2016 ağustos ta 2. kez anne olacaklar

slm benimde 2,5 yaşında bir kızım var kısmetse bir erkek bebek bekliyoruz. tabi sonradan doktor fikrini değiştirmezse :)
rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Merhabalar..
Benim kizim da 2.5 yasinda..
Bize de erkek demisti dr.umuz. Son iki kontrolumuzde kiz oldugunu soyledi :) Ayrintilida icim rahatlayacak sanirim.. Nisan sonunda o da..
Saglikla gelsin bebisler..
Cinsiyetin onemi yok.. :KK66:

merhaba kızlar , bende sizlerleyim ikinci hamileliğim.. ilk kızım 8 yaşında , ikinci oğluşumuz gelicek inşallah. ben arayı bayağı açtım , ama insan rahatlığa alışınca vazgeçemiyor , uzun bir aradan sonra da güzel oluyor hanımlar herşeyi ilk yaşıyormuşsunuz gibi amaaa daha tecrübeli oluyor insan... allahım sağlıklı sıhaatli olmalarını nasip etsin evlatlarımızın tek gerçek bu :anneadayı: .. herkesin gönlüne göre versin allahım...

merhaba kızlar , bende sizlerleyim ikinci hamileliğim.. ilk kızım 8 yaşında , ikinci oğluşumuz gelicek inşallah. ben arayı bayağı açtım , ama insan rahatlığa alışınca vazgeçemiyor , uzun bir aradan sonra da güzel oluyor hanımlar herşeyi ilk yaşıyormuşsunuz gibi amaaa daha tecrübeli oluyor insan... allahım sağlıklı sıhaatli olmalarını nasip etsin evlatlarımızın tek gerçek bu :anneadayı: .. herkesin gönlüne göre versin allahım...

Ara çok acilincada hakkaten tam rahata ermiş durumdayken iyi istemissin. Benimki 4 olacak inşallah ilk zamanlar hem çok güzel hem zor ağlıyor anlamiyorsun fln.
İlki kız olanların işi daha kolay gibi geliyor bana hep bakalım öylemi olacak sende gorucez ;)

Ara çok acilincada hakkaten tam rahata ermiş durumdayken iyi istemissin. Benimki 4 olacak inşallah ilk zamanlar hem çok güzel hem zor ağlıyor anlamiyorsun fln.
İlki kız olanların işi daha kolay gibi geliyor bana hep bakalım öylemi olacak sende gorucez :KK66:

Kızım çok istedi bi kardeşi olmasını , düşününce kızımın bebekliğini çok çabuk büyüyorlar , ilkinde hiç geçmeyecek zannediyor insan, bu bebek sürekli ağlayacak, sürekli uykusuz burakacak , hiç bir şeyin tadını alamayacağım , hep peşinden koşturacağım zannediyor insan ama ikincide herşeyin geçici olduğunu anlıyor insan , gözü korkmuyor , ağlasada mutlaka geçici , bir iki sene huysuzluğu , peş peşe olmasını ben çok istemedim aslında, hem anne yıpranıyor , hemde çocuklara yeterince ilgi gösteremiyoruz , malesef çalışan bi anne olarak benim düşüncelerim bu şekilde, kızımın bana yardımcı olacağına 100% eminim :KK9:

Back
X