2016 ağustos ta 2. kez anne olacaklar

mertur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
5.085
4.285
173
Allah in izniyle ikinci kez bu duyguyu yasayabilelim. Henüz tatli heyecanlı yolun çok başında olduğumuz için insanın içinde ister istemez korkular oluyor o yüzden öyle bir cümle ile başladım. Bir yandan tecrübelerimiz var bir yandan da ilgilenmemiz gereken yavrularımız bunların yanında değişen hormonlar ile karmaşık duygularımız ... bugünler de birbirimize destek olmak için buluşalım ;)

Merhaba hayırlı olsun inşallah
İlki kaç kaç aylik

3 yaşını yeni geçti. 38 aylık diyebiliriz sizin ki ?

ismin yabancı gelmiyor başka topik de görmüş olabilir miyim diyeceğim ama 2012 kasım annelerindeydim ya siz ?

Hos geldiniz :KK54: sizinki kaç aylik
Abilerine ablalarına söylediniz mi kardeşleri olacağını ve sizde durumlar nasil
Daha rahat misiniz , kendinizi dinleyebiliyor musunuz

Merhaba kızlar Allahın izniyle bende ikinci çocuğumu kucağıma alacağım oğlum 2013 temmuz doğumlu ;) birbirimizin deneyimlerinden faydalanırz inş.

Merhaba kızlar Allahın izniyle bende ikinci çocuğumu kucağıma alacağım oğlum 2013 temmuz doğumlu :KK66: birbirimizin deneyimlerinden faydalanırz inş.

Aralarında 2 yaş olacak nerdeyse ...süpriz bir bebek mi yoksa isteyerek mi dusundunuz

:anneadayı:Bizim ki 2014 kasım doğumlu benim minik kuzum abi olucak Allah ın izniyle :KK46:

Merhaba hanimlr benm minik kuslarimin arasinda 10 yas olacak ins. Abimiz 2006 dogumlu

Merhaba hanimlr benm minik kuslarimin arasinda 10 yas olacak ins. Abimiz 2006 dogumlu

Aralarında az yaş farkı az olunca zor diyorlar ,çok olunca nasıl cesaret ettin diyorlar.ama avantajları çok olur herhalde ilgi yeterince ilgi ile buyumustur senı anlaması kolay olabilir

İyi cesaret etmissin ,minik abi olacak aralarındaki yaş en az seninki olacak galiba :KK16:
Oysaki çok zordu herşey benim için ama sanırım ben bu hayatta en çok anne olmayı sevdim :KK68:hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah ağustosta Ard arda doğururuz artık minikleri:anneadayı:

Back
X