2016 ağustos anneleri buluşma noktası :)

HilMa

biri MELEK biri BEBEK
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
12.437
22
408
herkese merhaba böyle sayfa açılmamış büyük olasılık kimse daha öğrenmedik erken öğrenenlerdenim şimdiden herkesi bekliyoruuuuuum eğlenelim paylaşalım dertleşelim hadi annişler

ay diğer başlığı görmemişim silebilirmisiniz

hey hey ağustosta doğum başka olacak desenize :D ben hala doktora gitmedim. 3 kere bhcg baktırdım sadece side durumar nasıl?

kaçr cıktı canım sonuçlar nasıl sabırlısın ıkı kez dra gttım ben :)
bnm kocam doktor ama kadın doğumcu değil o gereken bütn testleri yaptı
hgc 19-155-1347 diye artıyor. er gün arayla yaptırdım. dün aldım 1300lü olanı yarın 2600 fln olaası lazım yarın gidicem ultrasona sanırım.

senin nasıl sonuçlar?
hcg kaçken gördün keseyi?

bnm kocam doktor ama kadın doğumcu değil o gereken bütn testleri yaptı
hgc 19-155-1347 diye artıyor. er gün arayla yaptırdım. dün aldım 1300lü olanı yarın 2600 fln olaası lazım yarın gidicem ultrasona sanırım.

senin nasıl sonuçlar?
hcg kaçken gördün keseyi?
1900 lerdeyken gordum canım keseyı hcg...hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

kaçr cıktı canım sonuçlar nasıl sabırlısın ıkı kez dra gttım ben :)
bi de benim gebelik son adet tarihine göre 7 kası ama ben 25 kasımda hamile kaldığıdan eminim. ovulasyon testiyle kaldım. ve daha 4 hafalık fln ona bakarsak.

normal canım ama idrara aşırı derecede sıkışık gtmiştim ve her dr a gttımdede ıdrara cok sıkışık gttım net gorundu kese ama daha bebişi goremedık ya

bi de benim gebelik son adet tarihine göre 7 kası ama ben 25 kasımda hamile kaldığıdan eminim. ovulasyon testiyle kaldım. ve daha 4 hafalık fln ona bakarsak.
geç dollenme dıolar ona canım aynen bnmde 8-9 haftalık olması gerekırken daha yenı 5.5 haftalık olduk ..

normal canım ama idrara aşırı derecede sıkışık gtmiştim ve her dr a gttımdede ıdrara cok sıkışık gttım net gorundu kese ama daha bebişi goremedık ya

ay çok heyecanlandım. senin son adet tarihin 5 kası fln heralde değil mi?

ben de yarın gidicem sanırı bi aksilik olmazsa.

ay çok heyecanlandım. senin son adet tarihin 5 kası fln heralde değil mi?

ben de yarın gidicem sanırı bi aksilik olmazsa.
yok canım 9 ekımdı son adetın ılk gunu düşün :))) ve ben ılk testımı 24 kasımda yaptm cok cok geçken ve ozamnda hcg 43 cıktı sanırım ben son dakıka kaldım yumurtlama gununde bıle değildim die düşünuorm :)

yok canım 9 ekımdı son adetın ılk gunu düşün :))) ve ben ılk testımı 24 kasımda yaptm cok cok geçken ve ozamnda hcg 43 cıktı sanırım ben son dakıka kaldım yumurtlama gununde bıle değildim die düşünuorm :)
çok ilginçmiş gerçekten =) ben adetim 6sında ocaktı 7sinde kan verdim 19la başladık =)senin baya geç döllenme olmuş hakikaten. benim en fazla 1 haftalık bi gecikme olmalı. yarn belli olur gerçi o da =)

çok ilginçmiş gerçekten =) ben adetim 6sında ocaktı 7sinde kan verdim 19la başladık =)senin baya geç döllenme olmuş hakikaten. benim en fazla 1 haftalık bi gecikme olmalı. yarn belli olur gerçi o da =)
aynen canım bayaı geç son dkıka bebişi :)) ama ıkı kez dra gttım kese guzzel gelişio bayaı buyduu gununu yakalar ıelrde dedı nasıl yakalıcaksa :D

bebeği gördünüz mü peki kese tamam da =)
yok canım yada gordude bnmı anlamadım bılmıorum her odaya grişimde heyecan tavan aklım beş karış havada oluo bu grdımde 3 haftaaya kalbını duyarız dedı ama gordude mı dedı tahmınenmı bılmıorum :)
ultrasonda ıçı boş olan kese bu sefer noktalı grunuo ama çözemedım :)

Back
X