2016 aralik anneleri istahsizlik ve mide bulantiniz basladimi

Evranos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
372
195
103
Bende istahsizlik basladi bur haftadir. Herseyden tiksiniyorum. Bakamiyorum bile. Mide bulantim baslamadi daha. Benim durumumda olan var mi:(

İltah düne kdr vardı kanda emin olunca iştahım kesildi hayırlısı

Benimde aynen oyle oldu. Istahsizlik vardi 1 haftadr simdi bulantida basladi

ben normalde de kokudan vs çok etkilenirim midem bulanır. Bi kaç gündür arada oluyor. ama bebekten dolayı mı yoksa her zaman ki hallerim mi bilemedim :) 5. haftadan başlar mı bulantılar?

ben normalde de kokudan vs çok etkilenirim midem bulanır. Bi kaç gündür arada oluyor. ama bebekten dolayı mı yoksa her zaman ki hallerim mi bilemedim :) 5. haftadan başlar mı bulantılar?
Bende ulturasona gore 5. Haftamdayim ve gercekden kotuyum:(

Kızlar benim beta hcg değerim 65 çıktı adet günüm bugündüsizin kaç çıktı

kızlar merhaba bende hesaplayıcılara göre 4+3 günlük hamileyim ama hiç belirtim yok
sadece karıncalanma var kasıklarda dolgunluk hissi.ne bulantı bişey am iştahımda epey yerinde:(
daha önce 3 kere düşük yaşadım inşallah bu tutunmuştur..

kızlar merhaba bende hesaplayıcılara göre 4+3 günlük hamileyim ama hiç belirtim yok
sadece karıncalanma var kasıklarda dolgunluk hissi.ne bulantı bişey am iştahımda epey yerinde:KK43:
tü bebek mi normaal hamilelik mi diğerleri neden düşmüştü acaba

yokcanım diğerleride normal hamilelikdi buda normal..1 yıl içinde 3 düşük oldu maalesef..
neden düştüğünü binlerce testin sonucunda bulamadık..yani kan pıhtılaşması,genetik,kromozom,hormon,sperm,AHM,rahim filmi..vs bissürü test yapıldı..
sonuç herşey okey çıktı..en son eşimde DNA sperm hasar analizi biraz yuksek cıktı doktor belkı o olabilir bir ihtimal dedi..
son dusukten sonra ıkı ay korunduk,bu sırada ben arı sütü,Koenzim Q10,inofoliccombi +,aspirin,omega 3 kullandım,eşimede bir iki destek hapı verdi doktorumuz..bu ay denedik maşallah şimdi yine hamileyim
bakalım ne olacak hayırlısı doktora daha gidemedim yurt dışındayım suan haftaya dönünce gidebilirim artık..
hayırlısı olsun inşallah..

sadece karıncalanma var kasıklarda dolgunluk hissi.ne bulantı bişey am iştahımda epey yerinde:KK43:
Canim normal. Benimde 4 haftalikken istahim gayet yerindeydi nolduysa 4.5 5. Haftadan sonra oldu. Suanda zar zor yiyorum

Selam kizlar.benimde istahim yok hic.midem de hafif yanma var.bide cok uykum var.

benim de sabahları midem bulanıyor iştahım da kesildi göğüslerim de gergin hassas...inş sorunsuz musmutlu bir gebelik yaşarız

Insallah.Saglikli tamamlariz hamileliyi ve bebeklerimiz saklikli bir sekilde aliriz kucagimiza:anneadayı::KK46::nazar::KK69:

Kızlar bu haftaya kadar benim de iştahım çok iyiydi ama bu hafta canım hiçbirşey yemek istemiyor zorla yiyorum sanırsam hepimiz aynı süreçten geçiyoruz çözüm bulabileniz oldu mu bu duruma? Hepimizin hamileliği hayırlı olsun bu arada sağsalim kucaklarımıza alalım inşallah :KK200:

çok kötüyüm bende 1 haftadır dışarda yiyoruz eşimle o da zorla....ne yemek göresim var ne yapasım

Kızlar bu haftaya kadar benim de iştahım çok iyiydi ama bu hafta canım hiçbirşey yemek istemiyor zorla yiyorum sanırsam hepimiz aynı süreçten geçiyoruz çözüm bulabileniz oldu mu bu duruma? Hepimizin hamileliği hayırlı olsun bu arada sağsalim kucaklarımıza alalım inşallah :KK200:
Valla canim cozum yok maalesef. Sadece asitli seyler yememek lazim. Az az sk sk yemek lazim. Mideyi bos birakmicaksin yoksa daha cok bulaniyor. Zqten sabah bulantisina care yok. Cok fena

Selam arkadaşlar bende aranıza katıldım çok yeni hamileyim fakat adet sancıları gibi aralarda Sancı gelip gidiyor benim gibi olan varmı aranızda

7+3 hamileyim. 6. Haftamda bulantim başladı. Hiç birşey yiyemiyorum yemek yapamıyorum :( 6 yaşında kızım var çok üzülüyorum onunla 1haftadır tam ilgilenemiyorum yemek konusunda. Nasıl olacak bilemiyorum ya kızımda çok kusmam oldu serum çok bağlandı ama enerjiliydim hiç of demedim ama bunda kusamıyorum bulantı yaşıyorum ve hic enerjim yok hep uykum var banyo bile yapmak istemiyorum umarım geçer bu dönem.

7+3 hamileyim. 6. Haftamda bulantim başladı. Hiç birşey yiyemiyorum yemek yapamıyorum :KK43: 6 yaşında kızım var çok üzülüyorum onunla 1haftadır tam ilgilenemiyorum yemek konusunda. Nasıl olacak bilemiyorum ya kızımda çok kusmam oldu serum çok bağlandı ama enerjiliydim hiç of demedim ama bunda kusamıyorum bulantı yaşıyorum ve hic enerjim yok hep uykum var banyo bile yapmak istemiyorum umarım geçer bu dönem.
Bende oyleyim.kusma yok.sadece bulanti var.hemde cok halsizim.bawim donuyor.ayakta duramiyorum cok.hic bir wey yemek istemiyorum.zorla bir iki lokma.

Back
X