Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm benimde 2,5 yaşında bir kızım var kısmetse bir erkek bebek bekliyoruz. tabi sonradan doktor fikrini değiştirmezse :)
rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
slm benimde 2,5 yaşında bir kızım var kısmetse bir erkek bebek bekliyoruz. tabi sonradan doktor fikrini değiştirmezse :)
rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Merhabalar..
Benim kizim da 2.5 yasinda..
Bize de erkek demisti dr.umuz. Son iki kontrolumuzde kiz oldugunu soyledi :) Ayrintilida icim rahatlayacak sanirim.. Nisan sonunda o da..
Saglikla gelsin bebisler..
Cinsiyetin onemi yok..
merhaba kızlar , bende sizlerleyim ikinci hamileliğim.. ilk kızım 8 yaşında , ikinci oğluşumuz gelicek inşallah. ben arayı bayağı açtım , ama insan rahatlığa alışınca vazgeçemiyor , uzun bir aradan sonra da güzel oluyor hanımlar herşeyi ilk yaşıyormuşsunuz gibi amaaa daha tecrübeli oluyor insan... allahım sağlıklı sıhaatli olmalarını nasip etsin evlatlarımızın tek gerçek bu .. herkesin gönlüne göre versin allahım...
merhaba kızlar , bende sizlerleyim ikinci hamileliğim.. ilk kızım 8 yaşında , ikinci oğluşumuz gelicek inşallah. ben arayı bayağı açtım , ama insan rahatlığa alışınca vazgeçemiyor , uzun bir aradan sonra da güzel oluyor hanımlar herşeyi ilk yaşıyormuşsunuz gibi amaaa daha tecrübeli oluyor insan... allahım sağlıklı sıhaatli olmalarını nasip etsin evlatlarımızın tek gerçek bu .. herkesin gönlüne göre versin allahım...
Ara çok acilincada hakkaten tam rahata ermiş durumdayken iyi istemissin. Benimki 4 olacak inşallah ilk zamanlar hem çok güzel hem zor ağlıyor anlamiyorsun fln.
İlki kız olanların işi daha kolay gibi geliyor bana hep bakalım öylemi olacak sende gorucez
Ara çok acilincada hakkaten tam rahata ermiş durumdayken iyi istemissin. Benimki 4 olacak inşallah ilk zamanlar hem çok güzel hem zor ağlıyor anlamiyorsun fln.
İlki kız olanların işi daha kolay gibi geliyor bana hep bakalım öylemi olacak sende gorucez
Kızım çok istedi bi kardeşi olmasını , düşününce kızımın bebekliğini çok çabuk büyüyorlar , ilkinde hiç geçmeyecek zannediyor insan, bu bebek sürekli ağlayacak, sürekli uykusuz burakacak , hiç bir şeyin tadını alamayacağım , hep peşinden koşturacağım zannediyor insan ama ikincide herşeyin geçici olduğunu anlıyor insan , gözü korkmuyor , ağlasada mutlaka geçici , bir iki sene huysuzluğu , peş peşe olmasını ben çok istemedim aslında, hem anne yıpranıyor , hemde çocuklara yeterince ilgi gösteremiyoruz , malesef çalışan bi anne olarak benim düşüncelerim bu şekilde, kızımın bana yardımcı olacağına 100% eminim