2016 AGUSTOS VE EYLULDE TUP BEBEK TEDAVISI YAPTIRACAKLAR

Duru585858

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
3
0
1
40
<div class="bbWrapper">Mehaba arkadaslar 3.tedavim gelin birbirimize destek olalim bu surecte</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 775865" data-quote="Duru585858" data-source="post: 47460143" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47460143" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47460143">Duru585858 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Mehaba arkadaslar 3.tedavim gelin birbirimize destek olalim bu surecte </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Merhaba canım tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah, bende tedavi görüyorum iğne aşamasındayım daha :)</div>

<div class="bbWrapper">Bendè birkacgune kadar baslarim inslh ignelere stresten sankrim gecikecek adetim</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 775865" data-quote="Duru585858" data-source="post: 47464566" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47464566" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47464566">Duru585858 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Bendè birkacgune kadar baslarim inslh ignelere stresten sankrim gecikecek adetim </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Stres yapma cnm rahat olmaya çalış, benimde gecikmişti stresten</div>

<div class="bbWrapper">Off inslh fazla gecikmeden biran once olurum.ignede kacinci gundesin</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 775865" data-quote="Duru585858" data-source="post: 47465907" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47465907" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47465907">Duru585858 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Off inslh fazla gecikmeden biran once olurum.ignede kacinci gundesin </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>3 gündeyim canm çarşamba kontrol edicek dr</div>

<div class="bbWrapper">Herkese merhaba günlerdir yazılanları okuyoruz anca az önce üye olabildim siteye.ben de tup bebek tedavisine başlayacak anne adaylarından biriyim.nasıl bir süreçtir bilgisi olan varsa paylasalim</div>

<div class="bbWrapper"><a href="https://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/780099/" class="username" data-xf-init="member-tooltip" data-user-id="780099" data-username="@Eral07">@Eral07</a> tüp bebek için tedavi başladımi.ben de salı günü başlıyorum. Hangi dr a gidiyorsun. Daha önce asilama yapıldı mı sana</div>

Back