- 27 Ağustos 2015
- 6
- 1
- 6
- 30
- Konu Sahibi mavimsigara
-
geçmiş gitmiş olsun inş telafisi vardır2016 yaptığım en büyük hata burun ameliyatı fotoya gelince paylaşamıyorum dr denilen şahıs burnumu katletti için allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın hayatımda karşıma çıkan en kötü insan benim gibi hayat dolu insanı üç aydır evde hapis etti için onu allaha havale ediyorum paramda haram olsun
18 mayıs da ameliyat oldum ameliyat sonrası bantlar kalkmadan çok bir şey anlamadım morarma şişme balonlaşma olmadı yüzümde gözlerimde bantlar çıktığında bende şok yaşadım beğenmedim üzüldüm ama eski fotolara bakıp teselli etmeye çalıştım tabimi kk nün üyelerinin desteği ile ödemli dönemi rahat geçiriyorum gün geçtikçe ödem indikçe burnum şekli hoşuma gitmeye başladı nefes problemim de çözüldü şimdilik iyiki ameliyat oldum diyorum şükrediyorum. En önemlisi 6. Ayımı sabırla bekliyorum çünkü benimde Can'ımı sıkan gözüme hoş gelmeyen kısımlar var hayırlısı düzelmesini umuyor ve dua ediyorum Son olarak ameliyat öncesi mutlaka iyi düşünülmesi gerekli doktor seçiminin ne kadar önemli olduğunu burda bazı konuları okuyunca daha iyi anladım Sevgi'yle kalınBu konudan herkesin faydalanmasini istiyorum , burun yaptiracak ama bir turlu karar veremeyenler yada olupta memnun kalanlar kalmayanlar burda bizimle bilgilerini paylaşıp fotoğraf eklerlers mutluluk duyariz :)
Tskler bilmiyorum telafisi varmı dışını geçtim içine ne kadar zarar verdi agrılarım baya var altıncı ayımın dolmasını bekliyorum yeni bir dr için tabi giden üç ayımın telafisini nasıl yapacam onu bilmiyorumGeçm
geçmiş gitmiş olsun inş telafisi vardır
gecmiş olsun.kime oldunuz ameliyatınızı?Tskler bilmiyorum telafisi varmı dışını geçtim içine ne kadar zarar verdi agrılarım baya var altıncı ayımın dolmasını bekliyorum yeni bir dr için tabi giden üç ayımın telafisini nasıl yapacam onu bilmiyorum
Evet seneye anca bir seneyi doldurmam gerekliçok geçmiş olsun. 2 ameliyatınızı düşünüyor musunuz?
Üzücü bir durum inş ikinci ameliyat sonrası her şey istediğin gibi olurTskler bilmiyorum telafisi varmı dışını geçtim içine ne kadar zarar verdi agrılarım baya var altıncı ayımın dolmasını bekliyorum yeni bir dr için tabi giden üç ayımın telafisini nasıl yapacam onu bilmiyorum
Çok üzücü ama dr umrunda degil parayı kaptırdıgımla kaldım agrılarımla ve tranvayla başbaşa ben kaldımÜzücü bir durum inş ikinci ameliyat sonrası her şey istediğin gibi olur
ne kadara oldunuzankarada başar kayaya ameliyat oldum.gayet doğal oldu memnunum.
şöyle nacizane tavsiyem 1 yıl dolduktan sonra ameliyat olacaksanız kendinizi ve kafanızı mekşul eden bir uğraş bulmanız faydanıza olur uzun bir süre var önünüzde ve yeni ameliyata daha enerjik daha yüksek moral ile girmeniz sonraki dönem e faydası olacaktır. moral çok önemli elinizden geldiğince kendinizi telkin etmeye çalışın ki başka sorunlar çıkmasın. Olan ile ölene çözüm yok maalesef o yüzden geçmişte bırakmanızda fayda var ve lütfen etrafınızdan yapılan kötü yorumlara tıkayın kulaklarınızıÇok üzücü ama dr umrunda degil parayı kaptırdıgımla kaldım agrılarımla ve tranvayla başbaşa ben kaldım
çok hoş olmuş siman ne kadar değişmiş önden fotoğraf atabilirmisinEki Görüntüle 1857276 Samsun-Ismail Küçüker 22.gün
Güzel oluyor günden güne dr var dr var maşallag özgecim darısı bana ikinciye artıkTeşekkür ederim:) Eki Görüntüle 1857450
Çok güzel olmuş. Maşallah.Teşekkür ederim:) Eki Görüntüle 1857450
Yaaa cok üzüldüm cok geçmiş olsun.bmce begenilen doktorların yanında doktor gibi gezinen ticaret düşkünlerini de adı verilmeli.kime yaptırdınız söyleynde bizde gitmeyelim2016 yaptığım en büyük hata burun ameliyatı fotoya gelince paylaşamıyorum dr denilen şahıs burnumu katletti için allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın hayatımda karşıma çıkan en kötü insan benim gibi hayat dolu insanı üç aydır evde hapis etti için onu allaha havale ediyorum paramda haram olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?