2016 aralik anneleri istahsizlik ve mide bulantiniz basladimi

7+3 hamileyim. 6. Haftamda bulantim başladı. Hiç birşey yiyemiyorum yemek yapamıyorum :KK43: 6 yaşında kızım var çok üzülüyorum onunla 1haftadır tam ilgilenemiyorum yemek konusunda. Nasıl olacak bilemiyorum ya kızımda çok kusmam oldu serum çok bağlandı ama enerjiliydim hiç of demedim ama bunda kusamıyorum bulantı yaşıyorum ve hic enerjim yok hep uykum var banyo bile yapmak istemiyorum umarım geçer bu dönem.
Sanirim kusmak daha da rahatlatiyor. Bendede mide yanmasi bulanti var. Ama kusmuyorum. Dun aksam fenalastim cok kotu sonra kustum bi rahatldim anlatamam. Insallah gecer bu donem yaaa. Sizin ilk hamilelikde ne kadr surmusdu

Sanirim kusmak daha da rahatlatiyor. Bendede mide yanmasi bulanti var. Ama kusmuyorum. Dun aksam fenalastim cok kotu sonra kustum bi rahatldim anlatamam. Insallah gecer bu donem yaaa. Sizin ilk hamilelikde ne kadr surmusdu
4,5 aylık iken hafiflemişti 5aylık olunca hic birşey kalmamıştı canım

Nasil dayanacaz o kadar :KK43: bana 4. Ayda gecer diyolar teselli icin. O bile teselli gelmiyo daha 7 haftalik cunku :KK43:
Hayatım bu isler hic belli olmuyor. Bende biliyorsun buraya bu ikinci hamileligimde bulantidan yakınıyordum ama ne olduysa 3 gündür hic birşey yok ne bulantı ne kusma sadece hep uyumak istiyorum hep. Geçmez derken geçti. Tabi geçti demek için erken ;) ama 3 hatta bugün 4. Gün çok rahatım. Umarım seninde öyle olur geçmez derken geçer rahat geçirirsin hamileliğini çünkü seni ilk hamileligimden ötürü anlıyorum

Benimkş 6+3 çok kötü midem bulanıyor su içemiyorum çok acı çekiyorum gerçekten ne zaman geçicekk

Benimkş 6+3 çok kötü midem bulanıyor su içemiyorum çok acı çekiyorum gerçekten ne zaman geçicekk
Dr un ilaç verdi mi canım. Premesis diye bir ilaç verdi bana ben onun sayesinde iyiyim. Denemek için 1gün içmedim mahvoldum gerçekten bana çok iyi geldi. Bu arada denememdeki sebep ilk hamileligim de hic bir ilaç etki etmemişti hergun defalarca kustum bu hamileligimde 1 haftadır çok rahatım ilaç mi etki etti yoksa kendi mi geçti diye denedim ve anladım ilaç beni rahatlattı

Dr un ilaç verdi mi canım. Premesis diye bir ilaç verdi bana ben onun sayesinde iyiyim. Denemek için 1gün içmedim mahvoldum gerçekten bana çok iyi geldi. Bu arada denememdeki sebep ilk hamileligim de hic bir ilaç etki etmemişti hergun defalarca kustum bu hamileligimde 1 haftadır çok rahatım ilaç mi etki etti yoksa kendi mi geçti diye denedim ve anladım ilaç beni rahatlattı
Premesis ilacı bana fayda etmedi hiç benim gün boyu sürüyor bulantım doktor metpamid verdi korkarak onu içtim inşallah geçirir ne zaman geçer sizce

Her hamilelik ve bünye farkli canım o yüzden ne zaman geçer soruna yanıt vermek çok zor :( sabahları beyaz leblebi at ağzına ac kalmamaya çalış. Hapa kaç gün oldu başlayalı benim hapim 3. Gün fayda etmişti

salatalık, meyve,leblebi,kraker ve yoğurt atıştırmalarıyla bulantıları azaltabiliriz.. mide kesinlikle boş kalmamalı hemen bulanıyor

Back
X