2016 ağustos anneleri buluşma noktası :)

Sagol canım bebegim iyi cok şükür 3 kilo 50 cm dogdu 38.haftada kendi istegimle sezeryana girdim kızımda sezeryandi oglumda 39.haftada olacakti ama ben artik cok zorlaniyorum deyince dr doguma aldi şimdi kucagimda oğluşum kokusunu çekiyorum doya doya darısı sizlere..
Canım bende doğum yaptım 37+3de sarılık oldu ama

Şekerli şu derken mesela nasıl ve ne aralıklarla pek emmiYo benim kızın sağır veriyorum bir de pek yetmiyo doktor mana da ver dedi
Canım sütünün artması için humana stell tee al emziren anne çayi günde 3 yada 4 bardak ic ben 2 gün ictim sütüm taştı dışa bi daha icmedim hic 10 günlük oldu bebegim sütüm gayet iyi oğlum doyuyor basta hic gelmiodu damla damla.sekerli su yani serbet ver canim günde belirli araliklarla sariliga cok iyi geliyor

Şekerli şu derken mesela nasıl ve ne aralıklarla pek emmiYo benim kızın sağır veriyorum bir de pek yetmiyo doktor mana da ver dedi
Sütünü arttirmak icin çözüm bul mama verme derim kizimda mama verdim o yüzden 2 ay emdi bi daha emmedi simdi oglumda vermiyorum sütüm artsin diye çay aldm cok faydasini gordm

Canım sütünün artması için humana stell tee al emziren anne çayi günde 3 yada 4 bardak ic ben 2 gün ictim sütüm taştı dışa bi daha icmedim hic 10 günlük oldu bebegim sütüm gayet iyi oğlum doyuyor basta hic gelmiodu damla damla.sekerli su yani serbet ver canim günde belirli araliklarla sariliga cok iyi geliyor
Peki bir sorum daha olacaa sen deneyim li bir anne sin ben daha ilk bebeğim..sarılıggn geçtiğini nasıl anlıyorsun..ve bu sarılık tekrarlıyor mu

Peki bir sorum daha olacaa sen deneyim li bir anne sin ben daha ilk bebeğim..sarılıggn geçtiğini nasıl anlıyorsun..ve bu sarılık tekrarlıyor mu
Canım zaten gözlerinin içi ve yüzü sararir sarilik oldugunda geçince de normale döner yani bizim öyle olmustu ve bi daha tekrarlamadi dedigim gibi en iyi ilac senin sütün mama yerine bol bol emzir ki cabuk iyi olsun yoksa uzar iyilesme süreci ve sakin mamayi iyi bisey sanma en güzel besin anne sutü bol bol emzir ki süt kanallarn acilsin

30 ağustosta salı günü doğum yapmam gerekiyor günüm doluyor ama bende ne aağrı var ne sancı sizde böyle olan varmı kızlar

Bnm 29 agustosta yapmam gerekiyor normalde ama hala sancim yok sadece agrisiz kasilmalar o kadar bende senin gibiyim karnimin alti hala yumusak biel tam dusmedi galiba

Back
X