Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşver burasıda kalsın:))) hayırlı olsun bu arada bebişlerimiz:)ay diğer başlığı görmemişim silebilirmisiniz
kaçr cıktı canım sonuçlar nasıl sabırlısın ıkı kez dra gttım ben :)hey hey ağustosta doğum başka olacak desenizeben hala doktora gitmedim. 3 kere bhcg baktırdım sadece side durumar nasıl?
bnm kocam doktor ama kadın doğumcu değil o gereken bütn testleri yaptıkaçr cıktı canım sonuçlar nasıl sabırlısın ıkı kez dra gttım ben :)
1900 lerdeyken gordum canım keseyı hcg...hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinbnm kocam doktor ama kadın doğumcu değil o gereken bütn testleri yaptı
hgc 19-155-1347 diye artıyor. er gün arayla yaptırdım. dün aldım 1300lü olanı yarın 2600 fln olaası lazım yarın gidicem ultrasona sanırım.
senin nasıl sonuçlar?
hcg kaçken gördün keseyi?
bi de benim gebelik son adet tarihine göre 7 kası ama ben 25 kasımda hamile kaldığıdan eminim. ovulasyon testiyle kaldım. ve daha 4 hafalık fln ona bakarsak.kaçr cıktı canım sonuçlar nasıl sabırlısın ıkı kez dra gttım ben :)
normal ultrason mu vajinal mi?1900 lerdeyken gordum canım keseyı hcg...hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
1900 lerdeyken gordum canım keseyı hcg...hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
hey hey ağustosta doğum başka olacak desenizeben hala doktora gitmedim. 3 kere bhcg baktırdım sadece side durumar nasıl?
geç dollenme dıolar ona canım aynen bnmde 8-9 haftalık olması gerekırken daha yenı 5.5 haftalık olduk ..bi de benim gebelik son adet tarihine göre 7 kası ama ben 25 kasımda hamile kaldığıdan eminim. ovulasyon testiyle kaldım. ve daha 4 hafalık fln ona bakarsak.
normal canım ama idrara aşırı derecede sıkışık gtmiştim ve her dr a gttımdede ıdrara cok sıkışık gttım net gorundu kese ama daha bebişi goremedık ya
hayırlı olsun nşallah haber ver muhakkak doktora gidince =)bende gitmedim hala doktora idrar ve kan testi yaptırdım 1 defa 1381 gördüm izin laıp bir türlü gidemedim doktora
yok canım 9 ekımdı son adetın ılk gunu düşün :))) ve ben ılk testımı 24 kasımda yaptm cok cok geçken ve ozamnda hcg 43 cıktı sanırım ben son dakıka kaldım yumurtlama gununde bıle değildim die düşünuorm :)ay çok heyecanlandım. senin son adet tarihin 5 kası fln heralde değil mi?
ben de yarın gidicem sanırı bi aksilik olmazsa.
çok ilginçmiş gerçekten =) ben adetim 6sında ocaktı 7sinde kan verdim 19la başladık =)senin baya geç döllenme olmuş hakikaten. benim en fazla 1 haftalık bi gecikme olmalı. yarn belli olur gerçi o da =)yok canım 9 ekımdı son adetın ılk gunu düşün :))) ve ben ılk testımı 24 kasımda yaptm cok cok geçken ve ozamnda hcg 43 cıktı sanırım ben son dakıka kaldım yumurtlama gununde bıle değildim die düşünuorm :)
aynen canım bayaı geç son dkıka bebişi :)) ama ıkı kez dra gttım kese guzzel gelişio bayaı buyduu gununu yakalar ıelrde dedı nasıl yakalıcaksaçok ilginçmiş gerçekten =) ben adetim 6sında ocaktı 7sinde kan verdim 19la başladık =)senin baya geç döllenme olmuş hakikaten. benim en fazla 1 haftalık bi gecikme olmalı. yarn belli olur gerçi o da =)
bebeği gördünüz mü peki kese tamam da =)aynen canım bayaı geç son dkıka bebişi :)) ama ıkı kez dra gttım kese guzzel gelişio bayaı buyduu gununu yakalar ıelrde dedı nasıl yakalıcaksa![]()
yok canım yada gordude bnmı anlamadım bılmıorum her odaya grişimde heyecan tavan aklım beş karış havada oluo bu grdımde 3 haftaaya kalbını duyarız dedı ama gordude mı dedı tahmınenmı bılmıorum :)bebeği gördünüz mü peki kese tamam da =)