şıklarından olmak için günler öncesinden başladı hazırlanmaya. İşte bazıları giyene çok yakıştığı için bazıları da herkese "hiç olmamış" dedirttiği için 2015 yılına damga vuran kırmızı halı elbiseleri.

01.webp

02.webp

03.webp

06.webp

Konuşulmak istiyorsan konuşturacaksın kardeşim diyor bu elbiseler .

Şu beyaz elbiseyi beğendm aslında da , ama

Aması da o memeler estetik olarak hoş durmamış :KK12: Sanki ağrıyan sırta bardak çekersin ya , heh öyle duruyorlar :rolleyes:

Konuşulmak istiyorsan konuşturacaksın kardeşim diyor bu elbiseler .

Şu beyaz elbiseyi beğendm aslında da , ama

Aması da o memeler estetik olarak hoş durmamış :KK12: Sanki ağrıyan sırta bardak çekersin ya , heh öyle duruyorlar :rolleyes:

Bence bebek poposu gibi duruyor.

Gerçi hiçbir bebek o kadar büyük popoya sahip değildir.

Yaza iki düğün var, şu an her şeye abiye gözüyle bakıyorum.
Şunun toto ve meminto kısmı yandan açık olmasa, birleşiverse aha benim düğün elbisem çıkar ortaya.
Çok fantastik kadınım ben.

Öyle desene yani şu haliyle giyeceksin sandım, kalbime ağrı girdi, sebebim olacaktın :KK45:

Öyle desene yani şu haliyle giyeceksin sandım, kalbime ağrı girdi, sebebim olacaktın :KK45:

Ben giyerim de ortam kaldırmaz cicim. Gelinler yanımda sönük kalır, gözler üzerimde olur. Sonra gelinden dayağı yerim bir güzel.
Şaka şaka yok giymem, o kadar da değil...
Kalbe dikkat, benim yüzümden bişey gelmesin başına aman deyim. Vicdan azabı çektirtme durduk yere.

Git BDV'de konu aç, kuzenimin nişanı var bu elbiseyi beğendim sizce nasıl diye, millet ayılıp bayılsın, ekşın olsun.

KIRMIZI HALIYA DAMGA VURAN KIYAFETLER
2015 yılında gösteri dünyasının ünlüleri çeşitli etkinliklerde kırmızı halıda boy gösterdi. Hepsi de gecenin en şıklarından olmak için günler öncesinden başladı hazırlanmaya. İşte bazıları giyene çok yakıştığı için bazıları da herkese "hiç olmamış" dedirttiği için 2015 yılına damga vuran kırmızı halı elbiseleri.

Eki Görüntüle 1727834

Eki Görüntüle 1727835
Eki Görüntüle 1727836
Eki Görüntüle 1727837
Bunlar giyinmeyi pek anlamamış sanırım beyonce un giyinik olduğunu hiç sanmıyorum:oha:

Back
X